WOMEN

Τα πιο σέξι ξένα μοντέλα στην αυγουστιάτικη Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tia_mallia στις

Εδώ δεν μιλάμε για insta models που έρχονται στην Μύκονο και την Σαντορίνη για να βγάλουν το ‘τίμιο’ μεροκάματό τους βγάζοντας μερικές selfie με φόντο Καλντέρα και μικρή Βενετία.

Ούτε για supermodels όπως π.χ. η Gigi Hadid που έρχονται για να κάνουν βεραμαν διακοπές, party σε beach bar, βουτιές σε ιστιοπλοϊκά και άλλα καλοκαιρινά και ανέμελα. Όλες αυτές είναι θέμα για άλλα, επόμενα αφιερώματα.

Εδώ ασχολούμαστε με working models.

Εκείνα τα κορίτσια που, λίγο πριν κλείσουν τα πρακτορεία για το καλοκαίρι, ήρθαν για 1-2 μήνες (εδώ η αψεγάδιαστη Βραζιλιάνα Chris Oliveira, το τελευταίο post της οποίας ήταν από Σαντορίνη μεριά).

Ήρθαν προκειμένου να λιώσουν τα σανδάλια τους πηγαίνοντας από casting σε casting.

Ξεκλέβοντας χρόνο τα Σαββατοκύριακα για καμιά βουτιά στις ακτές της Αττικής (εδώ η Pia Cattapan στο Καλαμάκι).

Ή στα νησιά του Αργοσαρωνικού (εδώ η αγαλματένια Alicja Geściak στην Κεα).

Και, πιο σπάνια, προς Πήλιο μεριά (εσένα κοιτάζω Olya Dmitrievskaya).

Εκείνες που μοιάζουν με τουρίστριες.

Αλλά δεν είναι (εδώ η Πολωνέζα vegan blogger, kitesurfer & yoga lover Paulina στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης).

Γιατί, για ακόμη μια χρονιά, επιμένουμε ότι η γνώση του ποια εντυπωσιακή ‘αλλοδαπή’ συναντάς στο διάβα σου είναι τουρίστρια ή μοντέλο, είναι δύναμη.

Ή, στην περίπτωση της Alina Morozova, ποια είναι αυτή που ζεσταίνεται τόσο ώστε βγαίνει με τα εσώρουχά της στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της.

Προσοχή. Εδώ μιλάμε πάντα για τα καθαρόαιμα μοντέλα.

Επίσης εκείνα που διαθέτουν λογαριασμό στο Instagram που δεν ξεχνούν να ενημερώσουν.

Καλό είναι να ξέρεις ότι, σε αυτές τις περιπτώσεις, το follow που θα ρίξεις έχει αξία.

Εννοώ ότι, 10.000 followers πιο πάνω θα διευκολύνουν, εκείνες που αποφασίζεις ότι αξίζουν, να κλείσουν πιο εύκολα την επόμενη δουλειά τους.

Kαι να συνεχίσουν να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο οπλισμένες με ένα σακίδιο, ένα κινητό και ότι τους έκανε δώρο η μαμά φύση.

Άσε που, επιπλέον, πάντα έχει -κοινωνιολογικό- ενδιαφέρον να κοιτάζεις την πόλη μέσα από τα μάτια τους (εδώ η Νοτιοαφρικανή Αμαζόνα Xandrie Oosthuizen).

Η πρώτη πάνω στην οποία έπεσε το μάτι μας και εκείνη που μας ανάγκασε να θυμηθούμε ότι ήρθε η ώρα να το ψάξουμε για το ποιες συνάδελφοι της κάνουν τσάρκα στα περίξ του Μουσείου Ακρόπολης, είναι η εκ Πορτογαλίας supermodel Lulu de Freitas.

"So I'm taking my time on my ride"…happy lunes!!!! #nofilterneeded #monday #beachlife #lunes #cargandopilas #irie #livicated

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lúlu De Freitas (@luludf) στις

Μια εξωτική καλλονή (κατά το ήμισυ εκ Βενεζουέλας) που μεγάλωσε στο Μεξικό, μένει στο Μαΐάμι και είναι ίσως η ωραιότερη γυναίκα αυτή την στιγμή στην Αθήνα συνολικά.

Mε τη 2η θέση να ανήκει με διαφορά στην πληθωρική βρετανίδα Tia Mallia που διαθέτει χαλαρά το πιο εντυπωσιακό μπούστο από όλες.

Playing on the bed with @annafowlerphotog for @guess

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ tia_mallia στις

Με την αμέσως επόμενη θέση να πηγαίνει στην εκ Ρωσίας Martina Segedi με την ούγια μοντέλου διεθνής κλάσεως.

Tην λίστα συμπληρώνει η Marika Komárková με τις υπέροχες φακίδες που, όποτε βρει ευκαιρία, κάνει και μια βουτιά στον Άλιμο, την πιο κοντινή δηλαδή παραλία στο κέντρο, στα ξενοδοχεία του οποίου συνήθως μένουν τα μοντέλα.

Η αρχετυπικά Σουηδέζα Kajsa Lindstead, στην οποία είχαμε αναφερθεί και δυο ακριβώς χρόνια πριν.

Η εξωτική Αγγλίδα Jazmine Darson που σε κάνει να λαχταράς λίγο παγωτό σοκολάτα κάθε φορά που την βλέπεις.

H επιβλητική Victoria Vedi των 176 εκατοστών που την βλέπουμε εδώ να αγναντεύει -σε ένα break από τα casting- την Μύκονο.

H εντυπωσιακή Γερμανίδα Joline, που μπορεί μόλις να επέστρεψε στην πατρίδα της αλλά μας άφησε για ανάμνηση το συγκεκριμένο ‘αχ παναγιά μου’ βίντεο από την παραμονή της στην Ελλάδα.

Και, τέλος, η ψηλόλιγνη Ελληνο-σλοβάκα Dominika Grnova, μοντέλο, καλλιτέχνης και μοτοσικλετίστρια με έδρα το Λονδίνο, που κάνει σήμερα το -αναίτια καθυστερημένο- ντεμπούτο της στο site.