NEW ARTICLES

Ο άνθρωπος πίσω απ' το Schoolwave μιλάει για τα παιδικά χρόνια που μας 'έκλεψαν'

Ο Χρήστος Ιωαννίδης μιλάει στον Στέφανο Τριαντάφυλλο για τους Schooligans, το Schoolwave και τα παιδιά που είναι πάντα παιδιά. Αθώα, άτακτα και υπέροχα.

Θα μπορούσε να είναι άλλη μια συνέντευξη για την κακή (ελληνική) εκπαίδευση. Για το σάπιο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Για τα παιδιά που πέφτουν θύμα συστηματικής κλοπής (του χρόνου τους) ανάμεσα στα θρανία του σχολείου και των φροντιστηρίων. Θα μπορούσε να είναι μια συνέντευξη ενός εκπαιδευτικού που θα παραπονιέται για τα λεφτά που δεν υπάρχουν, για τις μειώσεις μισθών και τις ελλείψεις σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια. Θα μπορούσε να είναι μια τέτοια συνέντευξη, αν ο καθηγητής που καθόταν απέναντι μου ήταν ένας συνηθισμένος καθηγητής.

Διαβάστε περισσότερα

test-story

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς καρσιλαμά και τι καλύτερο από μια στραπατσάδα. Με τους συνήθεις ύποπτους να τριγυρνούν φορώντας παλιομισοφόρια.

Οι κλασικές φιγούρες του απόλυτου καλοκαιρινού πίκολο.

Διαβάστε περισσότερα
test hyperlink1€

ffsdfsddfsdfsd

Τζένη Μελιτά

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι γεννήθηκα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο μαιευτήριο Υγεία, το σωτήριον έτος .(σιγά μην σας πω). Είμαι βέρα Αρσακείαδα, γεγονός που συνοδεύτηκε από την απαραίτητη εκμάθηση γαλλικών και πιάνου. Αφού τέλεψα και τη Νομική Αθηνών (πράγμα για το οποίο χάρηκε, ιδιαιτέρως, η γιαγιούλα μου) αποφάσισα να χτυπήσω την πόρτα της Ελευθεροτυπίας. Ευγενέστατοι οι άνθρωποι, μου άνοιξαν και έκτοτε παριστάνω τη δημοσιογράφο από δω και από κει. Μιλ μερσί για την ανάγνωση.

Γεννήθηκα στην Αθήνα, το σωτήριον έτος .(σιγά μην σας πω). Είμαι βέρα Αρσακείαδα με τα πιάνα και τα γαλλικά μου. Αφού τέλεψα και τη Νομική, αποφάσισα να χτυπήσω την πόρτα της Ελευθεροτυπίας. Ευγενέστατοι οι άνθρωποι μου άνοιξαν και έκτοτε παριστάνω τη δημοσιογράφο από δω και από κει.

Διαβάστε περισσότερα

Don Rosa, interviewed for ONEMAN

The man whose duck stories we adored as teenagers and young adults grants us a rare interview.

What a difference a few months make. When we first contacted Don Rosa, last spring, KOMIX magazine was still around. The stories that helped raise so many of us, still had a home. Now, 6-7 months later, everything has changed. All but perhaps one thing, the love Greek readers have for his work, his Duck stories, published through KOMIX magazine for the better part of the last 25 years.

Διαβάστε περισσότερα

Κέρδισε προσκλήσεις για το αφιέρωμα στην Edith Piaf (9/12, Μέγαρο Μουσικής)

Το ΟΝΕΜΑΝ προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για το αφιέρωμα στην Edith Piaf (9/12, Μέγαρο Μουσικής).

Το ΟΝΕΜΑΝ προσφέρει 3 διπλές προσκλήσεις για το αφιέρωμα στην Edith Piaf (9/12, Μέγαρο Μουσικής).

Διαβάστε περισσότερα

The Thing

Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της Ανθρωπότητας μπορεί να είναι και η τελευταία της

Το πρίκουελ της κλασικής ταινίας τρόμου του Τζον Κάρπεντερ "The Thing", μέσα από τη ματιά του πολλά υποσχόμενου νεαρού σκηνοθέτη Μάτις Βαν Χέινινγκεν και με την εγγυημένη υπογραφή των παραγωγών του φιλμ "Dawn of the Dead". Φέτος τα Χριστούγεννα, μια απειλή κρύβεται στο χιόνι.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3

Οι άνθρωποι; Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρουν πια

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ζωγράφιζα από μικρή. Είχα χέρι, λέγανε οι δασκάλες στους γονείς μου. Εκείνοι γελούσαν. Μάλλον, η μητέρα μου γελούσε. Ο πατέρας μου ούτε που το άκουγε.

Gift Calendar 2017
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.