PUBLI

Tο POWERADE ‘έτρεξε’ στον 5ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Το ενεργειακό ποτό κάλυψε στο 100% τις ανάγκες ενυδάτωσης περισσότερων από 18.000 αθλητών.

Δυνατή μουσική, αμέτρητα μπαλόνια, ανοιξιάτικη διάθεση, περισσότεροι από 18.000 δρομείς, χιλιάδες θεατές, εκλεκτοί καλεσμένοι και το POWERADE! Όλα αυτά συνέβησαν την Κυριακή 20 Μαρτίου στον 5ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας. Το Νο1 αθλητικό ποτό στην Ελλάδα, το POWERADE, ήταν εκεί, προάγοντας το αθλητικό ιδεώδες και στηρίζοντας, για ακόμα μία φορά, μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στη χώρα μας.

Από νωρίς το πρωί, το κέντρο της Αθήνας μετατράπηκε σε μία μοναδική γιορτή και χιλιάδες αθλητές ξεπέρασαν τον εαυτό τους, μετατρέποντας σε πράξη, το κατατεθέν motto του POWERADE, «YOU HAVE MORE POWER THAN YOU THINK». Η εκκίνηση δόθηκε  μπροστά στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, επί της Λεωφόρου Αμαλίας και συνεχίζοντας με κατεύθυνση την οδό Πανεπιστημίου, το πλούσιο ιστορικό κέντρο της πόλης μας είχε την τιμητική του, σε μία διαδρομή που αξίζει κανείς να ζήσει. Το POWERADE κάλυψε στο 100% τις ανάγκες των δρομέων για σωστή ενυδάτωση* και πρόσφερε την απαραίτητη δύναμη, αντοχή και ώθηση σε όλους, βοηθώντας τους ουσιαστικά να πετύχουν το στόχο τους!

Παράλληλα, το αγαπημένο αθλητικό ποτό, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων,  συμμετείχε στο εθελοντικό πρόγραμμα συλλογής και ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών συνδράμοντας στην ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα, η εθελοντική ομάδα “GREEN TEAM” με τη στήριξη του POWERADE, φρόντισε ώστε να ανακυκλωθούν πάνω από 40.000 μπουκάλια που χρησιμοποίησαν οι αθλητές, κατά μήκος όλων των διαδρομών του αγώνα.

*Τα διαλύματα υδατανθράκων – ηλεκτρολυτών ενισχύουν την απορρόφηση του νερού και συμβάλλουν στη διατήρηση των επιδόσεων αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένων ασκήσεων αντοχής