WOMEN

Στο insta κράτος της Μυκόνου απαγορεύονται τα μη δεκάρια

H άφιξη της φαντασμαγορικής Ρουμάνας Madalina Diana Ghenea στο νησί μας ανάγκασε να κάνουμε μακροβούτι στον Κυκλαδίτικο κήπο με τα ουρί του παραδείσου.

Δεν υπάρχουν πολλά μέρη στον πλανήτη όπου περπατώντας στο ένα στενό πέφτεις πάνω στην 28χρονη Ρουμάνα supermodel και πρωταγωνίστρια του Youth (που βλέπετε και στην κεντρική εικόνα).

Στο ακριβώς επόμενο, στην πρώην Μις Ιταλία 2008, Barbara Fumagalli (η μοναδική που, καθόλου τυχαία, συμπεριλάβαμε και στο προηγούμενο αφιέρωμα συνολικά για τις ωραίες την ελληνικών νησιών) .

Μια οπτασία μεσογειακής ομορφιάς που μας θυμίζει ελαφρώς την -‘ξενιτεμένη’ στη Νέα Υόρκη- Πατρινή Σταρ Ελλάς Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

Ενώ λίγο πιο πέρα η ανερχόμενη 19χρονη instagram star, Λευκορώσα Polina Malinovskaya, κάνει ότι μπορεί για να φτάσει τους 1 εκ. followers.

polina

Δεν υπάρχουν πολλά μέρη στον πλανήτη στα οποία κάθε χαριτωμένη ‘τουρίστρια’ που συναντάς, όπως π.χ. εδώ η Nikita Willy από την Ινδονησία (ηθοποιός, τραγουδίστρια, pop star) μπορεί να ‘κουβαλάει’ πίσω της εκατομμύρια followers (στη συγκεκριμένη περίπτωση 2.5 εκ).

Δεν υπάρχουν, τέλος, πολλά μέρη στον πλανήτη όπου αψεγάδιαστα πλάσματα όπως η Δούκισσα Νομικού, η Ευαγγελία Αραβανή ή η Έλενα Τσαγκρινού των Otherview δεν ξεχωρίζουν με την μια όταν μπαίνουν σε ένα χώρο.

Τα top posts σου δίνουν μια καλή ιδέα

Πέρα από την Madalina Diana Ghenea, στα top posts του νησιού βρίσκουμε αυτή τη στιγμή την εξωτική (ένεκα καταγωγής από Σρι Λάνκα) Σουηδέζα travel blogger Emelie Natascha Lindmark (626.00) με το υπέροχο χαμόγελο.

Με μπόνους Kinder έκπληξη τις δυο φίλες της από την Ισπανία. Δηλαδή την τρις-χαριτωμένη και πολυτάλαντη (μοντέλο, ηθοποιός, youtuber) Grace Villarreal που μοιάζει να χαίρεται το ταξίδι της στη Μύκονο όσο καμία άλλη.

Και την -τέλεια μαυρισμένη- μοντέλα Maria Pombo, πρώην του Álvaro Morata.

Ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στα top posts γνωστού ξενοδοχείου βρήκαμε και το κορίτσι του Denis Suarez, την χιλιοτραγουδισμένη (ΟΚ, λύσσα το κάναμε) Ισπανίδα Sandra Montoto Domínguez.

Και στο Principote Panormos την ‘σήκω και χειροκρότα, ρε’ πρώην του Μπαλοτέλι, την Ιταλίδα μοντέλο και πρωταγωνίστρια reality Melissa Casta Bambi. H οποία αισθάνεται την ανάγκη, με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι, να μας ενημερώσει πως είναι περήφανη μαμά τσιουάουα.

Επίσης στα top posts κατοικοεδρεύει η 20χρονη Λονδρέζα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και fitness icon (ναι, ούτε εγώ ξέρω πως συνδυάζονται όλα αυτά) Meggan Grubb.

H -στιλάτα σέξι- Ρωσίδα lifestyle blogger Milena Karl των 500.000 followers που την βλέπουμε εδώ να απολαμβάνει την πισίνα του Cavo Tagoo.

milena

Για να σε βοηθήσω, το κορίτσι μας είναι αυτό στα δεξιά. Στα αριστερά βρίσκεται η -ακόμη πιο δημοφιλής (βλέπε 902.000 followers) Γερμανίδα συνάδελφός της Xenia Van Der Woodsen, λίγο πριν συνεχίσει το παγκόσμιο tour της σε Hamptons και Los Angeles.

Την Βραζιλία εκπροσωπεί άξια η ‘fun in the su’n σχεδιάστρια μόδας Beatriz Gomez (αυτή που βλέπουμε στα αριστερά).

Και τη Γερμανία η 20χρονη μοντέλα (όνομα και πράγμα) Bella Oelmann που βρήκαμε να ‘αγναντεύε’ι τα καράβια στο Santa Marina. Και μπράβο της. 

Προσοχή. Μην βιαστείς να κρίνεις κάθε βιβλίο από το εξώφυλλό του. Αφορμή η πανέμορφη Kristina Melnichenko η οποία δεν είναι μοντέλο, αλλά συν-ιδρύτρια ενός εξαιρετικά επιτυχημένου instagram agency με έδρα το Los Angeles.

Στα beach bars του κακού χαμού

Στα top posts του Scorpios πήρε το μάτι μας τόσο την Ευριδίκη Βαλαβάνη λίγο πριν κυκλοφορήσει το ‘λαχταριστό’ εξώφυλλό της στο People.

Όσο και την Ελισάβετ Δοβλιατίδου του Survivor (κομπλέ με τα δίμετρα πόδια της) λίγο πριν αναχωρήσει διαδοχικά για Σάμο και Μήλο.

Αν και, κακά τα ψέματα, εκεί τα βλέμματά μας κέρδισε η -ξαπλωμένη στην αιώρα- πληθωρική Kataa Takacs, αγνώστων λοιπών στοιχείων, με το πολύ ταξιδιάρικο account και το τύπου ‘πριγκίπισσα Ζήνα’ μπικίνι.

Σκέψου για το τι ανταγωνισμό μιλάμε που η δίμετρη Ρωσίδα μοντέλα Darya Strelnikova και τα υπέροχα κοτσιδάκια της δεν κατάφεραν να μπουν στα top post του Scorpios.

Στο Principote Panormos, πέρα από την Bambi, που προαναφέραμε, βρίσκουμε και τη διάσημη Τουρκάλα -ηθοποιό, πρώην μπαλαρίνα και πρώην Miss Τουρκία- Özge Ulusoy.

Στον Ορνό τη διαφορά κάνει η Αυστραλέζα -μοντέλο και διατροφολόγος- Casey Costelloe που αγαπάει τα ελληνικά νησιά όσο την αγαπάνε και αυτά.

Στο Hippie
Fish στο τσακίρ κέφι φτάνει και φτάνουμε
με την μοντέλο και creative
director Kasia Z.

Και στο Tropicana ξεχωρίζει η Αυστραλέζα Celine David για προφανείς λόγους.

 

Ενώ στο Nammos κερδίζει πόντους η 35χρονη Τουρκάλα ηθοποιός Tugce Ozbudak που ξέρει πως να μην περνά απαρατήρητη.

 

Μαζί πάντα με την Βόσνια personal trainer Naki.

Όσον αφορά το Buddha, εκεί την ‘τράπουλα’ μοιράζει η fashion & gym influencer Melania Puntas. Υπέροχη από όπου και να την κοιτάξεις.

 

Τέλος, στα top posts του Super Paradise, μεγάλη μπάλα παίζει η τοπλες Dj Aurika που είπε να βγει στην παραλία (με το μπικίνι της) για να μας δείξει το εργαλείο της δουλειάς της.

Οι Ελληνίδες που δεν κάνουν τη διαφορά

Είναι τόσο έντονος ο insta-συναγωνισμός στο νησί, ειδικά αυτό το καλοκαίρι, που ελάχιστες Ελληνίδες έχουν καταφέρει να σκαρφαλώσουν στα top posts. Αλλά αυτό τις καθιστά ακόμη πιο ‘ξεχωριστές’. Όπως η beauty expert και ιδιοκτήτρια beauty spa Κωνσταντίνα Σουλτάτη που την βλέπουμε στο Kouros Hotel με το ναργιλέ της.

Παρέα (στα top posts, όχι στην πραγματικότητα) με την εξωτική μοντέλα Sheiryn Aisiqa από τη Σιγκαπούρη.

H Josephine Wendel, που γεννήθηκε για να φοράει ένα μπικίνι και να κάνει θαλάσσια σπορ, ξαπλωμένη σε μια παραλία.

H φιλόλογος των ονείρων μας, Zέτα Λεβογιάννη, των 64.000 followers να ομορφαίνει το Kuzina.

Εκεί που επίσης συναντάμε (στα top posts) την Μιλένα και την Μιρκέτα Βιδάλη, και οι δυο έξοχα μαυρισμένες.

 

Kαι, τέλος, η resident Μυκονιάτισσα των τελευταίων 15 ετών, Ελίνα Καντζά.

Μαζί με την resident Μυκονιάτισσα των επόμενων 15 (εκεί έχει βγάλει τα δυο τελευταία καλοκαίρια) Δούκισσα Νομικού.

Για αυτό σου λέω, στη Μύκονο υπάρχουν μόνο δυο κατηγορίες γυναικών. Τα δεκάρια και τα μη δεκάρια. Τίποτε ενδιάμεσο δεν κάνει εντύπωση.