WOMEN

Οι Ελληνίδες που πρέπει να μπουκάρουν στο Survivor

Η είδηση ότι η ομάδα των Διάσημων ετοιμάζεται να ενισχυθεί με την Ελευθερία Ελευθερίου μας έκανε να 'αδράξουμε' την ευκαιρία να κάνουμε τα δικά μας μεταγραφικά αιτήματα.

Το αναγνωρίζουμε. Όπως το έχουμε κάνει και στο παρελθόν. Μια χαρά γυναικάρα τσέπης είναι η Ελευθερία Ελευθερίου (επίσης γατόνι), αλλά, με το μπαρδόν, πραγματικά δεν νομίζουμε ότι είναι αυτό που λείπει από την ομάδα των Διασήμων.

Στη τελική, αν το πρόβλημα είναι ότι κάποιος ‘ξέχασε’ να συμπεριλάβει εξαρχής μια Κύπρια στο αρχικό cast. Κάτι απαραίτητο προκειμένου να ανέβει η θεαματικότητα σε ένα νησί που λατρεύει να αποθεώνει τα παιδιά του, τότε σόρι, αλλά μονόδρομος ήταν και παραμένει η Μαριάντα Πιερίδη. Συγκεκριμένα η πρώην πρωταθλήτρια στίβου Μαριάντα. Μια πανέξυπνη κιαι πολυμήχανη γυναίκα που γυμνάζεται από τότε που γεννήθηκε.

Ενώ εξίσου Αμαζονέ ήταν και παραμένει η ύψους 183 εκατοστών Στέλλα Δημητρίου που παραμένει ευλαβικά φιτ. Μπόνους ότι θα μπορούσε να φέρει μαζί και την πανέμορφη αδελφή της.

Εναλλακτικά, αν το θέμα είναι το κάτι φρέσκο και χαριτωμένο, τύπου Λάουρα Νάργες (την οποία λατρεύουμε, αλλά συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε πως ακριβώς κερδίζει τα παιχνίδια), τότε μια χαρά επιλογή θα ήταν και η Τζώρτζια Παναγή με το υπέροχο πρόσωπο που έχει μείνει και ελεύθερη αφού μόλις ακυρώθηκε το Ξαναδέστε τους.

Από εκεί και πέρα, με βάσει τα όσα έχουμε δει, επιμένουμε ότι, κανονικά, αυτή που θα έπρεπε να μπει μέσα, η πρώτη και πιο σημαντική μεταγραφή, είναι η Κατερίνα Στικούδη (που βλέπετε στην κεντρική φωτό από την καμπάνια της MED)

 

Όχι γιατί είναι σούπερ γυμνασμένη. Όχι γιατί δείχνει σούπερ με μπικίνι. Αλλά, το κυριότερο, επειδή είναι η πιο ανταγωνιστική γυναίκα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Όχι με την κακή έννοια απλώς, ως πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης, είναι και αδιανόητα πειθαρχημένη και σιχαίνεται να χάνει.

 

Ενώ στην ίδια λογική/ ψυχοσύνθεση κινείται και η κάργα εξωφυλάτη η Βίκυ Κάβουρα που, ως Σπαρτιάτισσα και πρώην δασκάλα του tae bo, διαθέτει και το αψεγάδιαστο κορμί και την ‘this is Sparta’ λογική πολεμίστριας για να βοηθήσει την ομάδα της. Μιλάμε για πολύ σκληρό καρύδι σου λέω.

Δεν είναι τυχαίο ότι καλύτερη παίκτρια των Διάσημων μέχρι τώρα έχει αποδειχθεί η Ειρήνη ‘The Body’ Παπαδοπούλου η οποία, πριν βρεθεί πρώτο όνομα στην πίστα, έπαιζε ξύλο και μοίραζε εγκεφαλικά στο Μενίδι όπου μεγάλωσε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Βλέπεις, τουλάχιστον σε αυτή την πρώτη φάση, που σε νοιάζει να πάει καλά η ομάδα, χρειάζεσαι γυναίκες -πέρα από φωτογενείς- και σκληραγωγημένες. Σκέψου δηλαδή τι κακός χαμός θα συνέβαινε (υπό όλες τις έννοιες) αν έπειθαν να μπει μέσα κάποια τύπου Βούλα Παπαχρήστου.

Κάτι όχι απαραίτητα απίθανο καθώς, με τα πολύ καλά νούμερα που κάνει το Survivor, είναι πολλές οι επώνυμες που πλέον το σκέφτονται σοβαρά. Και πολύ καλά κάνουν. (Τα ακούς Έλενα Παπαβασιλείου; Mήπως να πήγαινες για να κάνεις και παρέα στη φίλη σου τη Σόφη;)

 

Αξίζει να επισημάνουμε, από προσωπική εμπειρία, πως εξίσου σκληρό καρύδι, και ας μην της φαίνεται, είναι επίσης η ‘ωραιότερη Ελληνίδα’ Βασιλιάννα που πραγματικά δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της.

Η -σοβαρή και μετρημένη- Μαρία Τσαγκαράκη, η ωραιότερη Κρητικιά των τελευταίων 20 ετών, η οποία επιπλέον λατρεύει τη φύση και ξέρει από κυνήγι, ψάρεμα και ότι άλλο χρειαστεί για την επιβίωση.

 

To πρώην καγκουράκι (και παίκτρια μπάσκετ) Μαντώ Γαστεράτου που -πέρα από μονοψήφιο ποσοστό λίπους και ‘εθισμό’ στο τρέξιμο- έχει τόση τρέλα πάνω της και τόση ενέργεια μέσα της που θα έφτανε σίγουρα τελικό.

 

Και, εντελώς απροσδόκητα, η Χριστίνα Μουστάκα. Ναι, αυτή η Χριστίνα Μουστάκα. Και Πειραιώτισσα είναι. Και λατρεύει το ελεύθερο camping. Και δεν καταλαβαίνει Χριστό από αντίξοες συνθήκες. Είναι, με άλλα λόγια, μια χαρά survivor.

Βέβαια, επειδή το Survivor δεν είναι Ολυμπιακοί, πέρα από τα παιχνίδια, χρειάζεται και στρατηγική. Νιονίο, που έλεγε η μάνα μου. Εκεί οφείλω να ομολογήσω πως, αν ήταν στο χέρι μου, θα έχωνα μέσα την Νάντια Μπουλέ. Μια γυναίκα που, κανονικά, θα έπρεπε να είναι πρωταθλήτρια στο σκάκι.

 

Ενώ εξίσου πανούργο θηλυκό (επίσης εκείνη με το ωραιότερο φυσικό στήθος στην ελληνική επικράτεια) είναι και η Κωνσταντίνα Κλαψινού. Το ξέρω ότι μοιάζει αγγελική. Αλλά το μυαλό της είναι με διαφορά το πιο σέξι πράγμα πάνω της. Μια γυναίκα που κλείνει σπίτια και ανοίγει (από το δέος) στόματα.

Ειδική μνεία στην personal trainer Ειρήνη Κολλιδά από την ομάδα των Μαχητών που πραγματικά μας έχει κάνει να θέλουμε να σηκωθούμε και να πάμε τώρα σε όποιο και αν είναι το γυμναστήριο που διδάσκει. Ιδανικά, πάντως, θα θέλαμε να δούμε δίπλα της την συνάδελφό της  Αντζέλικα Γιασεμή, με Χιώτη μπαμπά και παιδικά χρονιά στην Τζέντα, που έχει το δικό της personal training χώρο στο Μαρούσι.