HOT RIGHT NOW

Αναστασία Καρανικολάου, η Ελληνίδα κολλητή των Kardashian

Η πιο δημοφιλής Ελληνίδα στο Instagram δεν είναι άλλη από την αδελφική φίλη της Kylie Jenner.

Το τατουάζ ‘ΟΜΟΡΦΗ ΤΡΕΛΗ ΖΩΗ’ που έχει στο δεξί της γοφό η StassieBay, όπως είναι γνωστή στους 2,6 εκ. followers της (επίσης έχει τρελή γκέλα στο snapchat) εκφράζει με τον ιδανικό τρόπο το rollercoaster δημοσιότητας στο οποίο βρέθηκε επιβάτης.

Ήδη από την πρώτη φορά που η Αναστασία, με καταγωγή από την Αθήνα και μπαμπά πραγματικό μουσάτο Άδωνι (που ενίοτε αφήνει comment σε λανθασμένα δημοσιεύματα για εκείνη στα ελληνικά ΜΜΕ) μπήκε για πρώτη φορά στο σπίτι των Kardashians, όταν ήταν μόλις 10 ετών.

Από τότε η Ελληνοαμερικανίδα, που γνωρίστηκε εκείνη την εποχή με την Kylie, με την οποία έγιναν σύντομα αδελφικές φίλες (και, το πιο ‘αξιοπερίεργο’, παραμένουν ως τώρα), εξελίχθηκε σε βεραμάν social influencer.

Ο μόνος κανόνας που έχω είναι ότι ποτέ δεν ποστάρω μια φωτογραφία στην οποία ο φωτισμός δεν είναι τέλειος. Και ότι πάντα ποστάρω μόνο ότι εγώ θεωρώ κουλ

Καθώς επίσης και brand ambassador (μοντέλο, παρουσιάστρια στα MTV Αwards και διάφορα άλλα) όπως μπορείς να δεις εδώ. Μιλάμε, σύμφωνα με το Entertainment Tonight, για 5.000 δολάρια ‘ταρίφα’ ανά post, όχι αστεία.

Ζώντας ακριβώς εκείνο το είδος της ‘είμαι σταρ στα social media’ ζωής που ονειρεύεται πλέον κάθε χαριτωμένο κοριτσάκι που κάνει το πρώτο του post.

Εντάξει,  για την ακρίβεια, κάθε χαριτωμένο κοριτσάκι με καμπύλες που να συναγωνίζονται σε πληθωρικότητα εκείνες της Kylie (που έχει βγει και έχει δηλώσει δημόσια και πολλαπλώς πόσο μονιασμένες είναι).

Υπήρχε μια εποχή που αισθανόμουν μεγάλη ανασφάλεια για το σώμα μου. Κάποια στιγμή αποφάσισα να με αποδεχθώ όπως είμαι

Εντάξει, για ακόμη περισσότερη ακρίβεια, κάθε κοριτσάκι με τατού στα σωστά σημεία.

Που μοιάζει, αν κρίνει κάποιος από το feed της, να κάνει non stop διακοπές σε παραλίες και γιοτ σε όλο τον πλανήτη.

Και, οφείλουμε να επισημάνουμε, με την πλειοψηφία των posts να αναδεικνύουν συγκεκριμένο κομμάτι της ανατομίας της.

Παρότι, οφθαλμοφανώς, το δυνατό της σημείο βρίσκεται αλλού. Δηλαδή στο μυαλό της.

Γιατί εκείνο για το οποίο οι πάντες έχουν εκθειάσει την Αναστασία είναι ποτέ δεν μπήκε στο τριπάκι να κρύψει ή να ντραπεί για τις καμπύλες της (εξού και θεωρείται body positive πρότυπο).

Ούτε και τις πλαστικές (μια ήταν νομίζω, στο στήθος, μην το κάνουμε ‘λύσσα’) που έκανε, ποστάροντας -μεταξύ άλλων- κανονικά φωτογραφία μέσα από το γραφείο του πλαστικού της.

Μπόνους στο να την κάνεις follow είναι ότι η Νάσια αποτελεί ιδανικό τρόπο ‘εισόδου’ συνολικά στην ‘κλίκα’ των insta ωραίων της οποίας αποτελεί μέρος.

Είτε μιλάμε για την Kylie Jenner και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Kardashian.

Είτε για άλλες πληθωρικές γυναίκες, όπως την σωσία της Kim, Chantel Jeffries.

Εξωτικές καλλονές όπως η Noelia Ramirez.

Την πανταχού παρούσα Golden Barbie, με την οποία θα μπορούσαν να είναι δίδυμες αδελφές.

Ή την plus size μοντέλο Jordyn Woods, επίσης φίλη της Kylie, η μητέρα της οποίας είναι talent/ brand manager στο Los Angeles.

Ένα κορίτσι που φαίνεται ότι έχει πολλά σκαλιά ακόμη να ανέβει στο γαλαξία των social media. Ένα account που κερδίζει πόντους όχι γιατί είναι σέξι, αλλά γιατί σου βγάζει μια -έστω Beverly Hills 90210- αυθεντικότητα.