HOT RIGHT NOW

Corinne Olympios, η χύμα Ελληνοαμερικανίδα που όλοι λατρεύουν να μισούν

Με ατάκες τύπου 'Η καρδιά μου είναι από χρυσό, αλλά το αιδοίο μου από πλατίνα' και συμπεριφορά 'λυσσάρας' κατάφερε να κάνει μπάχαλο το φετινό Bachelor. Αυτός δηλαδή που ήταν ο στόχος της.

Αν θέλεις πραγματικά να αντιληφθείς πόσο αίσθηση προκάλεσε στο Αμέρικα η 24χρονη ομογενής, που δουλεύει στην επιτυχημένη εταιρία βιομηχανικού εξοπολισμού του πατέρα της, αρκεί να σκεφτείς ότι της έφτιαξε ολόκληρο 4λεπτο βίντεο ο Jimmy Kimmel, που έχει μια χαρά σόουμπιζ αντανακλαστικά.

Βλέπεις το κορίτσι μας, που υποτίθεται ότι έχει δουλέψει στο παρελθόν ως μοντέλο και video vixen (Akon, DJ Kahled, Two Chainzz, Juicy), μπήκε κανονικά ως σίφουνας στην 21η σεζόν του Bachelor που είναι τώρα στα τελειώματα.

Και, παρόλο που δεν κέρδισε, κατάφερε να μείνει τόσο ανεξίτηλα χαραγμένη στην κοινή γνώμη ώστε, τώρα που βγήκε, και της προτείνουν να επιστρέψει στο Bachelor in Paradise και της κάνουν δεκάδες προτάσεις για συμμετοχή σε άλλα reality, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές ή για παρουσίαση εκπομπών.

Αν και η ίδια, που έχει στόχο να αφήσει την έπαυλη των γονιών της και την αγαπημένη της νταντά και να μετακομίσει στο Los Angeles, ενδιαφέρεται μόνο για το Dancing with the Stars και για το λανσάρισμα της δικής της συλλογής με ρούχα.

Μιλάμε για την αγαπημένη reality κακιά της Αμερικής αυτή τη στιγμή που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή όταν προτίμησε να κοιμηθεί από το να πάει στην τελετή απονομής.

Όταν έβγαλε το τοπ της στη διάρκεια μιας νυφικής φωτογράφησης και ζήτησε από τον bachelor να χουφτώσει σφιχτά το στήθος της.

Όταν, στα γενέθλιά του, πήρε μια σαντιγί, την έχυσε πάνω της και του είπε να την γλείψει.

Και, φυσικά, όταν ξεστόμισε την θρυλική ατάκα περί πλατινένιου αιδοίου, που θα την ακολουθεί μια ζωή. Αν και φρόντισε μετά να διευκρινίσει πως ‘Στην πραγματικότητα το δικό μου είναι πολύ μικρό και χαριτωμένο, χωρίς ίχνος τρίχας’

Επιπλέον, σε όλη τη θητεία της στo Bachelor, ήταν μονίμως με ένα ποτήρι σαμπάνιας στο χέρι. Αυτό δηλαδή που είναι το αγαπημένο της ποτό, με No2 να είναι ένα cocktail που αποτελείται από whiskey και ζουμί από πίκλα.

Με άλλα λόγια μιλάμε, φαινομενικά, για την πιο χύμα Ελληνοαμερικανίδα που έχει ποτέ εμφανιστεί μπροστά στην κάμερα.

Αν και κάτι μου λέει ότι το δηλωμένο ‘κορίτσι του μπαμπά’, που δεν διστάζει να ποζάρει γυμνή στην παραλία γράφοντας ‘Ο μπαμπάς μου έμαθε να αγαπώ αυτούς που με μισούν’, έχει πολύ παραπάνω νιονιό στο κεφάλι της από ότι έχουμε δει ως τώρα.

Ότι δηλαδή, πολύ ωραία, στρατηγικά και συνειδητοποιημένα, μπήκε μέσα και έπαιξε το παιχνίδι με τους όρους που έπρεπε.

Δηλώνοντας σε όσους την κατηγορούν για υπερ-σεξουαλικότητα πως και πιο βαθιές συζητήσεις είχε με τον υποψήφιο που ποτέ δεν προβλήθηκαν και πως, στην τελική, αν δεν υπήρχαν κάμερες, αν δηλαδή οι δυο τους γνωριζόντουσαν στον έξω κόσμο, φυσικά και θα είχαν ήδη κάνει σεξ.

Μπόνους σε όλη την ιστορία η μικρότερή της αδελφή Taylor, με μόλις 12.000 followers (σε σχέση με τους άνω του μισού εκατομμυρίου δικών της) που μοιάζει με μικρότερη, μελαχρινή version της.

Για την ακρίβεια με μια πιο όμορφη και φωτογενής εκδοχή της.

Εμείς, πάντως, όχι και τόσο γλυκιά Corinne, ζητάμε συγνώμη που δεν σε είχαμε συμπεριλάβει ούτε στο αφιέρωμα για την bimbo θύελλα στο Μαΐάμι.

ventura

Έδρα επίσης, μην ξεχνιόμαστε, της Ηπειρώτισσας μοντέλου Elaine Gregory που επίσης έχει αδυναμια, όπως η Corinne, στον Justin Bieber.

Ούτε σε εκείνο για τις ομογενείς που κάνουν θραύση ανά τον κόσμο.