HOT RIGHT NOW

H Brennah Black κηρύσσει επισήμως την έναρξη των διακοπών

Το σαγηνευτικό μοντέλο κόβει την κορδέλα με μια φωτογράφιση που θα μας μείνει αξέχαστη.

Το Μουντιάλ έχει τελειώσει εδώ και λίγες μέρες και δυσκολεύεσαι να βρεις κάτι ισάξιό του. Οι διαδικτυακές βόλτες σου αποδεικνύονται ασυναγώνιστα βαρετές, οι ώρες στο γραφείο φαντάζουν και είναι πληκτικές και όταν γυρίζεις στο σπίτι θέλεις να χτυπήσεις με δύναμη το κεφάλι σου στον τοίχο.

Με κάθε επιφύλαξη, θεωρούμε πως αυτό το τρίπτυχο συνοψίζει στο περίπου την ανιαρή καλοκαιρινή σου ζωή. Πρέπει να ξέρεις όμως, όσο σκληρό και εάν ακούγεται, ότι στους πιο καυτούς καλοκαιρινούς προορισμούς όπως η Μύκονος και η Ίμπιζα, το τρίπτυχο αυτό είναι απλώς ανεξερεύνητη γη.

Γιατί στα νησιά αυτά το μόνο που μετράει είναι οι γυναικείες παρουσίες. Ηθοποιοί, αθλήτριες, μοντέλα ανεβάζουν κατακόρυφα το θερμόμετρο με αποτέλεσμα ο μεσογειακός καύσωνας να συναγωνίζεται εκείνον της Σαχάρας.  Αναπάντητο όμως παραμένει το ερώτημα πόσους βαθμούς Κελσίου θα έπιανε το θερμόμετρο εάν ξαφνικά εμφανιζόταν στον ευρωπαϊκό Νότο μία γυναικάρα όπως η Brennah Black;

Πιθανότατα θα έπεφταν κορμιά. Άλλωστε, η Brennah Black, διάσημο μοντέλο και ηθοποιός, δεν έχει αντίπαλο. Τα αγγελάκια της Victoria Secret πίνουν νερό στο όνομά της και οι άντρες όλης της γης κάνουν τάματα για μια ματιά της. Η τελευταία της φωτογράφιση μάλιστα για τις ανάγκες αμερικανικού περιοδικού αποκαλύπτει στο έπακρο τα πλούσια προσόντα και τις αμέτρητες χάρες της.

Απόλαυσε με μέτρο

Αντί να χτυπάς το κεφάλι σου στους τοίχους, είναι προτιμότερο να ‘τρακάρεις’ με τον βράχο. Η ίδια η Brennah Black θα σου δώσει το φιλί της ζωής.

Αν και οι καιροί είναι δύσκολοι, θα ζητήσουμε από το αμερικανικό περιοδικό να απολύσει με τακτ τον φωτογράφο και να τον στείλει άμεσα σε σχολή φωτογραφίας. Δεν είναι γωνία λήψης αυτή.

Εντοπίσαμε και άλλο φάουλ του φωτογράφου, αντιαθλητικό μάλιστα. Είναι ανεπίτρεπτο να βρίσκεσαι μία ανάσα από αυτό το ασύλληπτο μοντέλο και να μην την κοιτάς στα μάτια. Ακόμα και ο πιο αδέξιος ψηλός που έχει περάσει ποτέ από τον Παναθηναϊκό, ο Πινγκ Σανγκ θα στεκόταν για πρώτη και τελευταία φορά στο ύψος του.

Η Brennah κάθεται στην άμμο με τα μάτια κλειστά και τα χέρια να ακουμπούν στο κεφάλι της. Λείπει ένα τραγούδι για να ‘ντύσει’ το πλάνο. Το “Fall in love with you” του Bob Dylan θα ταίριαζε γάντι.

H φωτογράφιση κοντεύει να ολοκληρωθεί και η αντίστροφη μέτρηση για το εγκεφαλικό μόλις ξεκίνησε. Ρίχνουμε δίχως δισταγμό το φταίξιμο στις παιχνιδιάρικες πόζες της Brennah Black. Εκείνη και το νάζι της, μας έχουν πάρει το μυαλό.

 

 

Αν κάποτε δημιουργηθεί ένα Hall of Fame για τις πιο όμορφες γυναίκες όλων των εποχών, η Brennah Black αξίζει να συμπεριληφθεί δίχως ψηφοφορία. Όχι επειδή είναι εκπληκτικά όμορφη, αλλά επειδή κλέβει τις καρδιές των ανδρών με το ταπεραμέντο της. Και αυτό είναι ένα πραγματικά δυσεύρετο ταλέντο.