WOMEN

Οι πιο σέξι νησιωτοπούλες μας δείχνουν τα κάλλη τους

Τόσο τα δικά τους, όσο και του τόπου που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Είδες χρήσιμο που είναι τελικά το instagram;

Όχι μόνο στις βρήκαμε και στις σερβίρουμε, αλλά το κάνουμε και με βάση τον πληθυσμό καθενός από τα συνολικά 233 νησιά μας.

Ξεκινώντας από την Κρήτη και καταλήγοντας στην Κάσο των μόλις 1.000 ατόμων.

Ένα ακόμη, εντελώς αντρικό, κριτήριο προκειμένου να αποφασίσεις σε ποιο ελληνικό νησί θέλεις να πας διακοπές φέτος.

Επειδή ακριβώς είναι πολλές, είπαμε να διαλέξουμε μια από το καθένα. Σε μερικές περιπτώσεις αυτό είναι εύκολο. Σε άλλες, όπως στην Κρήτη, με την οποία και ξεκινάμε, πραγματικός άθλος.

Εννοείται πως, όπως και στην original εκδοχή του κειμένου, που ανεβάσαμε τρια καλοκαίρια πριν, καταλήξαμε στην Μαρία Τσαγκαράκη. Μια εστεμμένη με ‘θητεία’ στην Ινδία (μέχρι και σε πρόταση για ταινία είπε όχι) φιλόλογος και παρουσιάστρια που, επιπλέον, είναι και πραγματική Αμαζόνα.

Εννοείται πως προσθέσαμε καινούργιες μας καψούρες, που έπεσαν στο εν τω μεταξύ στην αντίληψή μας, όπως την 19χρονη Ροδάνθη του Survivor 2.

Την μπουστάτη Καλλιθεάτισσα influencer Ελεάννα Παλαιολόγου, το αγαπημένο μέρος της οποιάς είναι το εξοχικό της στην Κρήτη, στο χωριό των παππούδων της, όπου πηγαίνει κάθε καλοκαίρι και από όπου συχνά πυκνά ποστάρει τα κάλλη της / του.

Tην υπέροχη Ρεθυμνιώτισσα Κωνσταντίνα Κλαψινού, που όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε -πολύ συνειδητά- να περάσει σχεδόν απαρατήρητη από τα εξονυχιστικά αντρικά βλέμματα. Παρότι, πέρα από μυαλό ξουράφι, διαθέτει -all natural- αναλογίες επιπέδου Jessica Rabbit.

H -γεννημένη στoν Πειραιά- Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, μια από τις ωραίοτερες γυναίκες της Μεσογείου (πιστεψέ με, ποτέ δεν ξεχνάς την πρώτη φορά που την βλέπεις από κοντά), την οποία βάλαμε στην κεντρική εικόνα. Και δεκάδες κυριολεκτικά ακόμη, όπως οι Στέλλα Σαμνιώτη, Δήμητρα Αλεξανδράκη (που είναι σχεδόν ‘μέτοικος’ στην Μύκονο και Εύη Καλογρίδη που βλέπεις διάσπαρτες πιο πάνω.

Δήμητρα Φραντζή, Εύβοια

Το επί χρόνια μονοπώλιο της ‘πικάντικης’ Χαλκιδαίας Άρτεμις Αστεριάδη ήρθε να ανατρέψει δικαίως η Ελληνοκολομβιανή  πρωταθλήτρια στίβου και προπονήτρια  Δήμητρα Φραντζή του Nomads. Της με διαφορά ωραιότερης γυναίκας του δεύτερου μεγαλύτερου νησιού της Ελλάδας και του 6ου μεγαλύτερου της Μεσογείου. dimitra

Βασίλα Υπαπαντή, Ρόδος

Μια ακόμη ανατροπή αφού στη θέση της πάλαι ποτέ ωραίας του νησιού, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που ξεκίνησε ως barwoman για να καταληξει Survivor Girl, πρώτα σκεφτήκαμε να βάλουμε την δίμετρη ‘ηθοποιός σημαίνει φως’ Ευαγγελία Συριοπούλου (που είχε βγει και Σταρ Δωδεκάνησος).

Πριν καταλήξουμε στην φαντασμαγορική influencer Βασίλα Υπαπαντή, με τα Αντζελινοζολικά ζυγωματικά, που προσεχώς σκοπεύουμε να σου παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά. 

Μαντώ Γαστεράτου, Κέρκυρα

Η αγαπημένη μας Nomad παρουσιάστρια έχει περάσει στην Κέρκυρα (τόπο καταγωγής του μπαμπά της) κάθε καλοκαίρι της ζωής της. Οπότε με χαρά της δίνουμε την σκυτάλη που μέχρι τώρα κρατούσαν εσαεί αγαπημένες μας όπως οι  Άντζελα Γκερέκου, Φαίη Ξυλά και Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτιμάμε το αχτύπητο δίδυμο της φωτογενούς fashion blogger Μαριτίνας Ανδριώτη και της δίδυμης αδελφής της Σπυριδούλας, μόνιμες κάτοικοι του νησιού, που ποστάρουν συνεχώς το μεγαλείο του τόπου τους.

Μαρία Βλαμάκη, Λέσβος

Στη θέση της αμαζόνας Μαρίας Ίλτσεβιτς του Next Top Model και της πανάξιας Σταρ Ελλάς Άξιας Ανδρεαδάκη, που γεννήθηκε στην Χίο αλλά στην Καλλονή ήταν που μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα αντρικά κεφάλια να γυρίσουν, επιλέξαμε την 22χρονη Σταρ Δωδεκάνησος Μαρία Βλαμάκη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @vlamakimaria στις

Μια μισή Χανιώτισσα και μισή Μυτιληνιά που ζει στη Ρόδο, σπουδάζει νηπιαγωγός στο Πανεπιστημίου Αιγαίου και διαθέτει ένα πρόσωπο πραγματικά διεθνούς εμβέλειας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @vlamakimaria στις

Δέσποινα Τάτα, Ζάκυνθος

Σε κάποια μεγάλα νησιά, όπως την Κω της Ηρώς Μελλή, δυσκολευόμαστε να βρούμε κάτι ‘ευπαρουσίαστο’. Σε άλλα, όπως τη Ζάκυνθο της ‘Μίλα μου Βρώμικα’ Κλέλιας Ρένεση, γίνεται το αδιαχώρητο.

Σκέψου ότι, με βάσει τα πόσα post κάνει από εδώ, από Ζάκυνθο είναι και η ‘ταξιδιάρα ψυχή’ Δάφνη Καλυβά με το πιο εστέτ travel account που έχουμε δει ποτέ σε Ελληνίδα.

Όσο και η ‘μου θυμίζεις την Βανέσα Παραντίς’ Δέσποινα Τάτα του The Voice που έπαιζε και παίζει κυριολεκτικά μεγάλη μπάλα (πέρα από τραγούδιστρια, είναι ταλαντούχα και στο τόπι).

Κιμ Μαντζουράτου, Κεφαλονιά

Μια από τις πιο μοντελέ Playmate που έχουν σκάσει ποτέ μύτη στην Ελλάδα. Απόλαυση να την βλέπεις να ξεδιπλώνει τα 177 αιλουροειδή εκατοστά της. Κανονικά θα έπρεπε να την βγάλουμε σε αποστρατεία. Αλλά δεν βρήκαμε ακόμη κάποια συντοπίτισσα της που να είναι ισάξια της.

Ευαγγελία Αραβανή, Λευκάδα

Ακούνητη. Εκθαμβωτική. Μια υπέροχη εκπρόσωπος του νησιού της, το οποίο και υπεραγαπά. Μπόνους το γεγονός ότι εξίσου φαντασμαγορική είναι και η μικρότερη αδελφή της.

Marilena Animado, Νάξος

Ένα νησί που κάνει το ντεμπούτο του στη λίστα ένεκα της ταλαντούχας τραγουδίστριας που φέρνει αρκετά σε Φουρέιρα.

Αν και στις παραλίες του βλέπουμε -χωρίς να μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αν όντως είναι ντόπια- και την καρτ ποστάλ Μεσογειακής ομορφιάς ονόματι Δήμητρα Καραστάθη με την trademark άγκυρα στο χέρι.

Άντζυ Βλαστάρα, Λήμνος

Την περήφανη Λήμνο και τις ατέλειωτες αμμοθίνες της εκπροσωπεί η Αεκτζου χορεύτρια και τραγουδίστρια Άντζι που προφανώς κάτι σκαμπάζει από twerking αφού έτσι ονόμασε το account της. 

Κατερίνα Σικινιώτη, Μύκονος

Μπορεί η Ελίνα Καντζά να μην είναι βέρα Μυκονιάτισσα, αλλά και ζει εκεί και, μέσα από τις μπικινάτες φωτό της στα social, έχει συνδέσει το όνομά της με αυτό. Ωστόσο, τελικά, προτιμήσαμε για άλλη μια φορά την Κατερίνα Σικινιώτη, Μις Πορτογαλία με πατέρα Μυκονιάτη, που επισκέπτεται το νησί κάθε καλοκαίρι.

Μαριάννα Καλαφάτη, Ικαρία

Στο νησί της Τζένης Μπότση είναι δύσκολο να ανακηρύξουμε κάποια άλλη ως αγαπημένη μας. Οπότε, με πόνο στην καρδιά, δίνουμε φέτος τον τίτλο στην ανερχόμενη σοκολατί παρουσιάστρια.

Νόνη Δούνια, Σπέτσες

Μπορεί η Νόνη να είναι Πειραιώτισσα, αλλά το πατρικό της μητέρας της βρίσκεται στις Σπέτσες. Εκεί που περνάει σταθερά όλα τα καλοκαίρια της ζωής της. Απλώς αξεπέραστη.

Βίκυ Παπαδοπούλου, Πάτμος
Η πάλαι ποτέ μούσα του Παπακαλιάτη και μια από τις πιο κλασάτες ελληνίδες όλων των εποχών λατρεύει την Πάτμο. Η Πάτμος λατρεύει τη Βίκυ. Και εμείς λατρεύουμε και τις δυο.
 

Άννα Μαρία Βελλή, Σίφνος

Εκτιμάμε το χιούμορ και το στιλ της και της το δείχνουμε σε κάθε ευκαιρία. Πόσο μάλλον τώρα που ήρθε και κούμπωσε το γεγονός ότι, μέχρι τα 11 της, έζησε στην Σίφνο. Μια νησιωτοπούλα-πρότυπο για όλες τις υπόλοιπες.

Θωμαή Απέργη, Τήνος

Στο τέλος κρύβει η αχλάδα την ούρα. Πρόκειται για την πιο κυριλοσέξι νησιωτοπούλα που έχει σκάσει μύτη συνολικά τα τελευταία χρόνια. Ένα εντελώς μεσογειακό πλάσμα που μεγάλωσε στην Τήνο, τραγουδώντας, παίζοντας μπάσκετ και διαβάζοντας. Πλέον την απολαμβάνει όλη η Ελλάδα.