WOMEN

Οι πιο καυτές WAGS των τελικών του NBA

Γιατί στη μάχη της εξέδρας οι Cavaliers, όπως θα διαπιστώσεις, είναι χαμένοι από χέρι.

Δεν ξέρω και δεν με πολυνοιάζει τι γίνεται εντός γηπέδου. Εδώ ο προβολέας πέφτει στην εξέδρα. Εκεί που καυτές σύζυγοι και -ακόμη πιο καυτές- φιλενάδες πολεμούν για το ίδιο ακριβώς τρόπαιο. Ένα δαχτυλίδι (οι πρώτες για να το διατηρήσουν και οι δεύτερες για να το αποκτήσουν).

To match up των superstar

Δεν ξέρω αν η σχέση της Savannah Brinson, συζύγου του LeBron James και της Ayesha Curry, συζύγου του Stephen Curry είναι τόσο τεταμένη όσο και των αντρών τους εντός γηπέδου.

Πάντως, στα κιτάπια μας, η 29χρονη Καναδή Ayesha, που -ταυτόχρονα με σύζυγος και μητέρα τριών παιδιών- είναι συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, παρουσιάστρια και ιδιοκτήτρια της αλυσίδας εστιατορίων International Smoke (με έμφαση στο καπνιστό κρέας), είναι σαφώς πιο φωτογενής.

Αν και η ιστορία της 31χρονης Savannah Brinson, νυν συζύγου και μητέρας των τριών παιδιών του LeBron, είναι σαφώς πιο ρομαντική αφού γνωρίστηκαν και είναι μαζί ήδη από το λύκειο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mrs_savannahrj στις

Σκορ: Warriors 1- Cavaliers 0

To match up των side chicks

Η αλήθεια είναι ότι οι φήμες για το αν οι δυο σουπερσταρ -και πιστοί σύζυγοι-  έχουν όντως side chicks είναι ανεπιβεβαίωτες.

Για την ιστορία εδώ πάνω βλέπεις την superfan των Warriors Roni Rose, χορεύτρια και μοντέλο, που το 2016 έδειξε στον Stephen από την κερκίδα τι θα ήθελα να του κάνει. Και εδώ την club girl Taylor Vecchia που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ακολουθεί τον Lebron όπου και αν πάει.

Αν και, πιο σέξι side chick από όλες είναι η φαντασμαγορική barwoman Lani Blair.

Εκείνη δηλαδή με την οποία ο Tristan Thompson φέρεται να κεράτωσε την σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, Khloé Kardashian.

Σκορ: Warriors 3- Cavaliers 0 (ένας πόντο λόγω Lani και ένα στην αντίπαλο ομάδα γιατί είναι ντροπή να βγαίνεις με την πιο άσχημη Kardashian).

Η πιο σέξι μεσίτρια

Ο συγκεκριμένος τίτλος ανήκει στην Giselle Ramirez, σύζυγο του JaVale McGee των Warriors, που πρώτα του πούλησε το σπίτι του Marc Anthony στο Encino έναντι 2,5 εκ. δολάρια. Και μετά ξεκίνησε σχέση μαζί του που κατέληξε σε γάμο με μπόνους ένα παιδί.

Άσε που το παθιασμένο κορίτσι μας (με ρίζες από το Ελ Σαλβαδόρ) είναι και μορφωμένο (με δυο πτυχία από το UCLA) και επιτυχημένο και έχει και μια μικρή προϋπηρεσία στο μόντελινγκ.

Μπόνους οι καμπύλες και τα τατού σε όλα τα σωστά σημεία.

Σκορ: Warriors 4- Cavaliers 0

Oι επίσημες είναι ωραίες

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι Cavaliers είναι παντρεμένοι. Γιατί ένας σωστός παίκτης την χρειάζεται την σταθερότητά του. Από αυτές, πιο φωτογενής είναι η 27χρονη Κολομβιανή Stephanie Green, που θυμίζει λίγο Longoria, είναι απόφοιτος πανεπιστημίου και σύζυγος του Jeff Green.

Άσε που της έχουμε και λίγο αδυναμία επειδή έχει προλάβει να περάσει και από Ελλάντα.

Πιο γραμμωμένη είναι η 27χρονη Βραζιλιάνα Samantha Garcia, σύζυγος του George Hill, που μεγάλωσε στο Τέξας.

Εκεί που γνωρίστηκε με τον μέλλοντα σύζυγό της όταν εκείνος έπαιζε στους Spurs.

Ενώ την λίστα συμπληρώνει η Jewel Smith, που είναι παντρεμένη με τον J. R. Smith.

Oι Warriors, από την άλλη, ξεκινούν την αντεπίθεση τους με την δίμετρη Γεωργιανή σύζυγο του  Zaza Pachulia που έρχεται να προσθέσει λίγο ξανθό στην σοκολατί εξίσωση.

Kαι την ολοκληρώνουν εξαίσια με την Joey Livingston, την εξωτική μιγάδα σύζυγο του Shaun Livingston με ρίζες σε Ιταλία και Πουέρτο Ρίκο.

Μια πραγματική καλλονή με νιονιό που υπήρξε μοντέλο (από τα 12 της) και πλέον έχει ιδρύσει την δική της εταιρεία φωτογραφικών παραγωγών.

Εκείνη που σκεφτόμαστε να βάλουμε κεντρική φωτό, πριν ‘κλέψουμε’ λίγο και καταλήξουμε στην Lani Blair, το side girl του Tristan Thompson.

Σκορ: Warriors 5- Cavaliers 0

Oι αστεφάνωτες που είναι μοιραίες

Μπορεί ο γάμος να είναι θέμα χρόνου αλλά, για την ώρα, στις ανεπίσημες κατατάσσουμε και την Hailey Prince, την μοντέλο αρραβωνιστικιά του Larry Nance, Jr. των Cleveland Cavaliers.

Αλλά και εδώ στην αντεπίθεση κερδίζουν οι Warriors με πρωταγωνίστρια την 32χρονη Hazel Renee, την Πορτορικανο-φιλιππινέζα σύντροφο του Draymond Green που είναι γνωστή από το Empire και 1-2 reality (Basketball Wives, The Real Housewives of Atlanta.

Εκείνη για την οποία άφησε την μητέρα του παιδιού του, με την οποία ήταν ζευγάρι από το κολέγιο, και τη οποία και βλέπουμε εδώ από ένα πρόσφατο ταξίδι της στη Σαντορίνη.

Άξιες παραστάτρια της είναι η Joniece Ervin που είναι ζευγάρι με τον Patrick McCaw των Warriors που είναι αθλήτρια του στίβου.

Σκορ: Warriors 6- Cavaliers 0