HOT RIGHT NOW

Mara Teigen, η Angelina Jolie του instagram

Είναι 22 ετών, insta μοντέλο και τις τελευταίες μέρες όλος ο πλανήτης ασχολείται με την ομοιότητά της με την 40χρονη σταρ.

Εννοείται πως δεν πρόκειται να χαραμίσουμε το χρόνο σου μιλώντας για όλα όσα έχει κοινά (χρώμα μαλλιών, μάτια, χείλια-πουπουλένια μαξιλάρια, κοφτερά ζυγωματικά) με την -προ 20ετίας- Angelina. Άλλωστε εμείς την ξέραμε προτού γίνει μελαχρινή.

 

Τότε δηλαδή που φωτογραφιζόταν ως ξανθιά να τρώει παγωτό στην Venice Beach για το περιοδικό Arsenic (αν και, μην βιαστείς να την παρεξηγήσεις, δεν έχει κάνει τίποτα ιδιαίτερα σέξι-τουλάχιστον όχι ακόμη).

 

Ή που κυκλοφορούσε, και πάλι ως ξανθιά, σε δωμάτια ξενοδοχείων -με την καλή, φωτογραφική έννοια του όρου, σταμάτα ρε παιδί μου να βάζεις προστυχιές στο μυαλό σου- μαζί με την φίλη της Sahara Ray για την οποία τα είπαμε πρόσφατα.

 

Ας, πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο λόγος που έχει ξεσπάσει εδώ και τώρα ο κακός ο χαμός με την πάρτη της (σ.σ. μέχρι και ότι είναι η χαμένη κόρη της Jolie βγήκαν και είπαν κάποιοι γραφικοί) είναι το συγκεκριμένο βίντεο για τα lipgloss της Kylie Jenner στο οποίο συμπρωταγωνιστεί.

 

Το καλύτερο πράγμα πάνω μου θεωρώ πως είναι τα μάτια μου. Μου αρέσει που έχω μεγάλα, λαμπερά, μπλε μάτια.

Το -μια χαρά και δυο μούρλιες- βίντεο έκανε και συνεχίζει να κάνει εκατομμύρια χιτς. Ημι-δικαίως, κατά τη γνώμη μου.

 

Και, έτσι απλά, το κορίτσι από το Las Vegas (ναι, εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε, όπως -άσχετο- η Jenna Jameson) ξεκίνησε να κάνει modelling από τότε που ήταν μόλις 13 ετών, είδε και το δικό της instagram να κάνει ταυτόχρονα μπουμ και βαβαβουμ.

 

Μεγάλωσα όντως στο Las Vegas. Στο γυμνάσιο ήμουν πολύ εσωστρεφής και ήσυχη. Απλώς ήμουν τυχερή γιατί είχα πολλούς φίλους

Κάτι που προφανώς και το αξίζει αφού μιλάμε για ένα πολύ ‘μερακλίδικο’ account.

Fav bikini @ellejayswim  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MARA TEIGEN (@marateigen_) στις

 

Πιο σέξι από ποτέ αισθάνομαι όταν φοράω ένα ολόσωμο μαγιό. Μου αρέσει να είμαι ταυτόχρονα καυτή αλλά και κλασάτη

Το κορίτσι μας δηλαδή (το αγαπημένο φαγητό της οποίας είναι η πίτσα, όπως έχει δηλώσει παντού) μας έχει στα όπα όπα. Μας λέει τις καλημέρες μας.

Morning Miami  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MARA TEIGEN (@marateigen_) στις

 

Mου την πέφτουν συνέχεια στο instagram. Το πιο αξέχαστο που έχω ακούσει είναι ‘Θα έδενα ένα πιάνο στην πλάτη μου, θα κολυμπούσα μαζί με τους κροκόδειλους στο Νείλο και θα έκοβα και το άλλο αυτί του Evander Holyfield προκειμένου να μυρίσω τα μαλλιά σου.

Μας δείχνει τη μινιατούρα σκυλίτσα της την Κολοκυθίτσα.

Me and my pumpkin are going to Miss sunny LA☀️ Don't worry, we'll be back soon  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MARA TEIGEN (@marateigen_) στις

 

Και γενικώς μας έχει μέσα στη ζωή της. Όπως δηλαδή και οφείλει κάθε insta-μοντέλο που θέλει να πάει μπροστά σε αυτή τη ζωή στηριζόμενο στην social media αξία του.

 

Όπως και να’ χει, το γεγονός ότι η Mara αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της μαύρα και να τονίσει συνειδητά την όποια ομοιότητά της με την Jolie, ήταν προφανώς η καλύτερη επιχειρηματική κίνηση της μέχρι τώρα καριέρας της.

 

Η οποία και δεν περιλαμβάνει και τίποτα ιδιαίτερο πέρα από κάτι καμπάνιες για εταιρίες καλλυντικών, πασαρέλες για σχεδιαστές τύπου Michael Costello και ένα και μόνο εξώφυλλο από τα πολλά που θα όφειλε να έχει κάνει.

So excited to be on the cover of @jmglifestyle Magazine! Go visit their website to see the Debut Issue       ❤️ •http://jmglifestyle.com/jmg-debut-issue/

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MARA TEIGEN (@marateigen_) στις

 

Καθώς επίσης και ένα casting call για το Sports Illustrated (αν και τελικά στο περιοδικό δεν εμφανίστηκε).

 

Για την ακρίβεια, πριν από το βίντεο της Jenner, η Mara ήταν περισσότερο γνωστή ως ‘αυτή η καυτή γκόμενα του Evander Kane των Buffalo Sabers’. Συγκεκριμένα αυτή με την οποία πήγε στην πρεμιέρα του Vacation. Η ίδια για χάρη της οποίας, όταν τον χώρισε, έφτιαξε μια γιγαντοαφίσα και την έβαλε πάνω από το μοδάτο nightclub που σύχναζε προκειμένου -μάταια- να την πείσει να ξαναγυρίσει πίσω.

 

Είδες τι αβυσσαλέο πάθος είναι ικανό να ξυπνήσει μέσα στην αντρική ψυχή αυτό το κορίτσι (που επίσης φέρεται να έχει κάνει ένα πέρασμα από τη ζωή του Niall των One Direction και του Joe Jonas);

 

Προφανώς και η Jolie δεν έχει τίποτα να ‘φοβάται’ από την πάρτη της. Και προφανώς χρειάζεται πολλή insta δουλειά εκ μέρους της Mara για να ξεπεράσει το 1 εκ. followers και να μπει στο club εκείνων των μοντέλων που βγάζουν σοβαρά λεφτά από την ιστορία. Εμείς, πάντως, θα είμαστε εκεί να αξιολογούμε και να βαθμολογούμε -εννοείται αυστηρά- κάθε της κίνηση.

Γιατί η ‘σύνδεση’ με την Angelina μπορεί να της αγόρασε τσάμπα δημοσιότητα. Αλλά τώρα πρέπει να αποδείξει ότι ξέρει πως να την εξαργυρώσει και να την αυγατίσει.