Κείμενα

 

Το τελευταίο 5x5 του Ινιέστα

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Κάθε Πέμπτη βράδυ η παρέα των πενηντάρηδων μαζευόταν για ένα 5 επί 5. Από εκείνες τις παραδόσεις που σε αυτήν την ηλικία είναι ιερές, κάποιο τάμα στη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

O Tom Brady φόρεσε το πιο άβολο σορτσάκι που θα δεις φέτος

Ελπίζουμε να μην γίνει μόδα.

Ποιος το περίμενε πως μετά από 9 χρόνια γάμου με την Gisele Bündchen θα ερχόταν η ώρα ν' αμφισβητήσουμε το γούστο του Tom Brady; Μπορεί η Gisele να μας αρέσει ακόμα, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και με τις στιλιστικές επιλογές του quarterback των New England Patriots.

Διαβάστε περισσότερα

Ο πρόεδρος της Manifest έφτασε στην κορυφή με μια σφουγγαρίστρα

Ο Διονύσης Αμμολοχίτης είναι ο πιο θρασύς (με την καλύτερη έννοια) Έλληνας επιχειρηματίας.

Όσο απίθανο είναι να μη γνωρίζεις την Manifest αλλά τόσο πιθανόν είναι να έχεις εξυπηρετηθεί από κάποιον από τους 600 υπαλλήλους της είτε αυτοί είναι οι καθαριστές στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, είτε ο security σε κάποια μεγάλη πολυεθνική, είτε ο άνθρωπος που σε εξυπηρέτησε στο κυλικείο ενός ιδιωτικού νοσοκομείου. Πίσω από αυτή την 'αόρατη' αυτοκρατορία, κρύβεται ένας 40άρης ο οποίος έχει γράψει χιλιόμετρα με την σφουγγαρίστρα στο χέρι, ο ταλαντούχος κύριος Αμμολοχίτης.

Διαβάστε περισσότερα

Ποιος θέλει τον Νίκο Γκάλη στη Βουλή;

Αξίζει να τσαλακώνονται για την πολιτική οι τεράστιες αθλητικές προσωπικότητες;

Η σκηνή σουρεαλιστική, βγαλμένη από virtual reality. Ο Νίκος Γκάλης αγορεύει από το βήμα της βουλής και μιλάει για την αναγκαιότητα συναίνεσης των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα

9 πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα σου όταν κάνεις σεξ

Ήξερες ότι στο κρεβάτι βελτιώνεται και το μυαλό σου;

Προφανώς κι όταν κάνουμε σεξ δεν σκεφτόμαστε τίποτε πέρα από αυτό που ακριβώς που κάνουμε εκείνη τη στιγμή, όμως το σώμα μας δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης συμβαίνουν ένα σωρό πράγματα παράλληλα, τα οποία μπορεί είτε να μην τα αντιλαμβανόμαστε, είτε να μην τους δίνουμε σημασία.

Διαβάστε περισσότερα

Drink Survival Guide: Τι να πίνεις για να μη σε πίνει

Ένας οδηγός για να μην στερηθείς τίποτα το Σαββατοκύριακο και να είσαι σένιος και χωρίς hangover τη Δευτέρα στη δουλειά.

Το Σαββατοκύριακο έχει κάτι το μαγικό. Μοιάζει να έχει φτιαχτεί από μια ανώτερη δύναμη ώστε να σου δίνει κλιμακωτή χαρά και να στην παίρνει λίγο πριν φτάσει η Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσα ξέρεις για τα δόντια σου;

Γιατί ωραία είναι, αλλά πόσα είναι;

Όλοι μας βαριόμαστε τρομερά τον οδοντίατρο, δεν θέλουμε να πλένουμε τα δόντια μας και γενικά, αποφεύγουμε να ασχολούμαστε ιδιαίτερα με αυτά, μέχρι τη στιγμή που μας κάνουν εκείνα να τα προσέξουμε. όταν πια είναι αργά για δάκρυα.

Διαβάστε περισσότερα
6 7 8 9 10 11 12

Αλλεργία για μένα είναι...

10 παθόντες βροντοφωνάζουν “Ζήσε με την αλλεργία, όχι με τα συμπτώματά της”.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.