Κείμενα

 

Αφήστε ήσυχο το καλοκαίρι ρε περίεργοι

Μία -θα περίμενε κανείς- αχρείαστη υπεράσπιση της καλύτερης εποχής του χρόνου.

Το να επιτίθεσαι σε κάτι που είναι κοινώς αποδεκτό και αγαπητό, είναι μια ιδιαίτερα σπαστική μόδα των τελευταίων ετών. Αφού δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάπως αλλιώς, δηλώνεις τη διαφορετικότητά σου εκφράζοντας αντισυμβατικές απόψεις.

Διαβάστε περισσότερα

Τελικά, το μέγεθος μετράει (;)

Με το συμπάθιο, αλλά η απάντηση που χρόνια αποφεύγεις, βρίσκεται εντός κειμένου. Μαζί με τα επιχειρήματά της.

Σε κινηματογραφικό mood, 'όλα είναι δρόμος'. Σε καλοκαιρινό, 'όλα είναι Γαύδος'. Και σε σεξουαλικό, 'όλα είναι θέμα μεγέθους'. Ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας.

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 πιο οικονομικά αυτοκίνητα αυτή τη στιγμή

Η Toyota διατηρεί τα σκήπτρα έχοντας τρία μοντέλα της στην πεντάδα με τα πιο αποδοτικά μοντέλα σε κατανάλωση καυσίμου.

Σύμφωνα με έρευνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμων στη Γηραιά Ήπειρο σχετίζεται με τις μεταφορές ανθρώπων και εμπορευμάτων. Από αυτή, το μισό αφορά επιβατικά αυτοκίνητα και μικρά φορτηγά. Η συνολική απόδοση των οχημάτων στo θέμα της κατανάλωσης καυσίμων έχει αυξηθεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των βελτιώσεων στην αεροδυναμική και στα υλικά.

Διαβάστε περισσότερα

Οι άγραφοι κανόνες του ελληνικού καλοκαιριού

Από την πραγματική διάρκεια του ελληνικού καλοκαιριού μέχρι το πώς παίζονται οι ρακέτες στο υψηλότερο επίπεδο.

Δεν χρειάζεται περιττές αναλύσεις επί αναλύσεων για το ελληνικό καλοκαίρι. Μπορεί, παραφράζοντας τον ποιητή, να πιστεύει κανείς ότι η Ελλάδα χρειάζεται μόνο μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι για να ξαναφτιαχτεί, αλλά με το ελληνικό καλοκαίρι, τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά: ένας καλός Frappé αρκεί για να το βάλει μπρος.

Διαβάστε περισσότερα

Μήπως τελικά είμαστε όλοι προπονητές της εξέδρας;

Κι αν δεν είμαστε όλοι, τότε σίγουρα κάθε παρέα έχει από έναν που ξέρει τα πάντα γύρω από την μπάλα. Τα ξέρει όμως;

Ο Έλληνας ξέρει από ιατρική και έρωτα, μέχρι ψήσιμο και μπάλα. Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής αλλά κάτι συνέβη και του έκοψαν την καριέρα, μπορούσε να γίνει γιατρός αλλά οι πολλές ώρες δουλειές τον απέτρεψαν και κατέληξε dj στο bar της γειτονιάς ενώ όταν χαλάει το αμάξι του κάθεται πάνω από τον μάστορα και του δίνει συμβουλές.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο καλά ξέρεις τις 'μικρές' εθνικές μπάσκετ;

Από τον Γιαννάκη και τον Ρεντζιά μέχρι τον Σλούκα και τον Κόνιαρη, τεστάρουμε τις γνώσεις σου πάνω στα χρυσά παιδιά του ελληνικού μπάσκετ.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα της  Ελλάδας, όπως μάθαμε τα τελευταία χρόνια της κρίσης, είναι πως δεν παράγει δικά της προϊόντα, ώστε να μπορέσει να στηριχθεί στις δυνάμεις της και να φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη στην πολύπαθη οικονομία (το είπα καλά το ποίημα;).

Διαβάστε περισσότερα

Τα άχαστα των ελληνικών νησιών

18 προτάσεις προσαρμοσμένες στα must dos 18 ελληνικών νησιών. Ελπίζουμε για κάποιο από αυτά να έχεις ήδη βγάλει εισιτήριο.

Πριν από δύο χρόνια, παραδεχθήκαμε ότι Μένουμε Νησί. Το αποτέλεσμα της εν λόγω αποκάλυψης, είναι μία λίστα προτάσεων (σχεδόν) για κάθε νησί που κυκλοφορεί στα Social Media ή που απολαμβάνει χωρίς περιττά φλας την υπεροχότητα των βράχων και του μπλε του.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.