Το WORLD CLASS στο THE CLUMSIES HOTEL BAR

Επτά από τα κορυφαία ξενοδοχειακά bars του πλανήτη που επιλέχθηκαν και συμπεριλήφθηκαν στη λίστα των The World’s 50 Best Bars θα φιλοξενηθούν για μία ημέρα στο “The Clumsies Hotel Bar”, την Τετάρτη 16 Μαρτίου.
SHARES

Οι πύλες του “The Clumsies Hotel Bar”, ενός εντυπωσιακού διώροφου αρχοντικού με ιστορία 100 ετών, θα ανοίξουν στις 19:00 και για 4 ώρες οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ομάδες των επτά καλύτερων Hotel Bars του πλανήτη και να δοκιμάσουν τρία από τα signature cocktails τους.

Στο ισόγειο του “The Clumsies Hotel Bar” θα λειτουργεί το Reception Bar από την ομάδα του “The Clumsies” καλωσορίζοντας τους επισκέπτες και επιβεβαιώνοντας τη διαμονή τους. Ενώ, σε κάθε ένα από τα δωμάτια των δύο ορόφων του αρχοντικού, οι επισκέπτες θα συναντήσουν τις ακριβείς αναπαραστάσεις των 7 καλύτερων hotel bars του κόσμου με τις αντίστοιχες ομάδες τους να δημιουργούν και να προσφέρουν τα signature cocktail τους.

Το WORLD CLASS στηρίζει και αγκαλιάζει αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία της ομάδας του “The Clumsies”, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται πάντα στο πλευρό ενεργειών που απογειώνουν την εμπειρία του fine drinking.     

Τα bars που θα έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες του “The Clumsies Hotel Bar” να ανακαλύψουν είναι τα:

SAVOY AMERICAN BAR – Λονδίνο, #5 World’s 50 Best Bars

BROKEN SHAKER – Μαϊάμι , #14 World’s 50 Best Bars

LOBSTER BAR – Χονγκ Κόνγκ, #18 World’s 50 Best Bars

MANHATTAN BAR – Σιγκαπούρη, #35 World’s 50 Best Bars

NOMAD – Νέα Υόρκη, #36 World’s 50 Best Bars

DRY MARTINI – Βαρκελώνη, #42 World’s 50 Best Bars

DANDELYAN – Λονδίνο, #50 World’s 50 Best Bars

Το “The Clumsies Hotel Bar” στεγάζεται ακριβώς δίπλα από το bar “The Clumsies” και δεν έχει κανέναν όρο κράτησης. Οι επισκέπτες του «ξενοδοχείου» μπορούν να ξεναγηθούν σε όλα τα δωμάτια, να γνωρίσουν επτά γοητευτικούς προορισμούς, να μοιραστούν συγκινήσεις, να εκπαιδευτούν και να αποκομίσουν μια εμπειρία ζωής.

Το WORLD CLASS αποτελεί ένα ορόσημο τελειότητας στο χώρο των bar και των cocktail, βοηθώντας τον κόσμο να ενδιαφέρεται περισσότερο για το τι ποτό θα απολαύσει και που θα το απολαύσει. Οι WORLD CLASS bartenders και τα bar στα οποία εργάζονται είναι συνώνυμα με την υψηλή αισθητική και την καταπληκτική εξυπηρέτηση ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν ασταμάτητα για να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο και να καθορίσουν τις νέες τάσεις στην κουλτούρα του cocktail.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Το περιφρονημένο τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου που έγινε επιτυχία

"Ρόζα", το ξεχασμένο τραγούδι του Θάνου Μικρούτσικου που όλοι απέρριπταν, και έγινε ύμνος. Ετοιμάσου να τον ακούσεις ζωντανά το Σάββατο 27/5, στις 16.00 στην εκπομπή του Ηλία Μπενέτου, 'Έναν Μύθο Θα Σας Πω' στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6!

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.