HOT RIGHT NOW

Tomi Lahren: Η πιο τσαντισμένη Barbie-πολιτική σχολιάστρια στον πλανήτη

Είναι ξανθιά, petite, κάργα συντηρητική, μονίμως τσαντισμένη και τόσο ταλαντούχα γλωσσοκοπάνα που ακόμη και οι αντίπαλοί της μένουν άλαλοι μπροστά της.

Εξηνταέξι εκατομμύρια views. Τόσα έχει κάνει μέχρι τώρα το viral βίντεο της που την δείχνει να τα χώνει στον παίκτη του NFL Colin Kaepernick, o οποίος και ξεκίνησε την όλη ‘πέφτω στο ένα γόνατο κατά τη διάρκεια του εθνικού ύμνου’ διαμαρτυρία σχετικά με την αστυνομική βία κατά των Αφροαμερικανών.

Αν, φιλαράκι, αυτή η χώρα σε αηδιάζει τόσο, σήκω και φύγε. Το να κατηγορείς τους λευκούς για όλα σου τα προβλήματα κάνει εσένα ρατσιστή

Εκείνο δηλαδή που αποτελεί όχι το επιστέγασμα, αλλά απλώς μια ακόμη επιτυχία στο portofolio της ταλαντούχας τηλε-παρουσιάστριας, πολιτικής σχολιάστριας και social media star (4,5 εκ. followers στο facebook, 900.000 στο twitter, 1,1 εκ. στο instagram) που είναι αυτή τη στιγμή το πιο σέξι, το πιο Barbie και το πιο θυμωμένο ‘πυρηνικό όπλο’ στη διάθεση των συντηρητικών.

Συγκεκριμένα όλες οι Final Thought του ξανθού αυτού πυροτεχνήματος από το Rapid City της South Dacota (μεγάλωσε ένα τσιγάρο δρόμο από το Mount Rushmore-εκείνο το βουνό με τις μουτσούνες των Αμερικάνων προέδρων), όπως ονομάζει τους best seller μονολόγους της, χτυπάνε για πλάκα 3-7 εκ. views.

Πολύ παραπάνω από ότι το δελτίο ειδήσεων του Fox, για παράδειγμα. Κάτι που σημαίνει ότι η Tomi (ένας εξαίσιος συνδυασμός νορβηγικών και γερμανικών γονιδίων, μεγαλωμένη με καλαμπόκι από τη φάρμα της οικογένειας), το πιο google searched όνομα στο χώρο της, έχει τρομακτική δύναμη στα χέρια της.

Παρότι μόλις 25 ετών (με προσωπική υπηρεσία 4 εκ. δολάρια-και λίγα λέω) είναι ήδη βετεράνος στο χώρο και έχει έρθει στα ίσια απέναντι σε παρουσιαστές όπως ο Bill Maher και ο Trevor Noah. Οι οποίοι, παρότι πρεσβεύει εντελώς τα αντίθετα από αυτούς (είναι 100% ταγμένη στον Trump, παρότι ξεκίνησε ως ‘κορίτσι’ του Rubio), αναγκάστηκαν να της αναγνωρίσουν ότι τα λέει ωραία.

Πολύ θυμωμένα, πολύ γρήγορα (πιάνει ταχύτητες σαν αυτούς που κάνουν τους πλειστηριασμούς), πολύ άμεσα (λέει συνέχεια ‘λαϊκές φράσεις’ τύπου ‘φιλαράκι’, ‘τυπάκο’ και τέτοια) αλλά και πολύ ωραία. Αυτό που λένε ‘σε βάζει στη θέση σου’.

Ναι, ακόμη και ο Νοτιοαφρικανός Trevor. Παρότι η Lahren (το πιο ‘λάιτ’ παρατσούκλι της οποίας είναι ‘White power Barbie’) έχει πολλάκις χαρακτηρίσει το κίνημα Black Lives Matter ως τη νέα Κου Κλουξ Κλαν. Κάτι που της έβαλε την ταμπέλα της ρατσίστριας, αν και η ίδια φιλάει σταυρό πως έχει ‘αχρωματοψία’.
Ενώ έχει ‘τολμήσει’ να τα βάλει -πέρα από τον Obama (εναντίον αυτού έκανε το πρώτο της viral video, μετά τη σφαγή στο Chattanooga) και την Clinton- μέχρι και με την untouchable βασίλισσα Beyonce, υπενθυμίζοντας της πως ο άντρας της έχει υπάρξει έμπορος ναρκωτικών.

O άντρας σου ήταν έμπορος ναρκωτικών. Για 14 χρόνια πουλούσε κρακ. Αν σε νοιάζει τόσο να προστατέψεις τις αφροαμερικάνικες γειτονιές, ξεκίνα από το σπίτι σου

Ουσιαστικά αυτό που έχει καταφέρει η γόνος στρατιωτικής οικογένειας (o παππούς της ήταν αλεξιπτωτιστής στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο θείος της έχει παρασημοφορηθεί με Purple Heart στον πόλεμο του Βιετνάμ, όλα τα ξαδέλφια της είναι πεζοναύτες), που μέχρι πρότινος τα είχε με ένα Navy Seal, είναι να αποτελέσει τη φωτογενή φωνή του Θυμωμένου Λευκού Αμερικανού.

I'm more of a Red Team gal but for #johnburk1 I'll make an exception! Join us @therusticdallas for the American Grit Watch Party at 7pm! #TeamTomi #TeamBurk #AmericanGrit #therustic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tomi Lahren (@tomilahren) στις

Μια Barbie που τα λέει τόσο καλά ώστε όταν -ως πτυχιούχος δημοσιογραφίας από το πανεπιστήμιο του Las Vegas- πήγε στα 21 της να κάνει πρακτική στο ανερχόμενο συντηρητικό δίκτυο One America News Network, της έδωσαν επιτόπου το δικό της show πριν καν τελειώσει το δοκιμαστικό της.

Thanks @britishgq for featuring me in your magazine…too bad you allowed your Liberal BS to shine through. White Power Barbie? You f'n kidding me? #liberalmedia #britishGQ #gq #TeamTomi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tomi Lahren (@tomilahren) στις

Εννοείται πως δεν επικροτούμε σε καμιά περίπτωση τις ακραίες απόψεις της (τα έχει βάλει με τους πρόσφυγες που ‘βιάζουν’, τις φεμινίστριες που το έχουν ‘παρακάνει’, τους ‘ευαίσθητους σαν χιονοστιφάδες’ προοδευτικούς και, φυσικά, όσους πάνε να πάρουν τα πυροβόλα όπλα από τα χέρια του λευκού Αμερικανού).

Αλλά είναι αδύνατον, αφού κάτσεις και παρακολουθήσεις έστω και ένα βίντεό της (π.χ. αυτό που αποδομεί τον λόγο του Jesse Williams του Grey’s Anatomy στα ΒΕΤ Awards ή εκείνο σε ένα γυμνάσιο που -μέσα σε μια ανάσα- κριτικάρει δεξιοτεχνικά την γκαρνταρόμπα της Hillary Clinton, το σώμα της Lena Dunham και την σεξουαλικότητα της Caitlyn Jenner), να μην εντυπωσιαστείς από τον δυναμισμό της.

Το κοινό μπορεί σε αγαπάει ή σε μισεί. Δεν έχει σημασία. Εγώ σκοπεύω να πω την αλήθεια μου ό,τι και να γίνει. Ο Θεός μου έδωσε φωνή. Θα συνεχίσω να την χρησιμοποιώ

Επίσης, για να είμαστε δίκαιοι μαζί της, δεν είναι εντελώς ‘άμυαλο πόνι’. Δεν δίστασε π.χ. να βγει στο The View (την δημοφιλή πρωινή εκπομπή που πάλευε επί χρόνια να την καλέσουν) και να μιλήσει υπέρ της έκτρωσης.

Το αποτέλεσμα; Nα απολυθεί σούμπιτη από την δουλειά της στο The Blaze (τελικά τους έκανε μήνυση και μετά ήρθε ο εξωδικαστικός συμβιβασμός) και να δεχθεί εκατοντάδες απειλές. Κάτι που καθόλου κακό δεν της έκανε καθώς γρήγορα προσγειώθηκε στο φυσικό της χώρο, εκεί που ευδοκιμούν οι ξανθιές συντηρητικές παρουσιάστριες, στο Fox News.

Η αλήθεια είναι ότι η Tomi (μαθήτρια του άριστα από το δημοτικό έως και το master, με προϋπηρεσία ως πωλήτρια σε αντιπροσωπεία της Harley Davidson) μοιάζει πέρα για πέρα αυθεντική.
Αστοιχείωτη, προκατειλημμένη και βαρέως οπλισμένη (μας δείχνει συχνά πυκνά τα όπλα της στο instagram) αλλά αυθεντική.

And Happy New Year to me. God Bless America. God Bless 2A. How many liberals can we piss off in 2016? #TeamTomi #godblessamerica #godbless2A #2016 #glock

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tomi Lahren (@tomilahren) στις

Ο κόσμος καταλαβαίνει πότε προσποιείσαι ότι είσαι τσαντισμένος. Για αυτό και πολλοί έχουν ένα viral video και μόνο. Ενώ ότι κάνω εγώ γίνεται viral. Ακριβώς επειδή πιστεύω κάθε λέξη από αυτά που λέω

Μια All American χωριατοπούλα με προδιαγραφές Playmate που κοιτάζει με μισό μάτι κάθετι προοδευτικό και μη λευκό και δεν διστάζει, αν σε δει και περνάς μπροστά από τη φάρμα της (κυριολεκτικά ή μεταφορικά), να βγει στο φράχτη και να σου αρχίσει να σου φωνάζει. Δυνατά, τόσο δυνατά που είναι αδύνατον να την αγνοήσεις.