PUBLI

Τρέξε για να προλάβεις μια θέση στα SALOMON Community Runs by INTERSPORT

Η ευκαιρία για να κάνεις την προπόνησή σου πιο fun είναι εδώ.

Η ευκαιρία που αναζητούσες για να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική τη running προπόνησή σου μέσα στην πόλη είναι εδώ! Είτε προετοιμάζεσαι για να συμμετάσχεις σε αγώνα, είτε απλώς θέλεις να διατηρήσεις τη φόρμα σου, το τρέξιμο στο πεζοδρόμιο μπορεί σύντομα να σε κάνει να χάσεις τον ενθουσιασμό σου. Τα SALOMON Community Runs by INTERSPORT έρχονται για δεύτερη συνεχή χρονιά για να σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο.

Αντλώντας έμπνευση από το CITYTRAIL™ της SALOMON, τα καταστήματα INTERSPORT σου δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύψεις νέες running διαδρομές στην Αθήνα αξιοποιώντας τα οφέλη που σου προσφέρουν οι διαφορετικές επιφάνειες εδάφους όπως το χώμα, το ξύλο, η άσφαλτος, τα σκαλιά και το τσιμέντο.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 4 Community Runs μέσα στο Νοέμβριο και το Δεκέμβριο με αφετηρία 4 διαφορετικά καταστήματα INTERSPORT (σε Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, The Mall Athens και Νέα Ερυθραία). Κατά τη διάρκειά τους ο έμπειρος αθλητής της SALOMON Slawomir Matras θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες μέσα από πάρκα, σκάλες, λόφους, γέφυρες και κρυφά περάσματα σε μια συναρπαστική διαδρομή 5 χλμ., θα τους αποκαλύψει μυστικά για το trail running σε αστικό περιβάλλον και θα λύσει τυχόν απορίες.

Όσοι λάβουν μέρος στα SALOMON Community Runs by INTERSPORT θα πάρουν δώρο ένα τεχνικό μπλουζάκι Salomon και θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν test drive στο X-CELERATE 2 GTX (το ανανεωμένο GORE-TEX παπούτσι της Salomon) για να διαπιστώσουν στην πράξη τις επιδόσεις του. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Γι’ αυτό δήλωσε άμεσα το ενδιαφέρον σου εδώ: http://bit.ly/1k6OYaD.