HOT RIGHT NOW

Twister για δύο: Ένα βίντεο – φαντασίωση

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διεστραμμένο από δύο καυτά κορίτσια που παίζουν ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια.

Το Twister είναι για τους Αμερικανούς ό,τι η προβατίνα για τους Έλληνες: μια αγαπημένη οικογενειακή συνήθεια. Μια αφορμή για να έρθουν πιο κοντά οι γονείς με τα παιδιά, οι παππούδες και οι γιαγιάδες με τα εγγόνια, τα πεθερικά με τους συμπεθέρους, η θεία με τον κουμπάρο κλπ.

Στις δεκαετίες του ’60 και του ’70, σε κάθε αμερικανικό σπίτι υπήρχε ένα χαλάκι με χρωματιστές βούλες στο οποίο τοποθετούνταν σε παράξενες πόζες παίκτες κάθε ηλικίας. Σήμερα παίζεται ακόμα, αλλά όπως το ‘Φιδάκι’ και ο ‘Γκρινιάρης’, θεωρείται λίγο παλιακό. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να πουλάει και για πολύ κόσμο να θεωρείται απαραίτητο για την ανατροφή των παιδιών – κάτι σαν το μουρουνέλαιο και το Hemo.

Τέλος πάντων, καθόλου δεν μας ενδιαφέρουν όλα αυτά. Το μόνο που έχει σημασία από εδώ και πέρα και για πάντα, είναι ότι κάποιος αποφάσισε να φτιάξει ένα βίντεο στο οποίο παίζουν Twister δύο ημίγυμνες τύπισσες με φοβερά κορμιά.

Σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες, ή το πρόσεξες αλλά δεν το πίστευες: Ναι, η μία απ’ τις δύο φοράει κάτι πλαστικά ποτηράκια αντί για σουτιέν.

Άλλες πραγματολογικές παρατηρήσεις: τα κορίτσια είναι λαδωμένα. Φοράνε κάτι ελάχιστα σορτσάκια. Μπατσίζουν η μία το κωλαράκι της άλλης. Παίζουν Twister και οι δύο μαζί, πράγμα που τις κάνει να έρχονται συνέχεια σε επαφή.

Και δύο πιο χρήσιμες πληροφορίες. Το πρώτο κορίτσι είναι η μαδριλένα Lara Ruiz.

A post shared by Lara Ruiz✨ (@lararuizz) on

A post shared by Lara Ruiz✨ (@lararuizz) on

 

Το άλλο είναι η βρετανή Mikayla Jane.

Δεν χρειάζεται να διαλέξεις ποια προτιμάς. Όπως ξεκαθαρίζεται και στους κανονισμούς του Twister, δύο κορίτσια που σκύβουν, τεντώνονται και μπατσίζουν είναι καλύτερα από ένα.