PUBLI

Το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη ολοκλήρωσε το ταξίδι του!

Περισσότερα από 44,000 «ευχαριστώ» σε εκείνους που είναι από πάντα δίπλα μας.

Το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη ολοκλήρωσε και φέτος το ταξίδι του, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει μέσα σε 24 ημέρες, περισσότερα από 44,000 γράμματα. Για ακόμα μία χρονιά, οι φίλοι της σοκολάτας Υγείας Παυλίδη είπαν «ευχαριστώ» στα αγαπημένα τους πρόσωπα, με τον πιο αναπάντεχο και πρωτότυπο τρόπο. Τα γράμματά τους ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά της χώρας, κάνοντας μια ευχάριστη έκπληξη στους παραλήπτες τους κι επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο τη μεγαλύτερη αλυσίδα ανταλλαγής μηνυμάτων που έγινε ποτέ!

Τα vans του Ταχυδρομείου Ευχαριστιών κυκλοφόρησαν στους δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, επισκέφθηκαν περισσότερα από 70 σημεία και υποδέχθηκαν χιλιάδες επισκέπτες, κάθε ηλικίας.

 

Η ομάδα του Ταχυδρομείου ανέλαβε και φέτος να συγκεντρώσει και να αποστείλει όλα τα γράμματα στους παραλήπτες τους, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται εντός Ελλάδας. Κάθε επισκέπτης έφευγε με ένα υπέροχο χαμόγελο, όχι μόνο επειδή είχε μόλις αφήσει το ευχαριστήριο γράμμα του, αλλά και γιατί κρατούσε στα χέρια του την αγαπημένη του σοκολάτα Υγείας Παυλίδη!

Για 24 ημέρες στην Αθήνα, δέκα στη Θεσσαλονίκη και πέντε στην Πάτρα, τα vans του Ταχυδρομείου Ευχαριστιών έδωσαν μια ξεχωριστή νότα σε κάθε πόλη και κάλεσαν όλους να πάρουν μέρος, στέλνοντας ένα μήνυμα στους δικούς τους ανθρώπους, σε εκείνους που είναι το στήριγμά τους.

 

Με το σύνθημα «Από πάντα δίπλα σου», η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη μας κάλεσε και φέτος να σκεφτούμε όλους εκείνους που στέκονται στο πλάι μας, που μας συμβουλεύουν και προσφέρουν απλόχερα τη στήριξή τους. Γιατί αξίζει ένα «ευχαριστώ», σε όλους εκείνους που είναι από πάντα δίπλα μας.