WOMEN

Οι 32 καυτές πρέσβειρες του Μουντιάλ

Γιατί στη μάχη της εξέδρας τα φαβόρι που ξέρουν από τόπι είναι εντελώς διαφορετικά.

Αν και είναι ιεροσυλία να μιλάς για άλλες γυναίκες όταν η διοργάνωση λαμβάνει χώρα στην μοντελο-μάνα Ρωσία, εκεί που οι οικοδέσποινες έχουν τη δυναμική που βλέπετε εδώ, είμαστε ‘αναγκασμένοι’ να το κάνουμε.

Και μάλιστα όμιλο- όμιλο, χώρα-χώρα, WAG vs WAG. Γιατί έτσι είναι το μάχιμο insta-ρεπορτάζ. Θέλει χρόνο και μεράκι.

Ο 1ος όμιλος ανήκει στη Ρωσία

Δεν μιλάμε για την επίσημη πρέσβειρα της διοργάνωσης. Δεν μιλάμε καν για τις διάσημες Ρωσίδες του παρελθόντος, ούτε για τις επώνυμες WAG του παρόντος.

Η Ρωσία κερδίζει τον όμιλο με το καλημέρα εξαιτίας της πληθώρας insta-μοντέλων που δείχνουν τα κάλλη της σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, με αγαπημένη μας την Viki Odintcova.

Στη 2η θέση (με διαφορά από την πρώτη) η Ουρουγούαη, μια χώρα τις γυναίκες της οποίας παραδόξως δεν έχουμε εκθειάσει αναλυτικά, την οποία εκπροσωπεί η ανερχόμενη ηθοποιός και μοντέλο Verónica Zoppolo.

Ενώ στον όμιλο συμμετέχουν επίσης οι εγγονές της Κλεοπάτρας (βλέπε Αίγυπτος). Ξεκινώντας από την δική μας χορεύτρια Αναστασία Γιουσέφ και καταλήγοντας στην μοναδική Αιγύπτια supermodel, την Elisa Sednaoui, που είναι επίσης καταξιωμένη ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Όσον αφορά τη Σαουδική Αραβία, μια χώρα με κρυφές ομορφιές, η μοναδική αναφορά που έχουμε κάνει ως τώρα είναι, δικαίως, στην στην 31χρονη πριγκίπισσα -και βραβευμένη φιλάνθρωπο- Ameerah Al-Taweel που φέρνει σε Jasmine και στην Ελληνίδα fitness model Αντζέλικα Γιασεμή που μεγάλωσε εκεί.

Ο 2ος όμιλος μιλάει Ισπανικά
Εδώ η μάχη είναι σαφώς πιο σκληρή από τον πρώτο όμιλο, με τις Ισπανίδες (από την Penelope Cruz και την Elsa Pataky μέχρι την Sara Carbonero και την Christina Ochoa να καταλήγουν να έχουν το συντριπτικό προβάδισμα.

 

Κυρίως εξαιτίας της All Star Wag ομάδας που κατεβάζουν, η οποία περιλαμβάνει την  Andrea Duro του Javier Hernandez, την Pilar Rubio του Sergio Ramos, την Edurne του David De Gea, την Sara Sálamo του Isco Alarcón και την Georgina Rodriguez του Christiano Ronaldo. sara

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η Πορτογαλία δεν έδωσε τίμια τη δική της μάχη (εδώ οι 30 ωραιότερες του έθνους).

Αν και πρέσβειρα της χώρα δεν θα μπορούσε να είναι καμία άλλη από την 26χρονη supermodel και Άγγελο της Βικτόρια, Sara Sampaio, η πρώτη Πορτογαλίδα που εμφανίστηκε ποτέ στο Swimsuit Edition τεύχος του Sports Illustrated.

Στην τρίτη θέση δικαίως το Ιράν των εξωτικών καλλονών που έχει τεράστιο βάθος πάγκου πίσω από την ραγδαία ανερχόμενη insta star Mahlagha Jaberi που επιλέξαμε ως εκπρόσωπο.

Όσον αφορά τις Μαροκινές, θα μας επιτραπεί να είμαστε λιγουλάκι ‘εθνικιστές’ αφού δυο από τις ωραιότερες είναι η Karima McAdams του Vikings (Ιρλανδικής, Κυπριακής και Μαροκινής καταγωγής) και, πάνω από όλα, η Ελληνο-Μαροκινή brand ambassador Σοφία Κωτσοπούλου που φέρνει κάτι σε Kardashian.

Ο 3ος όμιλος είναι όλος Γαλλία

Ο πιο αμφίρροπος όμιλος ως τώρα. Προφανώς και η Γαλλία των κυριλοσέξι έχει το προβάδισμα, με ‘ναύαρχο’ την 37χρονη Eva Green και ‘λοστρόμο’ την δική μας Αdele Εxarchopoulos.

Αλλά μην ξεχνάς ότι η Αυστραλία έχει την Margot Robbie, ίσως την ωραιότερη ηθοποιό αυτή τη στιγμή (εξού και είναι κεντρική εικόνα του αφιερώματος).

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @margotrobbie στις

Συν δεκάδες ακόμη γυναίκες στις οποίες έχουμε κάνει εκτενή αναφορά. Από την Teresa Palmer και την εξαίσια Yvonne Strahovski μέχρι την insta-star Renee Somefield, την τσουπωτή Robyn Lawley,  την ασφυκτικά σέξι Sahara Ray και την πανταχού παρούσα Ruby Rose με το global σουξέ.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η παγωμένη ομορφιά των κοριτσιών από την Δανία (από την πραγματικά αξεπέραστη Helena Christensen και την Stephanie Corneliussen του Mr. Robot έως την Rie Rasmussen , με τα πόδια όρθια χιλιόμετρο, μας αφήνει αδιάφορους.

Πάντα με πρέσβειρα την Άγγελο της Βικτόρια Nina Agdal με το εξωπραγματικό σώμα και τη ‘θητεία’ στο χαρέμι του Ντι Κάπριο.

Oυραγός εδώ το Περού, με το οποίο δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ στα σοβαρά, εκπρόσωπο του οποίου επιλέξαμε να είναι η η 26χρονη Alondra García Miró του Paolo Guerrero.

Ο 4ος Όμιλος χορεύει Αργεντίνικο τανγκό
Eδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αργεντινή και πάλι Αργεντινή. Μια χώρα που βρίσκεις ωραίες γυναίκες όπου και να κοιτάξεις.

Πάντα με σταθερό πρωταγωνιστικό δίδυμο τα supermodel Yamila Diaz (με τον ευλογημένο συνδυασμό Λιβανέζικων και Ισπανικών γονιδίων) και Υesica Τoscanini.

 

Με την Κροατία να έρχεται δικαίως στην δεύτερη θέση με περιπτώσεις όπως την Κουβανο-κροάτισσα Natalia Barulich, πρώην μπαλαρίνα, και την make up artist Jelena Peric.

Και την Ισλανδία με την Νιγηρία να δίνουν αγώνα για το ποια θα αποφύγει την τελευταία. Εκεί που τελικά θα αναγκαστούμε να τοποθετήσουμε την χώρα των πάγων, πρέσβειρα της οποίας είναι η  αγέρωχη Thelma Thormarsdottir, η μοναδική Ισλανδή που δικαιούται να θεωρεί τον εαυτό της supermodel.

Και αυτό γιατί τα σοκολατένια μοντέλα από την Νιγηρία, συνήθως δίμετρα, όπως η Oluchi Patricia Onweagba-Orlandi, κάνουν σταθερά τη διαφορά.

 

Ο 5ος Όμιλος είναι όλος Βραζιλία
Εδώ τα πράγματα είναι εύκολα και βατά αφού μιλάμε βασικά για μια αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο πιο σέξι Wags της διοργάνωσης. goulart

Συγκεκριμένα της Βραζιλιάνας Izabel Goulart του Kevin Trapp με το αψεγάδιαστο σώμα (βλέπε πάνω) και της δίμετρης Σέρβας Sofia Milosevic (η ωραίοτερη Σέρβα μοντέλο αυτή τη στιγμή), του Adem Ljajić.

Μόνο που μια Sofia δεν φέρνει την άνοιξη για τη Σερβία (της βαβαβούμ τενίστριας Ana Ivanovic), η οποία έχει δυνατή παροικία στην Αθήνα με τις Άννα Ντιμιτρίεβιετς, Ναταλί Θάνου και την φαντασμαγορική influencer Milena C.

Σκέψου ότι η Izabel έχει γερό back up από ένα μάτσο hall of femme σουπερμόντελ τύπου Giselle Bundchen, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio και Ana Beatriz Baros.

Wags όπως οι Joana Sanz του Dani Alves και η Bruna Marquezine του Neymar και insta star επιπέδου όπω η Ιταλο-βραζιλιάνα Bruna Lima με έδρα το Μαϊάμι. bruna

Όσον αφορά τη μάχη των ουραγών, εκεί η Κόστα Ρίκα (με πρέσβειρα την πρώην πρωταθλήτρια του surf Lauren Abraham) , λόγω twerking των καλλονών της, επικρατεί με άνεση σε σχέση με τις Ελβετίδες Χάιντι.

Εκεί που η πιο σέξι εκπρόσωπος της χώρας παραμένει η αιεθαλής Ursula Andress και η 40άρα πρώην του Eros Ramazzotti Michelle Hunziker. Εξού και ως πρεσβειρά της ορίζουμε την δικιά μας Σεράινα Καζαμία του Next Top Model που γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί.

Ο 6ος Όμιλος έχει αύρα Σουηδίας
Το ότι η Σουηδία (εδώ 37 άξιες Σουηδέζες) είναι στην πρώτη θέση (πάντα με σημαιοφόρο την supermodel Elsa Hosk) δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση.

Και αυτό γιατί τόσο η Γερμανία (εδώ μαζεμένες οι 20 πιο σέξι), με τις γυναίκες Γκιούλιβερ, ομογενείς τύπου Εύη Αδάμ, Έλενα Παπαβασιλείου και Λάουρα Νάργες  και πρέσβειρα (ναι, ακόμη και τώρα στα 45 της) την Heidi Klum.

Όσο και το Μεξικό (της Salma Hayek, της Jessica Alba, της Eva Longoria, της Selena Gomez, της Christian Serratos και της Eiza Gonzalez, την οποία χρίζουμε και πρέσβειρα) έχουν με το παραπάνω τα σωματικά προσόντα για να ανταποκριθούν στη πρόκληση.

Κάτι που μοιραία και νομοτελειακά φέρνει την Νότια Κορέα και τις παγκοσμίου φήμης πυρηνικό ολοκαύτωμα καλλονές της (μεταξύ των οποίων την ‘Άγγελο της Βικτόρια’ Chanel Iman με τον Αφροαμερικάνο μπαμπά) στην τελευταία θέση.

Κρίμα, πραγματικά κρίμα, που δεν γινόταν να προκριθούν δυο από τον συγκεκριμένο όμιλο. Τουλάχιστον μας γεμίζει ικανοποίηση ότι μια από τις ωραιότερες Κορεάτισσες εκεί έξω είναι η ελληνικής καταγωγής Gigi Gracie στην οποία πήραμε συνέντευξη πρόσφατα.

Ο 7ος Όμιλος είναι βρετανική υπόθεση
Τα κορίτσια από την Μεγάλη Βρετανία είναι πολλά και συνήθως μπουστάτα.

Δεν είναι τυχαίο ότι αρκετές είναι εντός του αφιερώματος μας για τα στήθη μπαζούκας.

Οπότε είναι λογικό ο όμιλος να είναι όντως βρετανική υπόθεση με διπλές πρέσβειρες (γιατί δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε) την Δρακομάνα Emilia Clarke και την Walking Dead Lauren Cohan

Από εκεί και πέρα ευχάριστη έκπληξη αποτελεί το Βέλγιο που μπορεί να έχει αναδείξει τελευταία καλά μοντέλα, αλλά εμείς βάζουμε ως πρέσβειρα την Bianca Bree, την ευλύγιστη κόρη του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ.

Ενώ τις δικές του κρυφές (όχι πάντως πολλές) χάρες έχουν τόσο ο Παναμάς με πρέσβειρα την πολυτάλαντη Jordana Brewster των Fast and Furious που γεννήθηκε εκεί.

Όσο και η Τυνησία με πιο χαρακτηριστική εκπρόσωπο την βεραμάν supermodel Hanaa ben Abdesslem, μούσα των τοπ σχεδιαστών του πλανήτη.

Ο 8ος Όμιλος μιλάει Κολομβιανά
Φέτος η Κολομβία της Sofia Vergara παίζει μεγάλη μπάλα έχοντας για άλλη μια χρονιά στην εξέδρα της την Hall of Femme Shakira και μια απίστευτη κάβα από insta star ως back up.

Εδώ 26 Κολομβιανές που ξεχωρίσαμε προ instagram.

Και εδώ καμία 20αρια ακόμη που ακολουθούμε πιστά στο instagram, μεταξύ των οποίων την πρέσβειρα μας, την fitness ημί-θεα Anhella Sagra.

Ενώ οι υπόλοιπες τρεις χώρες, δηλαδή Ιαπωνία, Πολωνία και Σενεγάλη, είναι περίπου στα ίσα. Με την Ιαπωνία, μια χώρα όπου μια στις 200 γυναίκες έχει εμφανιστεί σε ερωτική ταινία, να έχει το προβάδισμα (πρέσβειρα η Ταραντινική Devon Aoki).

Την Πολωνία, τα ανερχόμενα μοντέλα της οποίας κάνουν συχνά στάση στην Αθήνα, με την Άγγελο της Βικτόρια λαχταριστή Πολωνέζα Jac Jagaciak με τo trademark κενό ανάμεσα στα δόντια (διάδοχο, αν θες, της Anja Rubik). 

Και, τέλος, τη Σενεγάλη να την εκπροσωπεί ένα από τα πιο trademark μοντέλα της, δηλαδή η Oulimata Gallet.

Εννοείται πως, όταν με το καλό ξεκινήσει ο επόμενος γύρος, θα είμαστε εκεί να δούμε πιο αναλυτικά τα κορίτσια (σόρι, τις ομάδες εννοούσα) που πήρα την πρόκριση με το σπαθί τους.