WOMEN

Οι σοκ & δέος Ελληνίδες personal trainers που μας βγάζουν το λάδι

Γιατί το καλύτερο κίνητρο για να φτιάξεις κορμάρα, είναι σίγουρα μια ωραία γυναίκα να σου φωνάζει να κάτσεις κάτω από την μπάρα.

Το ξέρω ότι το MasterChef μπαίνει στην τελική του ευθεία, αλλά καλό είναι να αποχαιρετίσεις τις σέξι μαγείρισσες της μικρής οθόνης (αναγκαστικά, αφού μετά την αποχώρηση της Μάγκυ, το θέμα είναι και πάλι αντρική υπόθεση) και ό, τι λαχταριστό εκείνες ξέρουν να φτιάχνουν.

 

Γιατί ήρθε, δυστυχώς, η ρημάδα η ώρα να πεις γειαχαρανταν σε εκείνη την διαιτολόγο (εδώ σου μαζέψαμε τις πιο σέξι), τα τηλεφωνήματα και τις παρακλήσεις (να μην πέσεις με τα μούτρα στο προφιτερόλ και το κοκορέτσι) της οποίας αποφεύγεις εδώ και μήνες.

Γιατί από Ζονγκ, Βασάλος δεν γίνεσαι σε μια νύχτα. Και, η αλήθεια είναι, ότι -με το σουξέ που έχουν τα παιχνίδια επιβίωσης- είναι πολλοί, πάρα πολλοί, οι Βασάλοι που κυκλοφορούν εκεί έξω (όχι τυχαία, συχνά πυκνά, με μια Βαλαβάνη στο πλευρό τους).

Από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο έως την ‘μια πετριά δρόμος’ από την Αθήνα, Survival Secret Κουρούτα. (Α, επί την ευκαιρία, γεια σου ‘μου θυμίζεις την Πετρουλάκη’ Αποστολία Λυβιάκη με τα ωραία σου).

Εμείς, ως είναι χρέος μας, ήδη σου δώσαμε ένα καλό έναυσμα να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι. Ξεκινώντας από το crossfit μάθημα που πήγαμε και κάναμε με την -πιο φέτος από ποτέ- Κατερίνα Στικούδη. Ναι, εννοείται πως βγήκαμε νοκ άουτ.

Συνεχίζοντας με το αφιέρωμά μας (και πάλι μέσα σε γυμναστήριο) στην fit for fun Φελίσια Λαπάτη, πριν αυτή μπει στο Survivor. Μια, το θυμίζουμε, δική μας δημόσια πρόταση στον casting director.

Και καταλήγοντας με μια συνέντευξη με την πιο μοντελέ Ελληνίδα personal trainer, την μεγαλωμένη στην Σαουδική Αραβία Αντζέλικα Γιασεμή (που πήραμε χαμπάρι λόγω My Style Rocks) που δεν αντέξαμε στο πειρασμό να γνωρίσουμε από κοντά.

Εννοείται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με βαβαβούμ fitness girls.

 

Εννοείται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με Ελληνίδες fitness girls.Τόσο του παρελθόντος (π.χ. Ελένη Πετρουλάκη, Φωτεινή Γεωργαντά, Γιάννα Νταρίλη, Φαίη Μακρή, Σοφία Παθέκα, Γωγώ Μαστροκώστα). 

Όσο και του πρόσφατου (προ instagram και reality επιβίωσης δηλαδή) παρόντος. Ναι, εσένα κοιτάζω Next Top Model Σεράινα Καζαμία που, αν δεν απατώμαι, αυτό κάνεις πλέον στην Ελβετία όπου γύρισες.

Συγκεκριμένα η τελευταία που το κάναμε ήταν ακριβώς ένα χρόνο πριν, περίπου αυτή την εποχή.

Τότε που εστιάσαμε σε εκείνες τις Ελληνίδες fitness girls που θα μπορούσαν να είναι μοντέλα, όπως την Στέλλα Σαμνιώτη (πάνω)  και την -ταλαντούχα και γλυκύτατη- pilates instructor Μαρία Γρυπάρη εδώ.

Αφού πρώτα αποτίσαμε, φυσικά, φόρο τιμής στην νέα μας εθνική γυμνάστρια, Μάντυ Περσάκη, που είναι διπλωματούχος ναυαγοσώστρια, καθηγήτρια pilates, ιδιοκτήτρια των ομώνυμων pilates studio και συχνά πυκνά εξώφυλλo σε περιοδικά fitness.

Μόνο που, από τότε, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι γνωρίσαμε από κοντά την βαβαβούμ Καλλιθεάτισα Ελέαννα Παλαιολόγου, η οποία είχε σπουδάσει ένα φεγγάρι personal trainer, αλλά δεν εξασκεί πλέον το επάγγελμα. Οπότε βγαίνει αυτομάτως εκτός λίστας.

Και συνεχίζοντας από την μεγάλη παράλειψη του ότι δεν είχαμε συμπεριλάβει εντός λίστας την -με χαοτική διαφορά- πιο δημοφιλή Ελληνίδα personal trainer, δηλαδή την Survivor Ειρήνη Κολιδά των 225.000 followers.

Εκείνη δηλαδή την εντυπωσιακή personal trainer που ξεχώρισε από όλες τις διαγωνιζόμενες. Μαζί φυσικά με την Κύπρια personal trainer Στέλλα Θεοχαρίδου του Survival Secret.

Tην Χαλκιδαία Σακίρα  (μπαμπάς Έλληνας ναυτικός, μαμά Κολομβιανή) Δήμητρα Φραντζή του Nomads που είναι προπονήτρια, γυμνάστρια στίβου, απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας και αθλήτρια στίβου.

Και, από την 2η σεζόν του Survivor, την 25χρονη Μαρίνα Πήχου με τους κοιλιακούς από ατσάλι.

Αν και η μεγαλύτερη παράλειψη από όλες, ο λόγος που έπρεπε να κάνουμε αυτό το update, ήταν η απουσία της ραγδαία ανερχόμενης Ελεάννας Λίμα, κόρης του Ντανιέλ Μπατίστα που είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με μεταπτυχιακό στην Άσκηση και Ποιότητα Ζωής και η οποία, επιπλέον, έκανε επί 13 χρόνια πρωταθλητισμό στη συγχρονισμένη κολύμβηση.

Ένα κορίτσι που μπορεί να πείσει ακόμη και τον πιο σκληροπυρηνικό couch potato να σηκωθεί και να αρχίσει να κουνιέται μπας και γλιτώσει το έμφραγμα στα 42.

Tην λίστα συμπληρώνει η Πατρινή bikini model Ευαγγελία Κεραμιδά, personal trainer και με πτυχίο από το Μαθηματικό Πάτρας.

Η πρώην μπασκεμπολίστρια του ΠΑΟΚ Εύα Κατωπόδη με τα πράσινα μάτια και τα εντυπωσιακά 187 εκατοστά, που επίσης δουλεύει ως personal trainer.

H συμπολίτισσά της, Νίκη Χαντσαρίδου, που είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής, personal trainer και acqua fir instructor (επίσης, από ότι φαίνεται στο account της, φίλη της Κατερίνας Δαλάκα του survivor 2).

H φωτογενής fitness coach της Μαρίας Σαμαρινού του Survivor 2, Εύη Σα.

Και, τέλος, η Ελληονοαμερικανίδα Nicole Sintihakis που έχει τη φωτογένεια και το ταλέντο να εξελιχθεί χαλαρά στη νέα Γιάννη Νταρίλη.

Προσοχή. Υπάρχουν κάποιες personal trainers που είναι εξαιρετικές στην δουλειά τους, αλλά δεν είναι φωτογενείς. Οπότε δεν είναι εντός λίστας. Και, κάποιες άλλες, που είναι υπερβολικά διψασμένες για δημοσιότητα. Στις οποίες ρίξαμε συνειδητά ‘πόρτα’. Κατά τα άλλα, αν έχουμε παραλείψει κάποια που το αξίζει, φαντάζομαι θα μας το πείτε. Και εμείς εδώ είμαστε, με το γαρούφαλο και το mea culpa στα χείλη.