Κείμενα

 

Είδαμε Τσέχωφ στις Φυλακές Κορυδαλλού

Ελάχιστες εμπειρίες μπορούν να συγκριθούν με το να δεις μια παράσταση κρατουμένων πλάι σε νυν, πρώην και εν δυνάμει κρατούμενους.

Ο όρος 'κρατούμενος' -αν δεν ασχοληθούμε με το λόγο που οδήγησε στην κράτηση- έχει να κάνει καθαρά με χωροταξικά κριτήρια. Ένας κρατούμενος μπορεί να κινείται σε συγκεκριμένο χωροταξικό πλαίσιο την ώρα που ο υπόλοιπος πληθυσμός μπορεί να κινείται σχεδόν παντού. Δεν υπάρχει κανένα εξωτερικό χαρακτηριστικό που δηλώνει ότι ένας άνθρωπος είναι κρατούμενος. Δεν το γράφει στο κούτελο, δεν το υποδηλώνει το βλέμμα του, δεν φορά ασπρόμαυρες ριγέ φόρμες όπου κι αν κινείται.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρόκο Σιφρέντι βλέπει τις ταινίες του μαζί με τα παιδιά του

Μιλήσαμε με τον θρύλο του πορνό, για την ερωτική βιομηχανία, το σεξ στο διαδίκτυο, αλλά και τη ζωή του πίσω από τις κάμερες.

Τα φετινά Παγκόσμια Βραβεία Ερωτικού κινηματογράφου που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά από πραγματοποίηση του ονείρου του Δημήτρη Σειρηνάκη, είχαν έναν μεγάλο σταρ. Ο λόγος για τον Ρόκο Σιφρέντι, τον ζωντανό θρύλο των ερωτικών ταινιών, ο οποίος πλέον έχει αφήσει πίσω του το ρόλο του ηθοποιού και να έχει αναλάβει αυτόν του σκηνοθέτη.

Διαβάστε περισσότερα

Τι περίπου πρέπει να κάνεις με τις τρίχες σου φέτος

Τρία tips και μερικές καθησυχαστικές οδηγίες για την ανδρική αποτρίχωση το 2018.

Ας ξεκαθαρίσουμε ότι σε κάποιες γυναίκες αρέσουν τα χνουδωτά αντρικά στέρνα. Σε κάποιες - νεότερες - πάλι, όχι και τόσο. Οπότε, η αραίωση σε μια τέτοια περιοχή θα πρέπει να γίνεται με μέτρο.

Διαβάστε περισσότερα

Ε, όχι και τσόντα σε VHS!

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ήταν εκεί στις 11. Η κοπέλα που του άνοιξε, γύρω στα είκοσι πέντε, γλυκιά και ιδιαίτερα ευγενική, τον πέρασε στο σαλονάκι αναμονής όπου εργάζονταν άλλα δύο κορίτσια παρόμοιας ηλικίας και κοψιάς.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό το καλοκαίρι θα το μετράμε σε μπάνια και απογεύματα με τους φίλους μας

Μερικά λόγια ανυπομονησίας για εκείνα τα καλοκαιρινά απογεύματα που θα περάσουμε με τους φίλους μας. Με τον ήλιο στον ουρανό, την παρέα μαζεμένη και το Johnnie and Ginger στα ποτήρια μας.

Αν ρωτήσεις 100 ανθρώπους για ποιο πράγμα ανυπομονούν για το καλοκαίρι που έρχεται, μπορείς σίγουρα να μαντέψεις ότι κάποιοι θα σου πουν για τις βουτιές στη θάλασσα και την ατέρμονη ραστώνη της πετσέτας στην άμμο. Κάποιοι άλλοι θα σου μιλήσουν για το νησί τους που ανυπομονούν να αντικρύσουν από το καράβι. Ή για τις βραδιές στα θερινά τα σινεμά.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο αυτοκίνητο της Renault είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα

Το Symbioz της Tina Kentner δεν concept car, είναι το πρώτο αυτοκινούμενο οικοσύστημα.

Στο χώρο του αυτοκίνητου, ίσως γνωρίζετε ότι οι σχεδιαστές -αυτοί που φιλοτεχνούν τα μοντέλα που οδηγούμε- προέρχονται από το βιομηχανικό σχέδιο, όμως πολλοί από αυτούς δεν έχουν περιοριστεί στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι, ίσως, η πιο σημαντική φωτογραφία που τραβήχτηκε ποτέ

Για πρώτη φορά ο γαλαξίας μας απεικονίστηκε όπως είναι στην πραγματικότητα.

Την εικόνα τη χρωστάμε στη 'Γαία', στο διαστημικό παρατηρητήριο που έθεσε σε τροχιά γύρω απ' τον ήλιο η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία πριν από τέσσερα χρόνια

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9

Αλλεργία για μένα είναι...

10 παθόντες βροντοφωνάζουν “Ζήσε με την αλλεργία, όχι με τα συμπτώματά της”.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.