WOMEN

Οι ωραιότερες Insta Ελληνίδες μας έρχονται από την Κρήτη

Η παρουσία της Κρητικιάς φοιτήτριας Ροδάνθης Καπαρού Καπαράκη στο Survivor μας έδωσε την αφορμή που δεν ξέραμε ότι ψάχναμε.

Η αξιαγάπητη 19χρονη φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ -και αθλήτρια ενόργανης- με το κουκλίστικο Ambrosio πρόσωπο (η νεότερη όλων, by the way, στο φετινό ρόστερ του νησιού των ναυαγών) μας άνοιξε κυριολεκτικά τα μάτια.

Τόσο γιατί το account της είναι από αυτά που αξίζει να ακολουθήσεις, όσο γιατί μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι πολλές από τις μεγάλες εμμονές μας των τελευταίων χρόνων έχουν τελικά καταγωγή από το νησί με τις πολλές ρακές και τις πολλές χάρες.

Όπως η υπέροχη Ρεθυμνιώτισσα (που βλέπεις νυν στο Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια) Κωνσταντίνα Κλαψινού, που όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε -πολύ συνειδητά- να περάσει σχεδόν απαρατήρητη από τα εξονυχιστικά αντρικά βλέμματα. Παρότι, πέρα από μυαλό ξουράφι, διαθέτει -all natural- αναλογίες επιπέδου Jessica Rabbit.

H -γεννημένη στoν Πειραιά- Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, μια από τις ωραίοτερες γυναίκες της Μεσογείου (πιστεψέ με, ποτέ δεν ξεχνάς την πρώτη φορά που την βλέπεις από κοντά) η οποία κακώς, πολύ κακώς, δεν δοκίμασε να κάνει κατευθείαν καριέρα στο εξωτερικό από το να μπει στη -χωρίς νόημα- διαδικασία του εγχώριου μόντελινγκ και των εξωφύλλων σε ελληνικά περιοδικά.

H ωραιότερη φιλόλογος της ελληνικής επικράτειας, η εντυπωσιακή Μις Κρήτη 2009, Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2010 και πάλαι ποτέ κορίτσι του Stoiximan, Μαρία Τσαγκαράκη, που συνδυάζει τις καμπύλες της Μαρίας Κορινθίου με ένα αριστοκρατικής ομορφιάς πρόσωπο.

‘Συνάδελφος’ της οποίας είναι η -επίσης εντυπωσιακή, σε ξανθιά απλά έκδοση- τηλεπαρουσιάστρια του Crete TV και δασκάλα Ιωάννα Μαλέσκου που δυστυχώς δεν έχουμε αναφέρει/ εκθειάσει ξανά ως τώρα.

Ναι, δικό μας εντελώς το Mea Culpa. Το αναγνωρίζουμε πλήρως.

Και, τέλος, η αιθέρια 19χρονη Εμμανουέλα Κουκλινού, που έκανε τρομερή αίσθηση όταν πρωτοεμφανίστηκε στην κερκίδα του γηπέδου του ΟΦΗ, και η οποία πλέον κάριερα μοντέλου.

Βέβαια, σε αντίθεση με τις insta Θεσσαλονικιές (στις οποίες δικαίως έχουμε κάνει αφιέρωμα) που παίζουν το instagram στα δάχτυλα και ξέρουν πως να κρατήσουν…αμείωτο το ενδιαφέρον των followers τους, τα κορίτσια από την Κρήτη το αντιμετωπίζουν το όλο θέμα με συστολή. Είναι πολύ πιο συγκρατημένες δηλαδή.

Ίσως θα είχε νόημα, την επόμενη φορά που θα κατέβει στο αγαπημένο εξοχικό της στο Λασίθι η -ραγδαία ανερχόμενη- insta Λολίτα Ελεάννα Παλαιολόγου (επίσης Κρητικής καταγωγής), να κάνει ένα σχετικό σεμινάριο στις υπόλοιπες για το πως να πολλαπλασιάσουν τους followers τους με μερικές απλές κινήσεις.

Έχοντας ως βοηθό στο σεμινάριο την Ηρακλείωτισσα συμφοιτήτρια της Ροδάνθης στα ΤΕΦΑΑ, Στέλλα Σαμνιώτη, η online παρουσία της οποίας φυσικά και δεν μας έχει περάσει απαρατήρητη.

Και ως διευθύντρια σπουδών, λόγω μεγάλης εμπειρίας στο άθλημα, την -εσαεί μάχιμη- Δήμητρα Αλεξανδράκη των 100.000 followers. alexandraki

Ενώ το δικό της κοινό (που ανέρχεται ήδη σε 40.000 followers) έχει καταφέρει να χτίσει και η 20χρονη Ρεθυμνιώτισσα φοιτήτρια Έλενα Μάρη που σπουδάζει στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ της Πάτρας.

H Ελληνο-ολλανδέζα πάλαι ποτέ Star Ελλάς και Μις Ευρώπη Μικαέλλα Φωτιάδη με το πρόσωπο και το κορμί διεθνών προδιαγραφών.

Και, πάνω από όλα, η φαντασμαγορική φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής από το Ηράκλειο, Εύη Καλογρίδη, που κόβει την ανάσα.

Ένα σεμινάριο στο οποίο κρίνεται χρήσιμο να συμμετέχουν και όλες οι υπόλοιπες της λίστας, που εδώ αναδεικνύουμε λόγω φυσικών προσόντων και επουδενί λόγο insta τσαχπινιάς. (δες εδώ την Ηρακλειώτισσα πιλότο Ηλιάνα Πετράκη).

Όπως η πρωταθλήτρια fitness Αποστολία Λυβιάκη του Survival Secret, το βαβαβούμ σώμα της οποίας μπορεί να είναι υπερβολικά γυμνασμένο για κάποιους, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι έχει τη δυναμική να εξελιχθεί σε αξιομνημόνευτο insta brand, αν και εφόσον η Χανιώτισσα το αποφασίσει.

Και η πάλαι ποτέ Μις Ελλάς 2012 και νυν σύζυγος του Γιώργου Τζαβέλλα, Αθηνά Πικράκη με το αξεπέραστο πρόσωπο.

Καθώς και ένα σωρό από τις βετεράνους του σέξι που είχαμε αναφέρει στο προηγούμενό μας αφιέρωμα στις ωραίοτερες γυναίκες της Κρήτης. (εσένα κοιτάζω Χανιώτισσα Σύλβια Παπαδάκη).

Πάντα με ειδική μνεία στην Ελληνογερμανίδα Ισαβέλλα Στρατηγάκη, με το υπέροχο φυσικό στήθος (με το διπλό piercing), οι φωτογραφήσεις της οποίας ήταν από τις ωραιότερες των τελευταίων 20 ετών. 

Tην 23χρονη Ελίζαμπεθ Αρώνη από την Ιεράπετρα που ζει στο Βερολίνο και έχει υπάρξει μούσα του οίκου Louboutin.

Και την γεννημένη στην Ελβετία νικήτρια του Next Top Model, Σεράινα Καζαμία, με το υπέροχο πρόσωπο και τους γλουτούς βραζιλιάνας (ένεκα του ότι υπήρξε πρωταθλήτρια στο σκουος).

Tέλος εντός λίστας με τις insta-Κρητικές είναι τόσο η τραογουδίστρια των Vegas, Κατερίνα Κουκουράκη, με το χαρακτηριστικό λουκ.

Όσο και η 21χρονη χορεύτρια / οδοντοτεχνίτρια Χριστίνα Τριγώνη με το πολύ δυνατό account.

Και σκέψου ότι αυτό είναι απλά μια πρόγευση. Γιατί, πολύ απλά, δεν μας έφτανε ο χώρος για να απλωθούμε και άλλο.