Το Colour Day Festival μας απογείωσε κι έβαλε χρώμα στη ζωή μας

Έφερε χαμόγελα, παιχνίδι με χρώμα, ενέργεια και ευεξία.
SHARES

Ήταν χειμώνας της περσινής χρονιάς όταν η ιδέα έπεσε στο τραπέζι της οργανωτικής ομάδας της νεοσύστατης εταιρίας εκδηλώσεων SKULL PRODUCTIONS.

Μια ιδέα με στόχο να φέρει χαμόγελα, παιχνίδι με χρώμα και κυρίως διάθεση ενέργειας και ευεξίας.

Το όνομά της ... Colour Day Festival!

 

Η ομάδα οργανώθηκε, ένωσε την εμπειρία των μεγαλύτερων με τον άκρατο ενθουσιασμό των νεότερων και ξεκίνησε τη δουλειά. Δευτέρα του Πάσχα, η σελίδα μας στο facebook θα ξεκινήσει να μοιράζει τη χαρά και το κέφι με τις πρώτες ανακοινώσεις οι οποίες έλαβαν εκπληκτική ανταπόκριση, φέρνοντας την επίσημη σελίδα και το event page στο facebook σε μοναδικά ποσοστά επισκεψιμότητας και αποδοχής προσκλήσεων. Ήταν εκεί, που η αρχική αισιοδοξία μεταλλάχθηκε σε ψυχολογία νικητή με διάθεση να διοργανώσουμε κάτι πρωτόγνωρο για την Αθήνα! Από τότε μέχρι και μια ημέρα πριν το Colour Day Festival εκατοντάδες videos, posters, flyers και γενικά ενημερωτικό υλικό θα περάσει από σχεδόν όλα τα ΜΜΕ, τηλεοπτικές εκπομπές, ραδιόφωνα και  internet στέλνοντας το μήνυμα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας με στόχο την δημιουργία μιας τεράστιας παρέας που ανυπομονούσε να λάβει μέρος σ' αυτή τη γιορτή!

Η 20η Ιουνίου ξεκίνησε με θετικούς οιωνούς, αφού μέχρι και ο άστατος καιρός των ημερών, λίγο πριν την έναρξη έκανε πέρα, για να δώσει τη θέση του στο χρώμα! Με ένα εκπληκτικό stage, στον ιδανικότερο χώρο της Αθήνας, ο κόσμος αγκάλιασε την ιδέα από νωρίς φτάνοντας τη παρουσία του σε 32.000 colour fans. Για 10 ώρες όλοι απαλλάχθηκαν από τη μιζέρια της εποχής, φόρεσαν χαμόγελο και αισιοδοξία, απογειώνοντας όλους τους καλλιτέχνες που έδωσαν ο καθένας το δικό του εκπληκτικό performance παρασυρόμενοι από την απίστευτη παλέτα συναισθημάτων και ... χρωμάτων!

 

Το Colour Day Festival οφείλει να σας ευχαριστήσει για την τόσο θερμή ανταπόκριση και αγάπη. Σύντομα ετοιμάζονται και θα κυκλοφορήσουν επίσης με πολύ μεράκι, το official aftermovie και μια σειρά από επίσημα φωτογραφικά album από τους φωτογράφους του φεστιβάλ. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους καλλιτέχνες, παρουσιαστές, τεχνικούς, αλλά φυσικά και τους εθελοντές που βρέθηκαν από νωρίς στο ΟΑΚΑ για να συντονίσουν τη δική σας καλύτερη καθοδήγηση.

Μέχρι το επόμενο ραντεβού να σας υποσχεθούμε ότι το Colour Day Festival ήρθε για να μείνει ως θεσμός! Η αγάπη και η στήριξή σας μας δίνει κίνητρο να εξελιχθούμε για να ξεπεράσουμε τον πήχη που φέτος θέσαμε ψηλά! Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και ζήστε την όπως εκείνες τις 10 μαγικές ώρες -πάντα - με χαμόγελο και ευτυχία!

Ραντεβού του χρόνου!

 

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη καμαρώνει μέσα στο Τσέλσι – Γουότφορντ

Έχει τραγουδήσει πολλές φορές σε αίθουσες του Λονδίνου η σπουδαία Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αλλά δεν γνωρίζαμε ότι είναι και φίλη του ποδοσφαίρου. Το μάθαμε από το ποστάρισμά της στην ανάπαυλα του Τσέλσι – Γουότφορντ μέσα από το "Στάμφορντ Μπριτζ"!

 
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.