PUBLI

Το Spring Amstel Radler Beach Volley League by Efi Sfyri ολοκληρώθηκε στο South Coast

H Amstel Radler σφύριξε την έναρξη του Final Four που πρόσφερε πλούσιο θέαμα!

To Spring Amstel Radler Beach Volley League by Efi Sfyri ολοκληρώθηκε με δυνατές μάχες στην άμμο στο συναρπαστικό Final Four που έγινε το Σάββατο 6 Ιουνίου.

Το Spring Amstel Radler Beach Volley League by Efi Sfyri (1/3 – 6/6) αποτελεί μια καινοτομία στο τομέα του Ελληνικού ερασιτεχνικού beach volley. Πρόκειται για μια διοργάνωση με 14 αγωνιστικές που φέρει την σφραγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, με πολλά προνόμια για τους νικητές, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού beach volley.

 

Την πρώτη θέση στο ανδρικό τουρνουά κατέκτησαν οι Κ. Ποθητάκη – Δ. Νίτη, ύστερα από ένα θεαματικό αγώνα με εκπληκτικά σέρβις και δυνατά μπλοκ έναντι των Κ. Γκουρτσούλη – Χ. Δαμάσκο. Παράλληλα, στις γυναίκες το τρόπαιο κέρδισαν οι Μ. Μανώλη – Ηλ. Τσαούση, κόντρα στις Β. Μπενάκη – Κ. Ηλιακοπούλου!

 

Εντυπωσιακός και ο αγώνας επίδειξης με διάσημους Έλληνες της showbiz που αγωνίσθηκαν στην άμμο, σε έναν αγώνα που μεταδόθηκε ζωντανά από τον ALPHA TV. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Γιάννης Μαρακάκης σχολίαζαν τις επιδόσεις της Ναταλίας Δραγούμη, της Αννίτας Nαθαναήλ, του Στέλιου Χανταμπάκη, του Κώστα Γκρέκα, της Έλενας Βαζούρα, και ίσως της καλύτερης Ελληνίδας αθλήτριας του βόλεϊ, της Εύας Χαντάβα.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, το DJ set του 95,2 Athens Dee Jay και ο μοναδικός Πάρης Γκαγκαδέλης κράτησαν ψηλά το ρυθμό των παιχνιδιών και το κέφι του κοινού. Στο τέλος όλοι ξεδίψασαν με τη δροσιστική Amstel Radler με χυμό από ελληνικά λεμόνια και απόλαυσαν την έκρηξη δροσιάς και φυσικής ενέργειας που προσφέρει η Amstel Radler με Guarana με 0.0% αλκοόλ!

 

Λίγα Λόγια για τις Amstel Radler Lemon & Amstel Radler Guarana 0.0% alc.

Η Amstel Radler Lemon δημιουργήθηκε από το συνδυασμό της αξεπέραστης γεύσης της Amstel με τη δροσιά του χυμού από ελληνικά λεμόνια. Πίνεται παγωμένη, περιέχει 2% αλκοόλ, 35 θερμίδες ανά 100ml και έχει φυσικά θολή όψη λόγω της ανάμειξης της μπίρας Amstel με το χυμό λεμόνι

Η νέα Amstel Radler Guarana με 0.0% αλκοόλ δημιουργείται από ένα μοναδικό, φυσικό συνδυασμό μπίρας Amstel χωρίς αλκοόλ και Guarana. Με 0.0 % αλκοόλ και 32 μόνο θερμίδες ανά 100ml, η Amstel Radler Guarana αποτελεί σίγουρα την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη δροσιά και την ενέργεια ενός φυσικού προϊόντος. Με κύρια χαρακτηριστικά τη φυσικότητα και τη διπλά δροσιστική της γεύση, η Amstel Radler ήρθε για να σας «ξεδιψάσει» ευχάριστα κάθε στιγμή της ημέρας!