PUBLI

Tο κρασί πρωταγωνιστεί στα Fridays κάθε μήνα και κάθε Τετάρτη

Τα TGI Fridays™ παρουσιάζουν τα Wine Series, με πρωταγωνιστή ένα διαφορετικό Έλληνα οινοποιό κάθε μήνα και εκδηλώσεις σχετικές με το κρασί κάθε Τετάρτη.

Η έναρξη των Wine Series γίνεται τον Απρίλιο με την οινοποιία Τσάνταλη, η οποία έχει πλούσια κληρονομιά στην αμπελοκαλλιέργεια. Χάρη στα Wine Series oι καλεσμένοι των TGI Fridays™ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν special ετικέτες από την οινοποιία Τσάνταλη (Ραψάνη, Kanenas, Klima Klima Organic, Caramelo).

ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΙΣ – ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙΝΟΛΟΓΟΥ

Την Τετάρτη 13 Απριλίου, από τις 20:30, οινολόγος της οινοποιίας Τσάνταλη θα παρουσιάσει  στα TGI Fridays™ Κηφισιάς, τα μυστικά της αρμονίας ανάμεσα στις γεύσεις κρασιού και φαγητού. H δωρεάν εκδήλωση απαιτεί έκφραση ενδιαφέροντος μέσω email. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο [email protected] σημειώνοντας στο θέμα του email “Wine Series”, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο τους μαζί με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

TO ΚΡΑΣΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ…ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ

Κάθε Τετάρτη, με αφορμή τα Share it Wednesdays, όλοι οι καλεσμένοι των TGI Fridays™, απολαμβάνουν μπουκάλια κρασιού σε μειωμένη τιμή -50%.

PLEASE BE QUIET…OR NOT!

Τις Τετάρτες του Απριλίου, μετά τις 20:00, στα TGI Fridays™ Γλυφάδας, αναβιώνει το κλίμα της ποτοαπαγόρευσης με ζωντανή μουσική από το σαξόφωνο του Νίκου Κουλούρη, dj set, ρετρό ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό και συνθήματα εποχής.

Το κρασί στα TGI Fridays™ ρέει άφθονο!

Ακολουθήστε τα TGI Fridays™ στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram, για ακόμα περισσότερες προτάσεις για καταπληκτικό φαγητό και ποτό, σε μία ατμόσφαιρα που η κάθε μέρα μοιάζει Παρασκευή! #TGIFgr