HOT RIGHT NOW

Η Anna Nicole Smith βρήκε τον κλώνο της

Έξι χρόνια μετά τον θάνατο της μια 28χρονη στάρλετ προσπάθησε να μπει στην ψυχή της. Αφού πρώτα ίδρωσε για να μπει στο στήθος της.

Η τηλεταινία The Anna Nicole Story, σχετικά με την τραγική ζωή της Τεξανής Playmate, δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Η πρωταγωνίστρια της όμως, Agnes Bruckner, απέδειξε ότι διαθέτει τα προσόντα για να γίνει κάτι περισσότερο από μια ηθοποιός που δουλεύει σταθερά από τα 11 της.

 

Αυτό δήλωσε η Ρωσο-ουγγρικής καταγωγής Agnes για τις δυσκολίες ενός ρόλου που πολλές συνομήλικες της ήθελαν, αλλά κατέληξε σε εκείνη.

Παρότι, όπως έχει δηλώσει η ίδια, διέθετε μικρότερο στήθος από όλες τις ανταγωνίστριες της.

Ενώ, πέρα από το στήθος, η Bruckner ήταν αναγκασμένη να περάσει μήνες βλέποντας στο repeat όλες τις συνεντεύξεις που είχε δώσει η κατεστραμμένη Anna Nicole προκειμένου να μπει αποτελεσματικά στο πετσί της. Μια εντελώς βαρεία και ανθυγιεινή εργασία.

 

 

Η ταινία, που δεν είναι εντελώς ρετάλι, έχει φτιαχτεί από την σκηνοθέτη του American Psycho.

Ενώ στο πλευρό της Agnes είναι η Virginia Madsen στον ρόλο της μητέρας της και ο Martin Landau ως ο ογδοντάχρονος πετρελαιάς που παντρεύτηκε.

Ουσιαστικά αποτελεί την δικαίωση για το πόσο σκληρά έχει εργαστεί το πρασινομάτικο κορίτσι μας που βρέθηκε -εξαιτίας της φιλόδοξης μάνας της- να είναι στο cast του Τόλμη και Γοητεία από όταν ήταν 10 ετών και να γυρίζει την πρώτη της ταινία, το The Shrunken City, στο Βουκουρέστι όταν ήταν μόλις 11.

Το πιο παράδοξο από όλα είναι ότι η Bruckner, που έχει γνωρίσει σχετική επιτυχία με ταινίες όπως το Blue Car, το Blood and Chocolate και το Vacancy 2 (ενώ έχει επίσης συμμετάσχει στο Murder by Numbers δίπλα στην Sandra Bullock και σε επεισόδια των Alias, 24, Private Practice, Hawaii 5-0) παραμένει πέρα για πέρα προσγειωμένη.  Ακόμη και τώρα που όλοι έχουν αρχίσει να μιλάνε έντονα για εκείνη.

 

Ίσως γιατί εκείνη ποτέ δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά χορεύτρια. Αυτό δηλαδή που λάτρευε να κάνει από τότε που ήταν πέντε ετών. Μόνο που η μάνα της είχε άλλα όνειρα για εκείνη.

Όπως είχε και άλλα όνειρα για την ίδια. Συγκεκριμένα να πάει στην Disneyland.

H ουσία είναι ότι η Bruckner το έκανε το χρέος της και το φόρεσε το στήθος της σαν καλός στρατιώτης. Τώρα είναι σειρά των παραγωγών να αποφασίσουν πως θα αξιοποιήσουν την εμπειρία της.

Πότε είπαμε ότι θα είναι έτοιμο το σενάριο με την βιογραφία της Pamela Anderson;