PUBLI

Jenna Jameson, η τελευταία πορνο-σταρ

Στα 40 της η πάλαι ποτέ βασίλισσα του πορνό παλεύει ακόμη με τους δαίμονες της. Είπαμε να της δώσουμε μια χαρά βάζοντάς την στο Hall of Femme της.

Καταλαβαίνεις ότι είσαι φίλος με κάποιον όταν χαίρεσαι με την χαρά του. Και εγώ είχα πραγματικά χαρεί, κάποια χρόνια πριν, όταν είδα την ‘συνταξιούχο’ Jenna, με την οποία -όπως και πολλοί από τη γενιά μου- μεγαλώσαμε, να φωτογραφίζεται αγκαλιά με τον πρωταθλητή του UFC Tito Ortiz και τα δυο πανέμορφα αγοράκια της μπροστά στην έπαυλή της. Κρίμα που το Αμερικάνικο Όνειρο, στην περίπτωσή της, ξέφτισε γρήγορα.

 

Aς ξεκινήσουμε με μια θλιβερή παραδοχή. H Jenna που θυμόμαστε και κάποτε αποθεώναμε είναι αυτή εδώ.

Η πολυβραβευμένη (ξεκινώντας με best starlet το 1996) βασίλισσα του πορνό με τις trademark κραυγούλες κατά τη διάρκεια της πράξης, το εύστοχο heartbreaker τατού με τις καρδιές στον δεξί γλουτό, τις διαδοχικές blockbuster ΧΧΧ ταινίες και την πρωτοφανή επιτυχία που της απέφερε (μέσω του Clubjenna) έσοδα της τάξεως των 15 εκ. δολαρίων ετησίως και ‘μεροκάματο’ 25.000 δολάρια για τις δυο εβδομάδες το μήνα που έκανε tour στα στριπτιτζάδικα.

 

Η πρώτη πορνοσταρ που πέρασε στο mainstream παίζοντας σε ταινίες όπως το Private Parts του Howard Stern, στην εκπομπή του οποίου έχει πάει πάνω από 30 φορές. Και η οποία παραλίγο να αγοράσει το Penthouse όταν αυτό πτώχευσε.

 

Η μοναδική που είδε το κέρινο ομοίωμά της στο μουσείο της μαντάμ Τισό και την αυτοβιογραφία της (την οποία εννοείται πως έχει διαβάσει) να σκαρφαλώνει απρόσμενα ψηλά στη λίστα των bestseller των NY Times.

Μια αυτοβιογραφία στην οποία, η κόρη του σερίφη που έκανε κόκα μαζί της στα 17 της (και ο οποίος έχει δηλώσει ‘Δεν έχω δει καμία ταινία της. Αλλά την στηρίζω. Γιατί όλοι κάνουν σεξ. Η μόνη διαφορά είναι ότι η Jenna σε αφήνει να την βλέπεις και βγάζει ένα τόνο λεφτά’) τόλμησε για πρώτη φορά να αποκαλύψει όλα όσα έχει περάσει.

Συγκεκριμένα τον άγριο βιασμό της, στα 16 της, όταν ζούσε σε ένα ράντσο με γελάδια στην Μοντάνα, από 4 αγόρια στα οποία έκανε οτοστοπ μετά από ένα αγώνα ποδοσφαίρου του γυμνασίου της.

Καθώς επίσης τον δεύτερο βιασμό της -την ίδια χρονιά- από τον Preacher, τον μηχανόβιο, τύπου Sons of Anarchy, θείο του πρώτου της αγοριού. Δυο γεγονότα που ισχυρίζεται ότι δεν είχαν σχέση με την απόφασή της να μπει στο χώρο.

 

Αυτή, λοιπόν, ήταν η Jenna του τότε. Μια πορνοστάρ που κατάφερε να αποκτήσει έλεγχο του κορμιού και της τύχης της.

Καμία σχέση με την Jenna του τώρα. Αυτή δηλαδή που βλέπετε εδώ.

Ένα πραγματικό ράκος που έχασε την κηδεμονία των παιδιών της, έχασε την έπαυλη που με τόσο ιδρώτα είχε χτίσει, τα δικαιώματα του club και των site της, εθίστηκε και πάλι σε χάπια και αλκοόλ και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη βιομηχανία ως web girl.

Μια απελπισμένη 40χρονη που γίνεται πρωτοσέλιδο εξαιτίας των συλλήψεών της ή γεγονότων όπως τον άγριο ξυλοδαρμό της βοηθού της με μια θήκη-σιδερογροθά για το iPhone που έχει. (σ.σ. ΟΚ, και για το προσεχές cameo της στο Sons of Anarchy).

Το πιο λυπηρό είναι ότι η Jenna, στην οποία κάποτε έδιναν εκατομμύρια δολάρια για μια comeback σκηνή, δεν έχει καν αυτή την επιλογή πια, αφού η βιομηχανία γύρω της -εξαιτίας του internet- έχει καταρρεύσει εδώ και χρόνια.

Αλλά είπαμε, εδώ μιλάμε για την Jenna του τότε.

Αν και συνεχίζει να με βασανίζει η σκέψη ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για εκείνη αν ήταν τρία εκατοστά πιο ψηλή ή αν στο σπίτι της δεν υπήρχαν τανάλιες.

Τα εκατοστά έλειπαν από την γέννημα θρέμμα Las Vegas 16χρονη Jenna (ήταν 1,69 αντί για 1,73) προκειμένου να ακολουθήσει την καριέρα της μητέρας της (σ.σ. η οποία πέθανε από καρκίνο όταν ήταν 2 ετών) ως showgirl.

Και οι τανάλιες είναι εκείνες που χρησιμοποίησε για να βγάλει με τανάλιες τα σιδεράκια της και να ξεκινήσει να δουλεύει ως στρίπερ.