HOT RIGHT NOW

Το βλέμμα της Ιωάννας Παπαγιάννη κόβει σαν κατάνα

Η φιναλίστ του Next Top Model μας ανοίγει καθημερινά την όρεξη στο πλευρό του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Δεν έχει σημασία αν (όπως εγώ) βαριέσαι τραγικά να βλέπεις εκπομπές μαγειρικής. Δεν έχει σημασία αν δεν είδες ποτέ σου τον 2ο κύκλο του Next Top Model (στο οποιό ήταν φιναλίστ). Το μόνο που έχει σημασία είναι το βλέμμα της. Γατίσιο. Δολοφονικό. Φτιαγμένο να κλείνει σπίτια και να ανοίγει το ντουλάπι των αντρικών φαντασιώσεων.

Είναι εντελώς ειρωνικό το ότι η Ιωάννα, το μεγαλύτερο ατού της οποίας είναι τα μάτια της (και συνολικά το βλέμμα της) κάνει το ντεμπούτο της στο ONEMAN με αφορμή μια εκπομπή που λέγεται Blind Taste.

 

 

Κανονικά θα έπρεπε να της είναι παράνομο να / θα έπρεπε να τρώει κλήση κάθε φορά που…κλείνει τα μάτια για οποιοδήποτε λόγο, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

#moments ..photography by Mike Tsolis #Athens

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Joanna Papagianni (@ionia) στις

 

 

Όπως θα έπρεπε να είναι παράνομο για κάθε φωτογράφο εκεί έξω να τη βγάζει λήψη με τα μάτια κλειστά. Επίσης, αν κρίνω από το πόσο φτωχό είναι -κατά τη γνώμη μου- το portofolio της (εξού και αναγκάστηκα να βάλω κεντρική φωτό τη συγκεκριμένη λήψη που είναι μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο), θα έπρεπε να περάσουν μια νύχτα στον Κορυδαλλό όλοι αυτοί εκεί έξω που δεν κατάφεραν να αποτυπώσουν επαρκώς ως τώρα τη φωτογένεια της στο φακό.

 

Γιατί το πρόσωπο της Ιωάννας, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν όσοι την έχουν δει ποτέ από κοντά, είναι εντελώς διεθνούς εμβέλειας. Επιπέδου, χωρίς υπερβολή, Τζούλιας Αλεξανδράτου στα 18 της (σ.σ. άσχετο αλλά και η Τζούλια, τότε, έπαιζε κιθάρα και έγραφε στίχους)

 

Και όχι, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι έχει φωτογραφηθεί τουλάχιστον δυο φορές έως τώρα ως Brigitte Bardot αφού αυτό είναι που νομοτελειακά βλέπουν σε εκείνη στιλίστες, make up artists και φωτογράφοι (Δεν την συγκρίνουμε με αυτή, απλώς επισημαίνουμε το τι αύρα -έστω και στο απειροελάχιστο- εκπέμπει). Με βασική διαφορά ότι η Ιωάννα δεν παραπέμπει σε γατούλα αλλά σε λεοπάρδαλη. Αισθάνεσαι ότι μπορεί να σε βάλει στη θέση σου με ένα κοφτερό σαν κατάνα βλέμμα της.

 

Κανονικά θα έπρεπε και εκείνη, Αναπληρωματική Miss Young στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και με σταθερή παρουσία στις μόδες των πρωινών εκπομπών Ant1 και Mega, να κάνει καριέρα ‘στας Ευρώπας’ όπως η ομοσταυλίτισσά της Ιωάννα Ντεντή. Κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμη.

#Repost @cindorella_toli with @repostapp.


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Joanna Papagianni (@ionia) στις

 

Από την άλλη δεν ξεχνώ ότι η πραγματική της αγάπη (για να μην σου πω η μόνη) μάλλον είναι η μουσική. Τι εννοείς τι είδους; Την κόβεις για οτιδήποτε άλλο πέρα από rock chick;

Nomizw oti exw erwteytei …! Make up hair by you #RoulaLymperopoulou #StarChannelTv #staytuned !

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Joanna Papagianni (@ionia) στις

 

Για την ακρίβεια rock drummer. Κανονική, με τη βούλα (έχει παίξει μουσική σε συναυλίες συγκροτημάτων όπως οι Μέλισσες και οι Οnirama και έχει κάνει live εμφανίσεις σε club). Όχι ερασιτέχνης.

 

 

Και ναι, αυτό το πάθος της την καθιστά αυτόματα την πιο σέξι ντράμερ της Ελλάδας.

 

 

Ουσιαστικά η -απόφοιτος σχολής πληροφορικής- Ιωάννα, η μεγαλύτερη αδελφή της οποίας είναι επίσης μοντέλο, μπήκε στο χώρο στα 16 της, μετά το θάνατο του πατέρα της, για βιοποριστικούς λόγους (‘Στα 16 μου έχασα τον πατέρα μου από καρκίνο. Κάτι έπρεπε να κάνω για να βγάλω λεφτά, αφού μέχρι τότε ζούσαμε με τη σύνταξη του μπαμπά μου’).

 

Και από τότε και έμεινε και έχει σταθερή παρουσία. Κάτι που δεν το λες αυτονόητο. Ειδικά στην εποχή της κρίσης. Προσωπικά θεωρώ ότι διαθέτει και τα γονίδια και την προσωπικότητα για να μας σερβίρει παραπάνω πράγματα από ένα καλοφτιαγμένο πιάτο φαγητό.

It's a dream! ..my photos are so small in front of this you live in reality in this paradise!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Joanna Papagianni (@ionia) στις

 

Για την ακρίβεια θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου αυτό να συμβεί. Το ξέρω, το ξέρω ‘Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις’. Απλώς παρασύρθηκα στη σκέψη ότι, την μπουκιά, θα μου την ταΐσει εκείνη. Τύπου prive Blind Taste φάση. Να μια ιδέα για κουζινο-τηλεπαιχνίδι που με χαρά θα καθόμασταν να δούμε.