WOMEN

Oι πιο τσουρουφλιστά σέξι φιναλίστ του The Voice

Γιατί καλή η φωνή, αλλά δεν είναι κακό να πούμε και 1-2 καλά λόγια για το κορμί.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η πιο σέξι γυναικεία παρουσία στο φετινό The Voice είναι με διαφορά η Έλενα Τσαγκρινού των Otherview, για την οποία τα έχουμε ήδη πει αναλυτικά. Και, μεταξύ μας, μας ενοχλεί (σόρι, Γιώργο Καπουτζίδη) που δεν την βλέπουμε αρκετά.

Here is my special Christmas photoshoot by @skoulos in Celebrity magazine out this month #celebritymagazine #fashionshoot #fashion #shooting #helenatsagkrinou #singer

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης OtherView®®® (@otherviewgr) στις

 

Τι εννοώ; Αν ήταν αυτή διαγωνιζόμενη και θα πάταγαν και οι 4 το κουμπί (το κορίτσι έχει και κορμί και φωνή) και η παραγωγή θα το έληγε το παιχνίδι ήδη από την audition της, γιατί δεν θα είχε πραγματικά κανένα νόημα να πάμε παρακάτω.

 

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτιμάμε τα διάφορα καψωτικά που μας κάνει η ‘και πάλι σέξι’ Έλενα Παπαρίζου, τα οποία έχουμε ήδη εκθειάσει αναλυτικά.

Από εκεί και πέρα, τώρα που μπήκαμε στη διαδικασία των Battles, ήρθε η ώρα να ψάξουμε στα σοβαρά ποια θα είναι η επόμενη ωραία που θα βγει από μουσικό reality.

Όπως π.χ., σου θυμίζω, οι Νάνσυ ‘έχει επανέλθει τώρα τελευταία’ Αλεξιάδη και Χριστίνα ‘πως γίνεται να έχεις τόσο αψεγάδιαστο κορμί’ Κολέτσα των Fame Story.

#Ilovegreece #greeksummer #greece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης (@christina_koletsa) στις

 

Η Ειρήνη ‘the body’ Παπαδοπούλου του Χ Factor, με τους κοιλιακούς που κάνουν κανονικά πρωταθλητισμό.

Ή πιο πρόσφατα, η Κατερίνα ‘έχω δυο μέτρα και κάτι πόδια’ Λιόλιου του The Voice.

Εκείνη δηλαδή που, αν υπήρχαν ακόμη αντρικά περιοδικά στην Ελλάδα, θα θέλαμε να βλέπουμε εξώφυλλο μήνα παρά μήνα. Στη λογική αυτή είναι που ανακυρρήσουμε ήδη ως νικήτρια -για το αντρικό φύλο- την ‘τύπου Ελένη Φουρέιρα‘ Χριστίνα Ζιώγα.

Μια υπερ-σέξι μελαχρινή Θεσσαλονικιά, υπέροχα πασπαλισμένη με τατού και ενέργεια (και ροκ και σκέτη).

Αν και εξίσου δυνατή υπήρξε και η πιο κυριλοσέξι 19χρονη Δέσποινα Τατά, με το υπέροχο πρόσωπο που θυμίζει Vanessa Paradis στα ντουζένια της.

Την οποία η Χριστίνα απέκλεισε (τελικά την πήρε στο ριμπάουντ στην ομάδα του ο Σάκης Ρουβάς).

 

Εκείνη δηλαδή που σίγουρα θυμάστε επειδή εμφανίστηκε στην audition φορώντας μόνο ένα σακάκι.

 

Όχι μόνο η δικιά τους ήταν με διαφορά η πιο σέξι battle ως τώρα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα επαναληφθεί και αργότερα στο παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα οφείλουμε να κάνουμε ειδική μνεία στην 21χρονη Κύπρια Ιωάννα Γιαννακού που είχε δικαίως βγει Miss Κύπρος το 2014.

 

Και στην -αποκλεισμένη- Mαρία-Μελισσάνθη Ρούτη (επίσης μοντέλο και εστεμμένη) που και έχει κάνει στο παρελθόν σέξι φωτογράφηση και έχει εμφανιστεί στη Στιγμή της Αλήθειας. 

Επίσης οφείλουμε να πούμε ένα καλό λόγο για το styling της 20χρονης Ξανθιώτισσας Έλενας Αρτενιάν (λές να είναι η νέα Μαλού;) στο πρώτο Battle που ανέδειξε, πέρα από τα υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια της, και τα πόδια της.

 

Tο κουκλίστικο πρόσωπο της τρισχαριτωμένης 21χρονης Γιανιώτισσας Νάγιας Μελιγγιώτη που θυμίζει την Ποκαχόντας.

Και τη σικάτη Λαρισαία Νικολέτα Μηλιώνη που ήταν όντως πολύ ωραία στα λευκά στην εμφάνισή της στα battles.

 

Tη λίστα συμπληρώνει η Θεσσαλονικιά My Funny Valentine Χρύσα Χρύσου, λόγω της μεγάλης δόσης από καλή τρέλα που κουβαλά και ενός προσώπου που δεν το ξεχνάς εύκολα.

Καθώς επίσης η ταλαντούχα Μαρία Φίσερ, που μόνο απαρατήρητη δεν μας πέρασε.

Ναι, δεν είναι πολλές, το ομολογώ. Αλλά μην ξεχνάμε πατριώτες πως οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.