Κείμενα

 

15 φριχτές αποδείξεις ότι έχουμε βιάσει τον πλανήτη

Ας μας διώξει κάποιος, επιτέλους, από την Γη.

Ο πλανήτης δεν έχει γνωρίσει χειρότερο ζώο από τον άνθρωπο. Τα καλά νέα είναι ότι είναι θέμα χρόνου να μας ξεράσει. Τα κακά νέα είναι ότι δεν μας έχει ξεράσει ακόμα και ίσως προλάβουμε να τον πάρουμε μαζί μας στον άλλο κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί η Ναύπακτος είναι η εξόρμηση ‘έκπληξη’ κοντά στην Αθήνα

Πλέον, βολεύει άνετα ακόμα και για μονοήμερη εκδρομή.

Η κατασκευή των νέων αυτοκινητοδρόμων στη χώρα μας, έφερε την ελληνική περιφέρεια πιο κοντά στα μεγάλα αστικά κέντρα, βελτιώνοντας την πρόσβαση σε χρόνο, αλλά και ασφάλεια. Η Ναύπακτος, πλέον, αποτελεί προορισμό ακόμα και για μονοήμερη εκδρομή, όταν υπό άλλες συνθήκες, παλαιότερα, ήθελες δύο και τρεις μέρες για να ευχαριστηθείς μια εκδρομή εκεί.

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωσε το καλοκαίρι σου στο πι και Phee

3+1 απαραίτητα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείψουν από την παραλία και τις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project "Panteio Day". Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

Διαβάστε περισσότερα

Σε αυτό το bar θα νιώσεις Ιρλανδός

To James Joyce δεν είναι μια ακόμα pub της Αθήνας. Είναι η pub στην οποία μόλις μπαίνεις, βγαίνει ο Ιρλανδός από μέσα σου

Το Μουντιάλ των ανατροπών έχει τον τελικό που του αξίζει

Κι αυτόν τον τελικό πρέπει και εσύ να τον απολαύσεις σωστά.

Μόνο προβλέψιμο δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Όλα τα φαβορί, τα προγνωστικά, οι αποδόσεις, έπεσαν έξω και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν τον ‘κουβά’, τον καλύτερό τους φίλο αυτές τις ημέρες. Γαλλία και Κροατία έφτασαν στον τελικό της διοργάνωσης και την Κυριακή (15/7) όλα τα βλέμματα στρέφονται στη Μόσχα για την ανάδειξη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Διαβάστε περισσότερα

Τέσσερα καλοκαιρινά fitness smoothies

Συνταγές για δροσερά, δυναμωτικά φρουτοποτά που θα σε βοηθήσουν να γυμναστείς στη ζέστη.

Τώρα που οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν αρχίσει και γίνονται ανυπόφορες, η γυμναστική σαφώς και γίνεται πιο δύσκολη. Επιπλέον, οι συνθήκες δεν ευνοούν να έχεις μαζί σου τα περισσότερα υγιεινά σνακ.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν μετακομίζεις για πρώτη φορά μαζί της

Όταν τα ρούχα σου πιάνουν μόνο το 1/5 της ντουλάπας και η κουζίνα σου έχει πολλά άγνωστα αντικείμενα.

Για να διαβάζεις και μόνο αυτό το κείμενο, σημαίνει πως είτε σου έχει ήδη συμβεί ή πως έχεις σκέψεις για το πώς θα είναι το να μένεις μαζί της και να μην μετράτε πόσα βράδια της εβδομάδας θα μπορέσετε, ή θα θελήσετε, να κοιμόσαστε μαζί. Η απάντηση πλέον είναι πως κάθε βράδυ θα είστε λίγο ή περισσότερο αγκαλιά. Άραγε αυτή η σκέψη και μόνο σου προκαλεί πανικό, ή μήπως σχηματίζει ένα ήρεμο χαμόγελο στο πρόσωπό σου;

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
PROMO
Social Man