PUBLI

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο κατά σειρά Hydra’s Trail Event

Το κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας γέμισε ενέργεια χάρη στην εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε .

Η άριστη διοργάνωση των φετινών αγώνων σε συνδυασμό με τον ιδανικό καιρό, συνέβαλαν στο να δώσουν οι αθλητές τον καλύτερο εαυτό τους, προσφέροντας ένα θεαματικό αγωνιστικό διήμερο αγώνων ορεινού τρεξίματος που χάρισε στιγμές συγκίνησης και καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες που το παρακολούθησαν. 

Μέγας χορηγός ήταν και φέτος, η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, η οποία πρόσφερε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στους αθλητές τις μπάρες δημητριακών Digestive Bar Παπαδοπούλου για περισσότερη ενέργεια, στο πλαίσιο μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Το νησί κατακλύστηκε για ακόμη μία φορά από περισσότερους από 1.000 δρομείς οι οποίοι απόλαυσαν τις όμορφες αγωνιστικές διαδρομές που συνδυάζουν βουνό, θάλασσα, καλντερίμια και τα ορεινά μονοπάτια της γραφικής Ύδρας.

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ A.E προσέφερε στιγμές απόλαυσης μέσα από την ποικιλία των προϊόντων της ενώ το βράδυ του Σαββάτου   φρόντισε ώστε οι αθλητές και οι θεατές να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την όμορφη νύχτα, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής μπάντας.

Τέλος, η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε μαζί με τους διοργανωτές, έδωσαν ραντεβού για το επόμενο Hydra’s Trail Event στις 8-9 Απριλίου 2017 για ένα ακόμα συναρπαστικό αγωνιστικό διήμερο!