PUBLI

Το Noxzema επίσημος Χορηγός των Εθνικών Ομάδών Υδατοσφαίρισης

Για το επόμενο έτος 2016-2017, οι δύο Εθνικές ομάδες αντρών και γυναικών, θα έχουν την υποστήριξη του Noxzema, που θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε αγώνα.

Το Noxzema, η γνωστή σειρά προϊόντων προσωπικής περιποίησης, συνώνυμη με τη φροντίδα και την αποτελεσματικότητα, είναι ο Επίσημος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Αντρών και Γυναικών (water polo).

Η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης υπάγεται στην Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία (Κ.Ο.Ε.) που έχει ως στόχο την οργάνωση, τη διάδοση και την προαγωγή των αθλημάτων της αγωνιστικής Κολύμβησης, της Υδατοσφαίρισης, των Καταδύσεων, της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, της Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων και της Τεχνικής Κολύμβησης, σε όλη την επικράτεια. Οι Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης, με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό τους τα τελευταία χρόνια, έχουν μπροστά τους σημαντικούς αγώνες το 2016, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κίνα. Σύμμαχος σε όλη αυτή την πορεία και προσπάθεια των Εθνικών Ομάδων και της Κ.Ο.Ε. θα είναι το Noxzema με στόχο να προσφέρει στους διεθνείς αθλητές μας όλη την αυτοπεποίθηση και φροντίδα που θα χρειαστούν για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.

 

Ο Σπύρος Ανυφαντής, Marketing Manager Consumer Division της Sarantis S.A., ανέφερε σχετικά με τη χορηγία: «Το Noxzema, στηρίζει με υπερηφάνεια τις Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης και δεσμεύεται να είναι δίπλα τους σε κάθε αγώνα. Οι εξαιρετικές δυνατότητες των διεθνών αθλητών μας, σε συνδυασμό με ένα κορυφαίο προϊόν φροντίδας, είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσουν μια συνταγή επιτυχίας για την επόμενη χρονιά!». Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας δήλωσε επιπλέον ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη νέα αυτή συνεργασία, καθώς μια μάρκα με υψηλές αξίες και επιδόσεις θα είναι πλάι στους διεθνείς αθλητές μας, φροντίζοντάς τους και στηρίζοντάς τους στα επόμενά τους απαιτητικά βήματα.

 

Το Noxzema έχει παρουσία στην ελληνική αγορά τα τελευταία 25 χρόνια και προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα, δερματολογικά ελεγμένα. Η σειρά Noxzema αποτελείται από αποσμητικά, αφρόλουτρα και αφρούς ξυρίσματος. Μέσα από όλες τις προϊοντικές κατηγορίες του, καλύπτει και ικανοποιεί καθημερινά τις ανάγκες προσωπικής φροντίδας χιλιάδων αντρών και γυναικών. Χάρη στην εξειδίκευση και την τεχνογνωσία του μέσω εργαστηριακών ερευνών, προσφέρει σίγουρη αποτελεσματικότητα και προστασία που διαρκεί. Παράλληλα, χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση των προϊόντων του, σέβεται και φροντίζει την επιδερμίδα, χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς. Για αυτούς τους λόγους, το Noxzema έχει ταυτιστεί απόλυτα με την αποτελεσματικότητα και τη φροντίδα.