PUBLI

Το i-Butler, η εφαρμογή πολυεργαλείο, έρχεται και στην Ελλάδα

Ένα ολοκαίνουργιο Affiliate-Konzept που λύνει τα χέρια σε όλα τα e-shops.

Μια νέα ιδέα με Affiliate-Konzept για τα ηλεκτρονικά καταστήματα έρχεται στην Ελλάδα και προσφέρει νέες δυνατότητες στις επιχειρήσεις που στοχεύουν να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Μια επαναστατική τεχνολογία, μια τεχνητή νοημοσύνη και ένα μοναδικό σύστημα Affiliate προσφέρουν καινοτομίες στο Traffic, δημιουργώντας νέους τρόπους για την προσέλκυση πελατών και προσφέρει μια νέα μορφή εσόδων.

Τα καταστήματα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το σύστημα, χωρίς εγγραφή ή μηνιαίο κόστος, για περισσότερο από ένα μήνα δωρεάν. Η πληρωμή θα γίνεται μόνο για τις πωλήσεις που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, δεν υπάρχουν pay-per-click ή pay-per-view κόστοι.

Με στόχο να φέρει την επανάσταση στον online κόσμο, η γερμανική εταιρεία World Style Media GmbH & Co.KG ειδικεύεται στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης. Η υπηρεσία i-butler είναι ένα δωρεάν download για τον τελικό χρήστη, με το οποίο μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα, απολαμβάνοντας την υψηλότερη ασφάλεια των προσωπικών τους δεδομένων.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χτίσουν με τον i-butler μια ηλεκτρονική επιχείρηση και να συμμετέχουν ως επίσημη συνεργάτες στις παγκόσμιες αγορές μέσω του διαδικτύου. Επίσης μια εταιρεία μπορεί να αξιοποίηση το εργαλείο i-butler για να προσελκύσει νέους πελάτες – όπως το εργαλείο διαφήμισης, έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει μια δεύτερη πηγή εισοδήματος.

Η παρουσία του i-butler όχι μόνο αλλάζει τον κόσμο των online αγορών, αλλά και την γενική χρήση του Διαδικτύου.

Προκειμένου να καταστεί ο i-butler προσιτός για όλους, θα είναι διαθέσιμος στα κινητά τηλέφωνα για δωρεάν κατέβασμα, ενώ σύντομα θα ενσωματωθεί ο i-butler σε αυτοκίνητα για χρήση με το GPS.