HOT RIGHT NOW

Η Alexis Ren έκανε το πρώτο γυμνό μπάνιο της χρονιάς

Μια μακρινή, εξωτική παραλία υποδέχτηκε πριν από λίγες μέρες το κορυφαίο κορμί του Instagram. Η άμμος της δεν θα ξεϊδρώσει ποτέ.

Το όνομά της είναι Alexis Ren. Δικαιούσαι να μην το ξέρεις, αλλά εσύ χάνεις. Περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι που την ανακάλυψαν πριν από σένα και την ακολουθούν στο Instagram ξέρουν ότι πρόκειται για το κορίτσι με το πιο απίθανο κορμί στα social media και την πιο ακόρεστη διάθεση να το επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Πάρε παράδειγμα την τελευταία της ‘δουλειά’. Η Alexis πήγε διακοπές στην Μπόρα – Μπόρα, έβγαλε τα ρούχα της, έβαλε το σώμα της στο νερό, κυλίστηκε στην άμμο, διάβασε λίγο Στέφαν Τσβάιχ, τράβηξε μερικές selfies και γύρισε σπίτι της πλουσιότερη κατά μερικές χιλιάδες δολάρια.

Σοβαρά τώρα, αυτή είναι η δουλειά της. Να ανεβάζει φωτογραφίες του εαυτού της στο Instagram. Είτε δικές της, ερασιτεχνικές δηλαδή, είτε πιο επαγγελματικές.

Αυτές από την Μπόρα Μπόρα ήταν κάτι ενδιάμεσο. Τις τράβηξε μεν φωτογράφος, αλλά όχι κάποιος φωτογράφος μόδας. Οι εικόνες που απολαμβάνουμε μας ήρθαν από το φακό της Kim Akrich, μιας ντόπιας φωτογράφου γάμων. Ναι, ξέρω, χαραμίζεται η κυρία, αλλά εντάξει, κάπως πρέπει να βγαίνει το μεροκάματο και τις μέρες που δεν υπάρχουν γυμνά κορίτσια στην παραλία της γειτονιάς σου.

Τέλος πάντων, για να επιστρέψουμε στο κορίτσι μας, η Alexis πήγε τις διακοπούλες της, έβγαλε τα λεφτάκια της και όπου να ‘ναι θα φύγει για το επόμενο ταξίδι, την επόμενη παραλία, την επόμενη επιταγή. Έτσι ζει από τα 15 της, οπότε και πληρώθηκε για πρώτη φορά για κάποια φωτογραφία της που ποστάρισε στο Instagram. Το γεγονός ότι ήταν 15 είναι πολύ άβολο, προφανώς, αλλά τώρα πια είναι 21, οπότε εντάξει, μπορείς να χαζεύεις τις φωτογραφίες της χωρίς τύψεις.

Α, ναι, και τα βίντεο. Οπωσδήποτε και τα βίντεο.

A post shared by ALEXIS REN (@alexisren) on