HOT RIGHT NOW

Ο αχαλίνωτος αισθησιασμός της Teyana Taylor έγινε εξώφυλλο

Το περιοδικό Paper φωτογράφισε το πιο απροσποίητα άγριο θηλυκό των ημερών.

Πριν από έναν περίπου μήνα, κάπου στο σύμπαν ακούστηκε ένα ‘κρακ’, από τα έγκατα της Γης αναδύθηκε ένα υπόκωφο ‘χρρρρρρ’ και ο πλανήτης άρχισε να σπινιάρει λίγο πιο γρήγορα γύρω από τον ήλιο. Ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τον άγριο αισθησιασμό της Teyana Taylor. Είναι κάτι που το χρωστάμε στον Kanye West, που μας τη συνέστησε (κι αυτή και το ιδρωμένο φανελάκι της) στο ‘Fade’.

Από εκείνη τη μέρα, ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα μέχρι τα πρώτα της εξώφυλλα. Σήμερα, η πρώτη αντίστροφη μέτρηση έχει ολοκληρωθεί. Το ‘τυχερό’ περιοδιό ήταν το Paper, που κατέληξε σ’ αυτό το εξώφυλλο:

A photo posted by Paper Magazine (@papermagazine) on

Αλλά εννοείται ότι τυχεροί είμαστε κι εμείς, αφού, με αφορμή τη φωτογράφηση, ο λογαρισμός του Paper Mag στο Instagram έχει γεμίσει βιντεάκια με footage από τη φωτογράφηση.

A video posted by Paper Magazine (@papermagazine) on

Το ίδιο ισχύει και για το Account της Teyana.

A video posted by Jimmy Neutch (@teyanataylor) on

Όπως εξομολογείται η Teyana στη συνέντευξή της στο περιοδικό, ο Kanye είναι κάτι παραπάνω από φίλος της, είναι κάτι σαν αδερφός της. Κι εκείνο το βράδυ, όταν κλήθηκε να χορέψει στα VMA Awards, αυτό που έκανε ήταν κάτι παραπάνω από χορός. Σ’ αυτό δεν θα διαφωνήσουμε. Η Teyana εκείνο το βράδυ έκανε τουλάχιστον έξαψη.