HOT RIGHT NOW

Μια Angelina Jolie στο Καραΐσκάκη για τον Ολυμπιακό

Αυτός είναι ο 'τίτλος τιμής' που θα συνοδεύει όλη τη σεζόν την Dorien Rose Duinker, την 30χρονη Playmate σύντροφο του Ιμπραΐμ Αφελάι. Με άλλα λόγια της εγχώριας WAG της χρονιάς.

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει καν το μελάνι στην μεταγραφή του 28χρονου Ολλανδού στον Ολυμπιακό και δεκάδες δημοσιεύματα άρχισαν να μιλούν για την ομορφιά της βαβαβούμ συντρόφου του. Σχολιάζοντας ταυτόχρονα ότι η Μάρτα του Ρομπέρτο απέκτησε σοβαρή αντίπαλο. Κάτι που είναι αλήθεια. Απλά όχι ακριβώς.

Πάνε 10 ακριβώς χρόνια από τότε που η 172 εκατοστών Dorien, που γεννήθηκε στην Ολλανδία, πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Hong Kong και την εφηβεία της στην οικογενειακή φάρμα στο Nuth, αποφάσισε να εγκαταλείψει την ‘καριέρα’ της ως αισθητικός και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε στο εξώφυλλο του Ολλανδικού Playboy για το τεύχος Ιουλίου. Και, στη συνέχεια, ψηφίστηκε Playmate της χρονιάς.

Δικαίως, οφείλουμε να προσθέσουμε. Όπως δικαίως, χρόνια αργότερα, ψηφίστηκε και πιο επιτυχημένη Playmate όλων των εποχών για την Ολλανδία. Κερδίζοντας το παρατσούκλι από τα ντόπια media η ‘βασίλισσα Dorien’.

Η συνέχεια ήταν ακριβώς αυτή που θα περίμενε κανείς από μια ωραία γυναίκα που δεν έχει -εμφανώς- πρόβλημα να γίνει πιο ωραία με όποιο τρόπο της είναι διαθέσιμο. Επίσης από μια γυναίκα που προσπαθεί συνειδητά να μοιάσει όσο πιο πολύ στην Angelina Jolie γίνεται (βλέπε χείλια και tattoo). Και μετά να χτίσει μια ολόκληρη καριέρα πάνω σε αυτή την ομοιότητα.

Βλέπεις ένας από τους τρόπους που βγάζει το ‘μεροκάματο’ η Dorien είναι ως επιτυχημένη international σωσίας της Jolie. Κάτι που μεταφράζεται σε συμμετοχή σε δεκάδες event, εκδηλώσεις και διαφημίσεις -μεταξύ άλλων- στην Ολλανδία, στο Βέλγιο και την Γερμανία.

Ο άλλος είναι οι σέξι φωτογραφήσεις της. Κυριολεκτικά δεκάδες/ εκατοντάδες. Και αρκετές από αυτές σε πολύ καλό επίπεδο.

 

Και ο τρίτος η συμμετοχή της σε ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και video clip. Κάνοντας το ντεμπούτο της τον Δεκέμβριο του 1996 με το ‘Concpt The Movie’ και συνεχίζοντας με ταινίες όπως -μεταξύ άλλων- τα Amsterdam Heavy και Moordwijven και σειρές όπως το Stella en de tocht naar thuis.

Δεν μιλάμε απαραίτητα για καριέρα ευρωπαϊκών αξιώσεων. Όπως αυτή που κάνει στα γήπεδα ο σύντροφός της. Αλλά, όταν κάτσεις και ψάξεις τι έχει κάνει το κορίτσι, δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις τον επαγγελματισμό και την επιμονή της.

Σκέψου ότι μεταξύ άλλων ίδρυσε, μαζί με άλλες 2 Playmate, ένα πρακτορείο για να συντονίζει τις κινήσεις τους. Και το 2007 ένα ψεύτικο trailer με τίτλο Nailed By Nikita το οποίο διάλεξε σε ένα σχετικό διαγωνισμό ο Tarantino με βραβείο το είναι στα extras του dvd του Grindhouse.

 

Ενώ επίσης έχει βρεθεί να είναι από εκπρόσωπος γνωστής εταιρίας καλλυντικών και αφίσα στην Βραζιλιά μέχρι ραδιοφωνική παραγωγός, VJ του MTV. Έχει κάνει κυριολεκτικά τα πάντα. Οτιδήποτε έχει σχέση, έστω και αμυδρή με την σόουμπιζ.

Οτιδήποτε της δίνει, για να μην το κουράζουμε, ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις 90-60-93 διαστάσεις της.

 

Το μόνο πρόβλημα; Ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που έχει σκάσει μύτη στην πιάτσα. Μια αιωνιότητα δηλαδή για ένα sex symbol. Ακόμη και αν είναι όντως μόλις 30 χρονών όπως λέει στο site της.

Επίσης, όσον αφορά την σύγκριση με την Μάρτα, επισημαίνουμε ότι την Dorien δεν την έχουμε δει ακόμη από κοντά. Και, ως γνωστόν, το photoshop κόβει χρόνια. Ενώ η Μάρτα έχει αποδείξει τα προσόντα της. Σε όλες τις εποχές του χρόνου. Βαμμένη, άβαφτη, με γουνα, μίνι, σορτσάκι ή μπικίνι.

Ναι, φέτος η wago-αναμέτρηση θα είναι σκληρή. Εκτός αν η Dorien αποφασίσει ότι την ενδιαφέρει η ελληνική αγορά, όσο μικρή και αν είναι, και πάρει το προβάδισμα με μια γενναία γυμνή φωτογράφηση στο ελληνικό Playboy (Ιδανικά με αξεσουάρ μια ερυθρόλευκη φανέλα).

 Και μάλιστα επετειακή, με αφορμή μια δεκαετία από την πρώτη φορά που το επιχείρησε. Έτσι, για να κλείσει γλυκά ένας κύκλος.