SPECIAL EDITION

Ένα insta κορμί-ποίημα ανά ελληνικό νησί

Γιατί στα top post των ελληνικών νησιών στο instagram κρύβονται τσουρουφλιστοί θησαυροί.

Αυτός είναι με διαφορά ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να κάνεις διακοπές (ή να ξεφύγει για λίγο το μυαλό σου από τον Αθηναϊκό καύσωνα). Άσε που έτσι γνωρίζεις και κόσμο από όλο τον πλανήτη, αφού συνήθως τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν insta διάσημες που θα δεις και θα εκτιμήσεις για πρώτη φορά.

Διαβάστε περισσότερα

Τα πιο καυτά ξένα μοντέλα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Αθήνα

Γιατί άλλο η τουρίστρια που μοιάζει με μοντέλο και άλλο η μοντέλα που μοιάζει με τουρίστρια. 

Το καλοκαίρι είναι μια πολύ καλή εποχή για να δεις μοντέλα ελευθεράς βοσκής στους δρόμους του ιστορικού κέντρου, γύρω και πάνω στην Ακρόπολη.

Διαβάστε περισσότερα

Οι 26 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη που δεν έχεις ακούσει ποτέ ξανά

Τις ανακαλύψαμε στο πρόσφατο Hot 100 του Αμερικάνικου Maxim. Και, με έκπληξη διαπιστώσαμε, ότι δεν είχαμε γράψει ούτε λέξη για αυτές.

Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έχει καμία σημασία ποια είναι εξώφυλλο στη 'πιο καυτές του ντουνιά' λίστα. Το Χ περιοδικό διαλέγει εκεινή που είναι βέβαιο ότι θα κάτσει να φωτογραφηθεί για πάρτη του.

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνίδα, άσε κάτω την καρύδα επιτέλους

Κάτι τα 70άρια του Survivor, κάτι το καλοκαιράκι και τα εξωτικά φρούτα (ανανάδες, καρύδες) έχουν μετατραπεί στο πιο κλισέ αξεσουάρ κάθε σέξι insta post.

Αν και μας άρεσε η φλασιά της Νικολέττας Ράλλη να χρησιμοποιήσει τους ανανάδες ως σουτιέν, προτρέποντάς μας παράλληλα να είμαστε σαν και αυτούς (Να στεκόμαστε δηλαδή ψηλά, να φοράμε κορώνα και να είμαστε γεμάτοι γλύκα στο εσωτερικό), οφείλουμε να της επισημάνουμε ότι υπάρχουν άλλα φρούτα, πιο ελληνικά, με τα οποία μπορεί να ασχοληθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Οι άγνωστες Ελληνίδες που κάνουν θραύση στο Ιnstagram

Είναι καυτές, φιλόδοξες και πολύ εργατικές. Μπράβο τους. Και μπράβο μας που δεν τις αφήνουμε στην ησυχία τους.

Αφορμή για το συγκεκριμένο αφιέρωμα-'κοινωνική προσφορά' ήταν το ψάξιμο για το χρηματιστήριο των πιο σέξι ελληνίδων στο instagram που δημοσιεύσαμε πριν λίγες μέρες.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ελληνίδες που έχουν μετατρέψει τις παραλίες σε στίβο του Survivor

Καβάλα σε κουλούρες και SUP, με μια σανίδα του surf στα πόδια ή μια μπάλα του βόλεϊ στο χέρι. Αυτές, με άλλα λόγια, που και ιδρώνουν και μας κάνουν να ιδρώνουμε.

Κατάφορη και μεγάλη αδικία.

Διαβάστε περισσότερα

Το χρηματιστήριο των πιο σέξι Ελληνίδων στο instagram

Ποιες είναι οι πρωταθλήτριες σε followers, ποιες πέφτουν κατηγορία και ποιες θέλουν ένα γερό σπρώξιμο.

Γιατί το καλοκαίρι των χιλιάδων επώνυμων bikini posts ανά την ελληνική επικράτεια τώρα ξεκινά και καλό είναι να γνωρίζουμε ποιες είναι εκείνες που πρέπει να ανταμείψουμε με το follow μας και εκείνες που πρέπει να 'πιέσουμε' για να μας δείξουν το καλύτερό τους εαυτό.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10

Δεν αντέχεται να ντρέπεσαι συνέχεια

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Τις ζήσαμε κι εμείς τις μέρες της δημοσιότητας. Καμιά βδομάδα, μην φανταστείς. Από παντού ομοβροντίες καλών λόγων για τον μπαμπά και κύματα λύπης για μας. “Να θυμίσουμε πως άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά”.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.