PUBLI

Το νέο Sony Xperia™ Z4 tablet αλλάζει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας

Aπολαύστε μοναδική εμπειρία θέασης στην πιο φωτεινή  οθόνη στον κόσμο1 10.1 ιντσών και ανάλυσης 2Κ 

Απίστευτα γρήγορες επιδόσεις με την κορυφαία σε διάρκεια μπαταρία (αναπαραγωγή βίντεο έως και 17 ώρες) και τον εξαιρετικά γρήγορο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon™ 810 της Qualcomm® 64 bit ορίζοντας νέα πρότυπα στον σχεδιασμό των tablet –  το ελαφρύτερο (389g Wi-Fi / 393g LTE) και λεπτότερο (6.1mm) 10” tablet  στον κόσμο2

Νέα καινοτόμα αξεσουάρ και χαρακτηριστικά που θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία αγγίζοντας τα πρότυπα και τις δυνατότητες ενός λάπτοπ

Βαρκελώνη, 2 Μαρτίου 2014 – Η Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) παρουσιάζει σήμερα το Xperia™ Z4 tablet – το ελαφρύτερο και λεπτότερο tablet 10’’ στο κόσμο2 – εξελίσσoντας τις ψυχαγωγικές δυνατότητες και τη δύναμη ενός tablet. Με την πιο φωτεινή οθόνη  10.1 ιντσών και με 2Κ ανάλυση, αποτελεί ένα από τα κορυφαία tablet στον κόσμο1. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλης διάρκειας μπαταρία (ικανή για αναπαραγωγή βίντεο έως και 17 ώρες). Το Xperia Z4 tablet είναι ένα όμορφα κατασκευασμένο και εντυπωσιακά ισχυρό tablet το οποίο σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε από  μία φορητή συσκευή στην καθημερινότητα σας, τόσο για την ψυχαγωγία όσο και για τις επαγγελματικές σας ανάγκες.

“Χτίζοντας πάνω στην επιτυχία του προκατόχου του, θέλαμε να πάρουμε όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία οι καταναλωτές αγάπησαν περισσότερο στο Xperia Z2 Tablet και να τα εξελίξουμε στο  Z4 Tablet,”  ανέφερε ο Dennis van Schie, SVP of Sales & Marketing της Sony. “Οι καταναλωτές εκτιμούν την καινοτομία ειδικά όταν αυτή φέρνει ουσιαστική αλλαγή στη καθημερινότητα τους, έτσι έχουμε δημιουργήσει πολύ προσεχτικά το Ζ4 Tablet λαμβάνοντας υπόψη μας κάθε πτυχή του να καλύπτει ακόμα και τον πιο απαιτητικό τρόπο ζωής. Κομψό και ελαφρύ, αλλά εξαιρετικά ισχυρό, με ψυχαγωγικές δυνατότητες που ξεχωρίζουν και έξυπνα χρήσιμα  χαρακτηριστικά, το Xperia™Z4 Tablet είναι ένα εξαιρετικό tablet που ταιριάζει απόλυτα στην καθημερινότητα σας.”

Ασυναγώνιστη  ψυχαγωγία, όπου και αν βρίσκεστε

Το Xperia™ Z4 Tablet μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κατέχει τις καλύτερες τεχνολογίες Sony στην κατηγορία του και ότι διασφαλίζει απαράμιλλη απόλαυση και ψυχαγωγία εν κινήσει, χωρίς συμβιβασμούς. Έχοντας την πιο φωτεινή οθόνη 10.1 ιντσών και 2K ανάλυση αποτελεί ένα από τα κορυφαία tablet στον κόσμο1, το Z4 Tablet προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία θέασης, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά και κάτω από το έντονο φως του ηλίου επιτρέποντας σας να απολαύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και βίντεο με κρυστάλλινη καθαρότητα, όπου και αν βρίσκεστε.

Η εξαιρετική ποιότητα της εικόνας συνοδεύεται και από εξαιρετικό ήχο. Το  Xperia™Z4 Tablet διαθέτει ισχυρό ηχείο στην μπροστινή όψη με stereo απόδοση ήχου. Όταν είστε εν κινήσει και συνδέετε τα ακουστικά, το Xperia™  Z4 Tablet ανιχνεύει το είδος του ακουστικού, προσαρμόζοντας αυτόματα τις ρυθμίσεις του εξασφαλίζοντας άψογη απόδοση.

Η κορυφαία τεχνολογία της Sony εξασφαλίζει ότι θα απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς διακοπή. Η High-Res audio τεχνολογία αναπαράγει ήχο υψηλής συχνότητας αγγίζοντας με εκπληκτική λεπτομέρεια τα επίπεδα ποιότητας ήχου σαν να βρίσκεστε σε στούντιο ηχογράφησης. Επιπλέον, η τεχνολογία DSEE HXTM αναβαθμίζει την πιστότητα ήχου των κομματιών σε High-Res. Το Xperia™Z4 Tablet υποστηρίζει ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου για όσες φορές θα χρειαστεί να αποκλείσετε το θόρυβο του περιβάλλοντος. Και για υψηλής ποιότητας ασύρματη ακρόαση μουσικής, η νέα κωδικοποίηση  LDACTM  της Sony μεταδίδει δεδομένα τρεις φορές πιο αποτελεσματικά από ότι το Bluetooth.

To Xperia™Z4 Tablet διαθέτει κυρίως κάμερα 8MP, με την κορυφαία τεχνολογία της Sony προσφέροντας εξαιρετικές λήψεις κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού. Επιπλέον η εμπρόσθια ευρείας γωνίας κάμερα του tablet 5,1 MP είναι ιδανική για selfies και videο-κλήσεις, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα λείψετε ποτέ από το πλάνο.

Συνεχίστε να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια του PlayStation® 4 με το PS4™ Remote Play3. Απλώς συνδέστε το Xperia™Z4 Tablet στο PS4 μέσω οικιακού Wi-Fi και χρησιμοποιήστε το ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK®4 διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε λεπτό από την δράση- σε οποιοδήποτε δωμάτιο και αν είστε.

Με το Xperia™Z4 Tablet η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ, όλοι οι χρήστες επωφελούνται από την πρόσβαση στο Xperia Lounge Gold – το οποίο δίνει τον κόσμο της Sony entertainment στα χέρια σας. Αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές και διαγωνισμούς, ενώ θα είστε οι πρώτοι που θα δοκιμάσετε νέες εφαρμογές και προνόμια, θα απολαύσετε τις τελευταίες ταινίες, επεισόδια από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και μουσική.

Υψηλή ταχύτητα και επιδόσεις

Το Xperia™Z4 Tablet έχει έναν εξαιρετικά γρήγορο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon™ 810 της Qualcomm®  64 bit5  και έτσι μπορείτε να κάνετε πολύ γρήγορη περιήγηση και να έχετε τη βέλτιστη εμπειρία γραφικών σε μια εκπληκτική οθόνη με ανάλυση 2K. Είτε χρησιμοποιώντας Wi-Fi είτε 4G LTE, το να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα εν κίνηση είναι πλέον εύκολο – κατεβάστε τα email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και απολαύστε το video streaming χωρίς καθυστερήσεις ή ενοχλητικό buffering. Και με εσωτερική μνήμη 32GB, υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος για όλα τα σημαντικά αρχεία σας.

Το Xperia™Z4 Tablet έχει εξαιρετικές επιδόσεις είτε το χρησιμοποιείτε για επαγγελματικούς σκοπούς είτε για τη διασκέδασή σας. Η αντοχή του εντυπωσιάζει, με μία μπαταρία η οποία μπορεί να αναπαράγει βίντεο έως και 17 ώρες, μπορείτε να ταξιδέψετε σε όλον τον κόσμο και να παρακολουθείτε ταινίες με μία μόνο φόρτιση. Αξιοποιήστε ακόμη περισσότερο την μπαταρία 6,000mAH με τη λειτουργία Battery STAMINA της Sony, η οποία απενεργοποιεί αυτόματα λειτουργίες όταν δεν τις χρησιμοποιείτε παρατείνοντας με αυτό τον τρόπο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έτσι μπορείτε άνετα να περάσετε την ημέρας χρησιμοποιώντας  το mail σας, κάνοντας περιήγηση στο WEB και να λειτουργείτε όσες εφαρμογές θέλετε ταυτόχρονα χωρίς να ανησυχείτε για την διάρκεια της μπαταρίας.

Ασφάλεια και παραγωγικότητα

Αποδράστε από το γραφείο και πάρτε την επιχείρηση μαζί σας. Το ελαφρύ BKB50 Bluetooth πληκτρολόγιο  διαθέτει μια ειδική υποδοχή για το Xperia™Z4 Tablet, κομψή εργονομία που προσφέρει 0-130 βαθμούς κλίσης για ρυθμιζόμενη άνεση, αποτελεσματική εισαγωγή κειμένου σαν να πληκτρολογείτε σε φορητό υπολογιστή. Επιπλέον το Xperia™Z4 Tablet διαθέτει εξόδους εκτυπωτή και προβολέα  προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία στα πρότυπα ενός φορητού υπολογιστή. Χρησιμοποιήστε το με τη λεπτή και ελαφριά SCR32 θήκη η οποία εφαρμόζει  τέλεια και έχει δύο μεταβλητές γωνίες για άνετη πληκτρολόγηση ή προβολή στο tablet σας. Εργαστείτε οπουδήποτε με τις προηγμένες εφαρμογές Xperia για email, ημερολόγιο και επαφές, οι οποίες μπορούν να συγχρονιστούν μέσω του Microsoft® Exchange ActiveSync® (EAS) και χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα σας business apps του Android. Το Xperia™Z4 Tablet διαθέτει ελεγμένους μηχανισμούς ασφαλείας οι οποίοι εξασφαλίζουν την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και ίντερνετ με πρωτόκολλα ασφάλειας VPN και Wi-Fi. Για μία πιο ολοκληρωμένη  εικόνα του Xperia™Z4 Tablet , σας συστήνουμε το  έξυπνο speaker BSP60  το οποίο  συνδέεται με το πάτημα ενός κουμπιού και αποτελεί το ιδανικό φορητό σύντροφο για την πραγματοποίηση κλήσεων συνδιάσκεψης, για να λαμβάνετε πληροφορίες και ειδοποιήσεις  κλήσεων και όλα αυτά με την χρήση φωνητικών εντολών, βοηθώντας σας να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα με μεγάλη ευκολία.

Λεπτός, κομψός και εξαιρετικά ελαφρύς σχεδιασμός

Σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια, το Xperia™Z4 Tablet είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο 10” tablet στο κόσμο1. Με μόλις 6.1mm πάχος και με βάρος λιγότερο από 393g  (389g Wi-Fi / 393g LTE), το Xperia™Z4 Tablet  είναι απίστευτα ελαφρύ, καθιστώντας την καθημερινή μεταφορά του εύκολη και άνετη. Κατασκευασμένο με της υψηλότερης ποιότητας υλικά – γυαλί,  μεταλλικές γωνίες από ανοξείδωτο ατσάλι – η εμφάνιση του Xperia™Z4 Tablet  είναι τόσο εξαιρετική όσο και η απόδοση του. Το  Xperia™Z4 Tablet έχει πρότυπο  IP68 και είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη4 . Το πρότυπο IP68 σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ ότι το νερό ή η σκόνη θα επηρεάσουν την αντοχή και την λειτουργία του, καθιστώντας το ιδανικό για την καθημερινή χρήση του κάτω από όλες τις συνθήκες – μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε υπό βροχή είτε χαλαρώνοντας δίπλα στη πισίνα. Ως περαιτέρω βελτίωση του σχεδιασμού, η υποδοχή USB είναι ακάλυπτη – καθιστώντας τη σύνδεση και φόρτιση της συσκευής γρήγορη και βολική. Το Xperia™Z4 Tablet θα διατίθεται σε 4G LTE και Wi-Fi έκδοση, από τον Ιούνιο του 2015.

Για τις πλήρεις προδιαγραφές του Xperia™Z4 Tablet Xperia Ζ4Tablet, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:www.sonymobile.com/global-en/products/tablets/xperia-z4-tablet/specifications