PUBLI

Το Cafe Voulis μας ανοίγει την όρεξη

Συμπληρώνοντας 9 χρόνια ζωής αποφάσισε να ανανεωθεί παντρεύοντας την εξειδικευμένη γνώση του στον καφέ με νέες γευστικές προκλήσεις προς τέρψιν και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου.

Η μέρα ξεκινά από νωρίς το πρωί. Μαζί με τον “καλύτερο καφέ του κέντρου” -εσείς το λέτε και σας ευχαριστούμε- προσφέρουμε ολόφρεσκα muffins, χειροποίητες μπάρες δημητριακών και κέικ, λαχταριστές kish loren και μια τεράστια ποικιλία από ολόφρεσκα σάντουιτς, panini, focaccia και brioche για το… “Καλημέρα”.

Prosciutto di Parma, Prosciutto Cotto με Τρούφα, Bresaola, Salami Milano, Speck, Coppa… Μερικά μόνο από τα αλλαντικά που θα βρείτε στον νέο μας κατάλογο σε πολλές και διαφορετικές προτάσεις μαζί με μια απίστευτη ποικιλία τυριών.

 

Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Gorgonzola, Pecorino, Mozzarella… έτσι για να σας ανοίγει η όρεξη!!!

Ευφάνταστες σαλάτες με τα πιο φρέσκα υλικά εποχής, γευστικές πίτσες με λεπτή ιταλική ζύμη, λαχταριστές μπρουσκέτες και τάπας για ελαφρύ “τσίμπημα” και πλατώ εντυπωσιακά τόσο στην εμφάνιση όσο και στη γεύση!

Μοναδικές γαστριμαργικές απολαύσεις ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς των λεπτών γεύσεων και συνδυασμών που συνοδεύονται ιδανικά με ένα ποτήρι Prosecco, λευκό ή κόκκινο κρασί, ακόμη και με ένα ποτήρι παγωμένης μπύρας από το βαρέλι μας. Αν θέλετε, μάλιστα να ξεπεράσετε τα όρια, δοκιμάστε τη μοναδική μπύρα με τρούφα και θα μας θυμηθείτε.

Και για το κλείσιμο; Τι καλύτερο από ένα γλυκό “σβήσιμο” με μία ολόφρεσκη τιραμισού και ένα ποτήρι Vinsanto; Και όλα αυτά μέσα σε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον που διαμορφώσαμε πρόσφατα για να στεγάσουμε τη νέα μας εποχή!

Και για να μη μείνουμε στα λόγια, σας περιμένουμε από κοντά για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές.

Cafe Voulis Salumeria

Βουλής 17 & Ερμού

Σύνταγμα

τηλ.: 210 3234333

Facebook