WOMEN

Ελληνίδα, άσε κάτω την καρύδα επιτέλους

Κάτι τα 70άρια του Survivor, κάτι το καλοκαιράκι και τα εξωτικά φρούτα (ανανάδες, καρύδες) έχουν μετατραπεί στο πιο κλισέ αξεσουάρ κάθε σέξι insta post.

Αν και μας άρεσε η φλασιά της Νικολέττας Ράλλη να χρησιμοποιήσει τους ανανάδες ως σουτιέν, προτρέποντάς μας παράλληλα να είμαστε σαν και αυτούς (Να στεκόμαστε δηλαδή ψηλά, να φοράμε κορώνα και να είμαστε γεμάτοι γλύκα στο εσωτερικό), οφείλουμε να της επισημάνουμε ότι υπάρχουν άλλα φρούτα, πιο ελληνικά, με τα οποία μπορεί να ασχοληθεί.

Όπως το καρπούζι που μια χαρά στέκεται ως φωτογραφικό ‘τι καλά που περνάμε’ prop. Σωστά, Ζέτα Μακρυπούλια μας;

Ενώ, όσον αφορά τα ‘εξωτικά’ σουτιέν υπάρχουν και τα ήδη έτοιμα, όπως αυτό που διαφήμιζε πριν από λίγο καιρό η Πηνελόπη Πλάκα. Μα είδες πόσο σφαιρική γνώση του θέματος έχουμε;

Γιατί αυτή τη καλοκαιρινή σεζόν, λόγω Survivor, η καρύδα έχει μπει με υπερβολικά έντονα τρόπο εντός του οπτικού μας πεδίου. stefanidi

Είναι πανταχού παρούσα, ένα πράγμα. Σε κάθε σπίτι, σε κάθε παιδικό πάρτι (ως αξεσουάρ για τον Survivor στίβο μάχης που κάθε γονιός θα προσπαθήσει μάταια να στήσει-ναι, μιλώ από προσωπική εμπειρία) και, φυσικά, στο οπλοστάσιο κάθε επίδοξης στάρλετ που ψάχνει να κάνει τα post της πιο ‘επίκαιρα’.

To ‘κακό’ ξεκίνησε μήνες πριν, με την φωτογράφηση που έκανε η Σόφη Πασχάλη στο Down Town με το που βγήκε εκτός Survivor. Εκεί που εννοείται πως υπήρχε μια καρύδα ως ‘συμπρωταγωνίστρια’.

Επίσης αυτό το σχήμα είχε η τούρτα γενεθλίων που έφτιαξαν οι φίλοι της στην Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Και αυτό έπινε για πρωινό καθημερινά η Χριστίνα Μπόμπα όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο λόγω Σάκη.

Μόνο η Ειρήνη Κολιδά ξέφυγε από τον κανόνα, αφού παρότι έχει ήδη κάνει ένα μπαράζ φωτογραφήσεων, αυτή δεν περιλαμβάνει φρούτα. Αλλά φαντάζομαι θα έρθει να ρεφάρει το θέμα μόλις βγει έξω η Βαλαβάνη, ένα από τα τατού της οποίας είναι ακριβώς ένας φοίνικας με μια καρύδα να πέφτει από αυτόν.

 

Με άλλα λόγια, λύσσα το κάναμε το άθλημα, πατριώτη. Και ακόμη δεν έχουν καν πλακώσει οι μεγάλες ζέστες. Επιπλέον, επειδή η κατακαημένη καρύδα δεν είναι πολύ φωτογενής, κοτσάραμε όπου μπορούσαμε τον ανανά. Στην τελική όλα τα εξωτικά φρούτα ίδια δεν μοιάζουν;

Εσένα κοιτάζω Ντορέττα Παπαδημητρίου (που μόλις έκανε σχετικό εξώφυλλο και πάλι στο Down Town), που σε παρακαλώ να μην μπεις του χρόνου στο Survivor γιατί θα τα σαρώσεις όλα.

Εντός λίστας αλλά εκτός κανόνα ανήκει η Δούκισσα Νομικού, που φαίνεται τουλάχιστον να το απολαμβάνει απεριόριστα.

Καθώς επίσης η Αμαρυλλίς  που μας χάρισε το σχετικό post όταν βρέθηκε διακοπές στην Ταΐλάνδη. Προ Survivor δηλαδή, αλλά την βάζουμε εδώ για να ενισχύσουμε το point μας.

Προσοχή. Το concept γυναίκα και φρούτα δεν μας χαλάει καθόλου. Απλώς, ρε κορίτσια, βάλτε λίγο παραπάνω έμπνευση.

Άσε που, μεταξύ μας, είναι επικίνδυνο να ποστάρετε οτιδήποτε με καρύδες και λοιπά εξωτικά φρούτα αυτό το διάστημα. Μην ξεχνάτε ότι, προσεχώς, θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη ο ‘Σφάχτης της Καρύδας’ Γιάννης Σπαλιάρας. Μετά από 4 μήνες αναγκαστικής σεξουαλικής αποχής (φαντάζομαι για πρώτη φορά στη ζωή του). Καλό είναι να μην γίνει κανένα ‘άβολο’ μπέρδεμα στο τι σφάζει και τι όχι.