PUBLI

Τα δημητριακά NESQUIK λένε ‘Καλή Μέρα’ με μια Καλή Πράξη

Tα δημητριακά NESQUIK, σε συνεργασία με το Μη Κυβερνητικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, καλούν τα παιδιά να βάλουν τη φαντασία τους και να βοηθήσουν άλλα παιδιά που χρειάζονται φροντίδα.

Τα δημητριακά NESQUIK της Nestlé μας προτρέπουν να πούμε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ και καλούν τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να κάνουν κάτι σπουδαίο στην πράξη: να στηρίξουν άλλα παιδιά που το έχουν ανάγκη! 

Τα αγαπημένα δημητριακά, σε συνεργασία με το Μη Κυβερνητικό Σωματείο «Δεσμός», προσκαλούν τα παιδιά, μαζί με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συμμαθητές τους, να συγκεντρώσουν και να δωρίσουν συσκευασμένα τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια, βρεφικά και άλλα είδη σε Ιδρύματα και κοινωφελείς Οργανισμούς, χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα και αισιοδοξία. Μέσα από το ψηφιακό εργαλείο Desmos Direct μπορούν εύκολα να πάρουν ιδέες, να εντοπίσουν πού υπάρχει ανάγκη για αυτά που έχουν συγκεντρώσει και να έρθουν σε επαφή με τους οργανισμούς.

Τα δημητριακά NESQUIK κάνουν την αρχή και με τη βοήθεια του ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ προσφέρουν 200,000 μερίδες δημητριακών σε 14 κοινωφελείς οργανισμούς που φροντίζουν παιδιά! Έτσι, καλύπτουν τις ανάγκες των οργανισμών για δημητριακά για 1 ολόκληρο χρόνο!

Ας αφήσουμε τα παιδιά να αξιοποιήσουν τη δημιουργικότητα τους με τον καλύτερο τρόπο και να νιώσουν περήφανα μέσω της προσφοράς τους.

Μια καλή πράξη είναι σημαντική, χιλιάδες καλές πράξεις μαζί μπορούν να κάνουν τη διαφορά.