PUBLI

Τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus στα καταστήματα COSMOTE

Την ευκαιρία στους φίλους της Apple να γνωρίσουν από κοντά τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, έδωσε η COSMΟTE στο κατάστημά της στην Πανεπιστημίου.

Με αφορμή την πρώτη μέρα εμπορικής διάθεσης των νέων συσκευών, πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το κεντρικό κατάστημα είτε για να δει από κοντά, είτε για να αγοράσει μία από τις νέες συσκευές.

Τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus με οθόνες Retina 4,7″ και 5,5″ αντίστοιχα, διαθέτουν πιο ανθεκτικά κατασκευασμένο αλουμίνιο, ταχύτερο Α9 επεξεργαστή, δυνατότητες 4Κ video αλλά και νέα τεχνολογία 3D Touch αυξάνοντας τις δυνατότητες λειτουργίας των τηλεφώνων, ενώ είναι διαθέσιμα σε χρυσό, γραφίτη, ασημί και ροζ-χρυσό.

 

«Στην COSMOTE συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τη γκάμα των 4G+ Smartphones που διαθέτουμε, με δύο ακόμα κορυφαίες συσκευές. Τα νέα iPhone είναι σημαντικά βελτιωμένα από τους προκατόχους τους και αναμένεται να ενδυναμώσουν τη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά των Smartphones στην Ελλάδα. Οι δύο προηγμένες συσκευές υποστηρίζουν ταχύτητες 4G+ και σε συνδυασμό με το γρήγορο δίκτυο της COSMOTE, απογειώνουν την εμπειρία mobile internet των χρηστών. Με απίστευτες ταχύτητες έως και 300Mbps, η χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών γίνεται ακόμα ευκολότερη, ενώ η λήψη μεγάλων αρχείων ολοκληρώνεται ασύλληπτα γρήγορα», δήλωσε σχετικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ, κ. Αλέξανδρος Ντάβος.

 

Η τιμή του iPhone 6s ξεκινάει από 789€, ενώ του iPhone 6s Plus από 899€ και διατίθενται φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE, από το μεγαλύτερο εμπορικό δίκτυο καταστημάτων στην Ελλάδα OTE, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.