PUBLI

Θέλεις να μάθεις τι έκανε η Amstel στο River Party;

Ας το πάρει το ποτάμι λοιπόν. #BETTERBETRUE

Έξι μέρες γεμάτες μουσική, αγαπημένους καλλιτέχνες και καλοκαιρινή διάθεση, σε τέσσερις μουσικές σκηνές, ολοκληρώθηκαν χθες στο 37ο River Party, με την Amstel να δίνει για ακόμα μία χρονιά δυναμικά το παρόν. Σε μία εποχή που όλα αλλάζουν, ο Αλιάκμονας στο Νεστόριο Καστοριάς, ήταν και αυτό το καλοκαίρι ο απόλυτος προορισμός διακοπών, καθώς φιλοξένησε στις όχθες του, χιλιάδες φίλους του μακροβιότερου μουσικού κατασκηνωτικού φεστιβάλ, παρέα φυσικά με παγωμένες Amstel!

 

Με νεανικά μηνύματα όπως: «τις αμαρτίες μου δεν τις ξεπλένει ούτε το River» #BETTERBETRUE!, η Amstel πιστή στο ραντεβού της, ετοίμασε και φέτος πολλές εκπλήξεις για τους φίλους του φεστιβάλ. Η κατακόκκινη τέντα ήταν το εναρκτήριο σημείο του ήχου των κρουστών, με τις συσκευασίες μπίρας να μεταμορφώνονται σε μουσικά όργανα. Οι κατασκηνωτές συμμετείχαν σε αυτή τη μοναδική μουσικό-χορευτική εμπειρία, ενώ πολλοί νέοι μοιράστηκαν με την Amstel αυθόρμητες σκέψεις τους και φωτογραφίες, εκφράζοντας την αληθινή τους πλευρά αλλά και τις αξέχαστες στιγμές που ζούσαν στο ποτάμι.

Τα βράδια ήταν ανεξάντλητα και η διασκέδαση στα ύψη! Κέφι, παγωμένη μπίρα, διαφορετικές παρέες νέων στις κόκκινες σκηνές και φωνές που σιγοψιθύριζαν μελωδίες και στίχους αγαπημένων τραγουδιών γέμιζαν την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με ζωντάνια και ενέργεια! Οι Ελευθέρια Αρβανιτάκη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Monika, Τάνια Τσανακλίδου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιώργος Μαζωνάκης, Δήμητρα Γαλάνη, Μελίνα Ασλανίδου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μύρωνας Στρατής, Maraveyas Ilegal, Rous και πολλοί άλλοι, ήταν μόνο μερικά από τα καταξιωμένα ονόματα που προκαλούσαν το κοινό να χορεύει και διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

 

Το River Party και η Amstel, αχώριστοι «σύμμαχοι» στο μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας, ανανεώνουν το ραντεβού τους για του χρόνου!

 

River Party στο Νεστόριο Καστοριάς! Εκεί, το «Αμστελοχώρι» θα σας περιμένει και πάλι!