WOMEN

Κορίτσια με φτερά (αγγέλου) και φωτοστέφανα

364 μέρες του χρόνου ασχολούμαστε εδώ με γυναίκες διαβόλου κάλτσα. Oπότε είπαμε σήμερα να κάνουμε την εξαίρεση.

Ένα ζευγάρι λευκά φτερά δεν μετατρέπει σε καμία περίπτωση μια γυναίκα σε άγγελο. Ούτε κανονικό, ούτε φυσικά της Victoria (που διαθέτει τους καλύτερους στην πιάτσα). Αποτελεί, ωστόσο, ένα ‘αξεσουάρ’ που υπενθυμίζει στους γύρω ότι κάποτε υπήρξε αθώα και άσπιλη. Προ ‘πτώσης’, φυσικά, από τον ουρανό.

Οι Άγγελοι της Βικτόρια

Οι πρώτοι άγγελοι-γυναίκες εμφανίσθηκαν τον 19ο αιώνα. Και, ακόμη και αυτοί, δεν είχαν καν στήθος. Οπότε χρειάστηκε να διανύσουμε πολλά χιλιόμετρα κατσικόδρομο ως το 1997, όταν και η Victoria’s secret ξεκίνησε την συγκεκριμένη σειρά -με τις Helena Christensen, Karen Mulder, Daniela Peštová, Stephanie Seymour, Tyra Banks- μέσω ενός διαφημιστικού με τον Tom Jones

 

Από τότε οι Άγγελοι άλλαξαν αρκετές φορές. Αλλά πάντοτε περιλαμβάνουν τις πιο καυτές γυναίκες του πλανήτη. Εκείνες με τα ωραιότερα φτερά.

Eκείνες που ζηλεύουν όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας (και γενικώς) για τα τεράστια συμβόλαια τους.

Eπίσης για τα τεράστια φτερά τους.

Tα οποία δεν είναι πάντοτε λευκά. Μπορεί επίσης να είναι λουλουδάτα.

Η’, όταν έρχεται για βίζιτα (επίσκεψη εννοώ, που πήγε πάλι το μυαλό σας;) κάποια όπως η Rihanna, που δεν την λες και άσπιλη, γίνονται μέχρι και μαύρα.

Μαύρα όπως αυτά που φοράει π.χ. Στο videoclip της η Ashley Tisdale. Ότι και καλά έπεσε/ξέπεσε από τον ουρανό.

 

Επίσης των Βικτωριανών αγγέλων είναι επιβλητικά. Όχι σαν αυτά που έβαλε και φόρεσαν ο Corey Feldman κάτι τελειωμένες στο σπίτι του, όταν προσπαθούσε να συναγωνιστεί στα ίσια (στο μυαλό του πάντα) το Playboy Mansion.

Και σκέψου ότι στον Hugh (Hefner) μάλλον δεν πολυαρέσουν οι άγγελοι (προτιμά τα κουνελάκια) αφού σε όλη την μακρά ιστορία της έπαυλης μόνο 1-2 έχουν καταφέρει να ‘τρυπώσουν’ μέσα.

Οι εξωφυλλάτοι άγγελοι

Οι άγγελοι δεν πουλάνε. Αυτό συμπεραίνει κανείς βλέποντας πόσο λίγες είναι οι σχετικές φωτογραφήσεις τους σε εξώφυλλα περιοδικών. Ουσιαστικά πρόκειται για μόνο μια, αυτή της Jennifer Lopez, φουλ στο baby oil, από τα τέλη της δεκαετίας των 90s. Εξαιρετική. Αν και όχι πολύ αγγελική.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και μια σταρ από τις Φιλιππίνες που της αρέσει να φωτογραφίζεται έτσι.

 

Eνώ ως άγγελοι φωτογραφήθηκαν κάποια στιγμή στα 00’s και όλα τα κορίτσια των reality για χάρη της ελληνικής έκδοσης του MAX. Μια στιγμή της καριέρας μου για την οποία δεν μπορώ να πω ότι περηφανεύομαι και ιδιαίτερα.

 

Oι άγγελοι των ζώων

Προσωπικά πείστηκα. Και να γίνω ένας άγγελος που προστατεύω τα ζώα, όπως με προστάζει η Joanna Krupa στην σχετική φιλοζωική διαφήμιση που εξόργισε την καθολική εκκλησία.

Kαι να γίνω άγγελος με το να βγάλω την γούνα από τη ζωή μου, όπως μου ζητάει η Ολλανδέζα ηθοποιός και μοντέλο Νatasja Vermeer.

Και δεν το συζητώ ότι θα υιοθετήσω ότι ζώο μου ζητήσει η Yvonne Strahovski, η πιο επώνυμη (μαζί με την Famke Janssen) από τα κορίτσια που συμμετείχαν στις δυο συγκεκριμένες καμπάνιες.

Άκρως επιτυχημένες και οι δυο.

Όχι απαραίτητα για τα ζώα, αλλά για την σωστή (με βάσει το αντρικό μυαλό) απεικόνιση των αγγέλων.

Για την ακρίβεια εξίσου σωστή με τα διαφημιστικά της ‘διαθέτω καμπύλε σε όλα τα σωστά σημεία’ Kelly Brook.

Και το σχετικό διαφημιστικό γνωστής εταιρείας deodorant που τους έδειχνε να πέφτουν στην γη.

lnyx falle angel

 

Τα φωτοστέφανα που κάνουν τη διαφορά

Είναι πολύ πιο σπάνιο αξεσουάρ από τα φτερά. Τουλάχιστον αυτό διαπίστωσα ψάχνοντας με τις ώρες για σχετικές φωτογραφίες στο internet. Ουσιαστικά εκείνη που το φοράει καλύτερα από όλους είναι η Beyonce σε μια προ ετών εμφάνισή της σε ένα party στο Σίδνεϊ.

Και η Kim Kardashian στο παρασκήνιο μιας παλιάς φωτογράφησης της για το Complex.

Ενώ προσωπικά με πείθει, για το fallen angel status της εννοώ, και η Vanessa Hudgens που έκανε μια παρόμοια εμφάνιση σε party πρόσφατα.

Η Selena Gomez, από την άλλη, μοιάζει κανονικός άγγελος. Τουλάχιστον στην συγκεκριμένη promo εικόνα της.

Ενώ δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το θέαμα της Mariah Carey ντυμένης άγγελος. Και είναι να απορεί κανείς που την άφησαν να ξεμυτίσει έτσι έξω από το σπίτι.

Οι πιο καυτοί

Κινηματογραφικά οι άγγελοι είναι συνήθως άντρες. Συνήθως εκδικητικοί. Και σίγουρα πολύ λιγότερο σέξι από ότι η Megan Fox στο Passion Play. Μια κακή ταινία από την οποία κρατάμε την εικόνα της topless Megan, κομπλέ με λευκά φτερά, μέσα σε ένα κλουβί.

Αν και ο πιο καυτός άγγελος από όλους, ο εντελώς ασυναγώνιστος, είναι το tatoo στο στήθος της Rihanna. Εξαιρετικό tatoo, εξαιρετικό στήθος, όλα εξαιρετικά (Ακόμη και αν, για την ακρίβεια, πρόκειται για την φτερωτή Αιγυπτιακή θεότητα Ισις και το έκανε ως tribute στην γιαγιά της που πέθανε από καρκίνο).

Επιτέλους ένας άγγελος που μπορούμε να δούμε και, δυνητικά, να αγγίξουμε.