PUBLI

Το POWERADE χορηγός και επίσημο αθλητικό ποτό του 39ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.

Κάλυψε τις ανάγκες ενυδάτωσης περισσότερων από 1.000 δρομέων

Με το μήνυμα “YOU HAVE MORE POWER THAN YOU THINK”, το POWERADE, το επίσημο αθλητικό ποτό των μεγαλύτερων διοργανώσεων, στήριξε τον 39ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ., που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου, δίνοντας δύναμη και ώθηση σε περισσότερους από 1.000 αθλητές να πετύχουν το στόχο τους: να τρέξουν και να τερματίσουν σε έναν από τους πιο σημαντικούς και ιστορικούς αγώνες δρόμου στην Ελλάδα!

Το POWERADE, πιστό στη δέσμευσή του για την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους στη χώρα μας, βρίσκεται δίπλα σε κάθε μεγάλη διοργάνωση που βοηθάει στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος και συμβάλλει στην ενασχόληση ολοένα και περισσότερων πολιτών με τον αθλητισμό.

Ο 39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μαρτίου στα νότια προάστια με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά. Σε όλη τη διάρκεια της ανοιξιάτικης αυτής διαδρομής με φόντο τη θάλασσα – από τον Άγιο Κοσμά προς τη Βουλιαγμένη και πίσω – οι χιλιάδες δρομείς είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους αθλητικό ποτό, αποκτώντας έτσι την ενυδάτωση και την απαραίτητη αντοχή* για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, ενώ η μασκότ του POWERADE φρόντισε να ανεβάσει τη διάθεση δρομέων και θεατών στα ύψη.