WOMEN

Οι πιο καυτές παίκτριες στα Survivor όλου του κόσμου

12 κορίτσια που για χάρη τους θα αντέχαμε κάθε δοκιμασία.

Ας το παραδεχτούμε. Το 70% του ενδιαφέροντος του Survivor βρίσκεται στο γεγονός ότι ο κόσμος κυκλοφορεί ημίγυμνος, βρεγμένος, ιδρωμένος και με την άμμο να κολλάει πάνω του. Αυτός είναι και ο λόγος που εδώ και τριαντακάτι σεζόν το παιχνίδι διεξάγεται σε ζεστά μέρη. Για να μπορούν οι παίκτες να μοστράρουν τους κοιλιακούς τους και οι παίκτριες να κορδώνονται μέσα στα μπικίνι τους.

Για τους παίκτες δεν έχουμε πολλά να πούμε. Μπράβο τους, να ‘ναι καλά να αγωνίζονται. Εδώ θα ασχοληθούμε με τις παίκτριες. Μ’ αυτές που έχουν καταγραφεί στο Hall of Fame του παιχνιδιού όχι τόσο για τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα, αλλά για τις επιδόσεις τους στις φαντασιώσεις των τηλεθεατών.

Στην αρχική λίστα μας καταγράφηκαν αρκετές, αλλά καταλήξαμε να δώσουμε την ασυλία μας σε 12. Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα:

Mary Sertain

Ξεκινάμε με τη Mary, που ως παίκτρια δεν φτούρησε καθόλου (αγωνίστηκε στο Survivor: Micronesia και ήταν η δεύτερη που έφυγε απ’ το παιχνίδι, προδομένη από την ομάδα και τους συμμάχους της), αλλά παραμένει αξέχαστη στους φαν της σειράς ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά μπούστα που δοκιμάστηκαν σε στίβους μάχης και ατομικά αγωνίσματα ασυλίας.

Η Mary σήμερα είναι 38 ετών, έχει μια κόρη και ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά. Τον πρώην σύζυγό της τον γνώρισε στο Survivor.

Jaclyn Schultz

Μιας και αναφέρθηκε το μπούστο, κι απ’ τη στιγμή που το Survivor είναι ο εξωτικός παράδεισος του μπικίνι, η Jaclyn έχει καταγραφεί στη μνήμη των θεατών ως το κορίτσι με το πιο μάχιμο στήθος στην πρόσφατη ιστορία του παιχνιδιού.

A post shared by Jaclyn Misch (@jaclynmisch) on

Μοντέλο, εστεμμένη Μις Μίτσιγκαν το 2013, μπήκε στο Survivor: San Juan del Sur μαζί με το αγόρι της και αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά και το στήθος στητό (βγήκε δεύτερη). Όπως βλέπουμε στο Instagram της τώρα τελευταία προτιμάει αντί για τα εξωτικά νησιά τα δικά μας, τα ελληνικά τα γνήσια.

Morgan McLeod

  Για να ολοκληρώσουμε με το δίπτυχο ‘Μεγάλο στήθος / μικρή σταδιοδρομία στο Survivor’, χαιρετίζουμε τη Morgan του Cagayan.

Εννοείται ότι είναι cheerleader. Ή εν πάση περιπτώσει ήταν. Επαγγελματίας κιόλας, στην ομάδα των ιστορικών 49ers του Σαν Φρανσίσκο.

Natalie Tenerelli

Η κορυφαία cheerleader, πάντως, που πέρασε από το Survivor, είναι η Natalie, που άφησε για λίγο μόνους τους παίκτες των Los Angeles Clippers και βούτηξε στα βαθιά νερά του Survivor: Redemption Island.

Η Natalie δεν κέρδισε, αλλά κατάφερε να γίνει η νεαρότερη παίκτρια που έφτασε στον τελικό. Ήταν μόλις 19.

Σήμερα, εκτός από cheerleading, κάνει και μόντελινγκ. Και συνεχίζει να κυκλοφορεί φορώντας μόνο το μαγιό της.

Danielle DiLorenzo

Με καταγωγή από τον Παναμά, δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στην εκδοχή του Survivor που έλαβε χώρα στην πατρίδα της και για μια δεύτερη στο Survivor: Heroes Vs Villains. Σε καμία απ’ τις δύο δεν διέπρεψε, αλλά το σώμα και η κάπως kinky συμπεριφορά της την έχουν κατατάξει στις πιο πικάντικες παρουσίες του παιχνιδιού.

Σήμερα πια δεν χορεύει στο χορτάρι (έχει υπάρξει επαγγελματίας ποδοσφαιρίστρια), αλλά δεν χάνει κι ευκαιρία να κουνήσει το κορμί της όταν της δοθεί η ευκαιρία.

Ashley Massaro

To Survivor δεν σηκώνει τις επαγγελματίες πολεμίστριες. Το είδαμε πρόσφατα με την αποχώρηση της Μαριάννας Καλλέργη από το δικό μας παιχνίδι, το είχαμε δει και το 2007 με την Ashley Massaro, στην 15η σεζόν του παιχνιδιού.

Η πρώην πρωταθλήτρια του WWE έσυρε τα καλογυμνασμένα της πόδια μέχρι την Κίνα, μόνο και μόνο για να αποχωρήσει στην πρώτη ψηφοφορία. Έξι μέρες την ανέχτηκαν οι συμπαίκτες της.

Σήμερα εξακολουθεί να ασχολείται επαγγελματικά με τα μαχητικά αθλήματα και είναι καλά, πολύ καλά, ευχαριστώ.

Andrea Boehlke

Την Andrea μπορεί να την ξέρεις, αλλά όχι από το Survivor. Είναι η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής του περιοδικού People, κάτι που σημαίνει ότι έχει το προνόμιο μια φορά το χρόνο να κάθεται στον ίδιο καναπέ με τον Rock, τον Colin Farrell, τον Jason Statham και άλλους σταρ από τους οποίους παίρνει συνεντεύξεις.

A post shared by Andrea Boehlke (@andreaboehlke) on

Στο Survivor έγινε δεκτή το 2010 (νωρίτερα είχαν κάνει αίτηση και οι γονείς της, αλλά δεν τους είχαν κάνει δεκτούς στο παιχνίδι). Τότε βγήκε 5η, αλλά επειδή ξανθιά, σφιχτή και ιντριγκαδόρισσα την ξανακάλεσαν σε ακόμα μία σεζόν.

A post shared by Andrea Boehlke (@andreaboehlke) on

H Andrea δεν διέπρεψε ούτε τη δεύτερη φορά (βγήκε 7η), αλλά για λόγους που ξέρει μόνο αυτή, εμείς και το μπικίνι της, η παραγωγή της έχει κρατήσει μια θέση και στο ολοκαίνιουριο Survivor: Game Changers που ξεκινάει τώρα, στις 8 Μαρτίου.

Amber Mariano

H Amber Brkich είναι η υποδειγματική παίκτρια του Survivors και μια εμβληματική βετεράνος της σειράς. Συμμετείχε σε δύο versions, κέρδισε τη δεύτερη (All Stars) και συνέχισε να εμφανίζεται σε ριάλιτι μέχρι που έγινε η ίδια παρουσιάστρια του δικού της σόου.

Το βασικό που έκανε, όμως, ήταν η συμμαχία που εξελίχθηκε σε σχέση και τελικά σε γάμο και οικογένεια, με τον συμπαίκτη της, Rob Mariano. Κατέχει κι ένα σουρεαλιστικό παράσημο: το κοινό την ψήφισε ως την πιο καυτή παίκτρια των 8 πρώτων σεζόν του Survivor. Κατά κάποιον τρόπο, δικαιούται και με τη βούλα τη θέση της σ’ αυτήν τη δεκάδα.

Kimberly Brooke Spradlin

Η νικήτρια του Survivor: One World (2012) αναγνωρίζεται μέχρι σήμερα ως μία από τις πιο έξυπνες παίκτριες που έχουν περάσει ποτέ από το σόου. Βασίστηκε κυρίως στη στρατηγική κι ελάχιστα στις σωματικές της ικανότητες (παρότι διαθέτει ένα αξιοπρόσεκτο σώμα) κι έφυγε με το κεφάλι ψηλά, με ένα εκατομμύριο δολάρια στο μπικίνι της και με άλλα εκατό χιλιάρικα μπόνους από το κοινό που την ψήφισε ως την αγαπημένη του συμμετέχουσα όλων των εκδόσεων του Survivor εκείνης της χρονιάς.

Η 34χρονη σήμερα Kimberly γεννήθηκε και μένει στο Τέξας, είναι διακοσμήτρια και ιδιοκτήτρια δύο επιχειρήσεων και – πλέον – σύζυγος και μανούλα δύο παιδιών.

Sydney Wheeler

Η ξανθιά καλιφορνέζα δεν έκανε σχεδόν τίποτα στο Survivor. Ως παίκτρια ήταν πολύ μέτρια, δεν πήρε νίκες, δεν άντεξε πολύ δεν έκανε ρεκόρ.

A post shared by Sydney wheeler (@sydneywheeler1) on

Το Survivor, όμως, έκανε πολλά για εκείνη. Μετά από τη συμμετοχή της στο σόου η καριέρα της εκτοξεύτηκε.

A post shared by Sydney wheeler (@sydneywheeler1) on

Σε περίπτωση που έχεις κάποια αμφιβολία για το ποια είναι η καριέρα της Sydney Wheeler, το κορίτσι μας είναι μοντέλο, με μια ειδίκευση στα αθλητικά brands και προΐόντα.

Parvati Shallow

H 34χρονη σήμερα Καλιφορνέζα θεωρείται μια από τις κορυφαίες παίκτριες στην ιστορία του Survivor. Έχει συμμετάσχει σε τρεις διαφορετικές σεζόν, έφτασε δύο φορές στον τελικό και αναδείχτηκε νικήτρια στο Survivor: Micronesia. Είναι η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο Hall of Fame του παιχνιδιού.

A post shared by Parvati Shallow (@pshallow) on

Για τη νίκη της στο Survivor ανταμείφθηκε με 1.000.000 δολάρια, τα οποία ξοδεύει σε ταξίδια και καλοπέραση.

A post shared by Parvati Shallow (@pshallow) on

A post shared by Parvati Shallow (@pshallow) on

Επιπλέον, της δόθηκε η ευκαιρία για μια σύντομη αλλά μεστή καριέρα στην τηλεόραση. Ανάμεσα σ’ αυτά που έκανε, ήταν και η παρουσίαση του 21ου Survivor, στη Νικαράγουα. Άξια.

Amanda Kimmel

Σήμερα είναι 32 ετών και αναγνωρίζεται ως μια από τις πιο παρασημοφορημένες βετεράνους του Survivor. Κάποτε ήταν εστεμμένη Miss Montana και υποψήφια Miss USA και Miss Earth.

Όταν βαρέθηκε τους διαγωνισμούς ομορφιάς δοκιμάστηκε στα αγωνίσματα του Survivor και κατάφερε να γίνει ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία που συμπλήρωσε 100 μέρες στις εξωτικές παραλίες του παιχνιδιού.

Το κοντέρ της τελικά έγραψε 108 μέρες σε τρεις διαφορετικές σεζόν (ρεκόρ που έχει πλέον καταρριφθεί).

A post shared by Amanda Cooper (@kimmelamanda) on

Η Amanda δεν κατάφερε να βγει κερδίσει ποτέ το εκατομμύριο, αλλά είναι η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού στην καρδιά μας.