PUBLI

Τρεις μέρες, pizza, σούπερ ήρωες και κόμιξ!

Το  e-FOOD περήφανος χορηγός του Comicdom 2016.

Στις 15, 16 και 17 Απριλίου το e-FOOD βρέθηκε ανάμεσα σε πολλούς Doctor Strange, κάποιες Wonder Women και πολλούς Spiderman. Πρόκειται για το φανατικό κοινό του Comicdom 2016, το μεγαλύτερο τριήμερο φεστιβάλ κόμικ στην Ελλάδα, που έλαβε χώρα στην Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Γαλλικό Ινστιτούτο.

Στο κλίμα του event μοιράσαμε προσκλήσεις μέσω Facebook, αλλά και με διαγωνισμό στο χώρο της εκδήλωσης, για το μεγαλύτερο Cosplay Party. Φυσικά, καταγράψαμε τις φανταστικές εμφανίσεις του κοινού και τα on stage battles των σούπερ ηρώων σε ένα video!

 

Μπήκαμε στο κλίμα του φεστιβάλ, κινητοποιώντας το κοινό που παρεβρέθηκε στο Comicdom 2016 να ζωγραφίσει το ομορφότερο φαγητό του κόσμου και να το ανεβάσει στο instagram, με hashtag #efoodgr, με αντάλλαγμα μια εβδομάδα δωρεάν delivery!

Δεν σταματήσαμε όμως εκεί, αφού όλοι όσοι πέρασαν από το booth του e-FOOD, είχαν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση όπου δύο τυχεροί θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο παγκόσμιο Comic Con στο Λονδίνο, στις 27 και 29 Μαίου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!