ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τι συμβαίνει όταν οδηγείς μισό αυτοκίνητο

Ένα βίντεο που δίνει μια πραγματική απάντηση σε μια ρητορική ερώτηση.

Στις 8 Δεκέμβρη ξεκινάει η δεύτερη σεζόν του The Grand Tour. Της σειράς δηλαδή, που φοράει τον κινητήρα, τις αναρτήσεις και το σασί του παλιού καλού Top Gear, αλλά κυκλοφορεί με άλλο όνομα, γιατί άλλαξε τηλεοπτικό δίκτυο προβολής.

Στο πλαίσιο της προώθησης του νέου κύκλου, ο Clarkson, ο Hammond και ο May κυκλοφόρησαν ένα βίντεο στο οποίο για πολλοστή φορά αποδεικνύουν πόσο δημιουργικά ημίτρελοι είναι και πόσο πολύ μπάτζετ έχουν για τις εκπομπές τους.

Με πολύ λίγες λέξεις, το σενάριο είναι το εξής: Τα παιδιά μας θέλουν να αντικαταστήσουν φέτος τη στήλη Celebrity Brain Crash και ψάχνουν μια δυνατή ιδέα. Ο Clarkson σκέφτεται ότι θα ήταν ωραίο να κόψουν στη μέση ένα αυτοκίνητο και να βάζουν τους καλεσμένους να το οδηγούν. Και μετά, απλώς το κάνει.

Και κάπως έτσι, το τρέιλερ του νέου κύκλου μετατρέπεται σε ένα συλλεκτικό λυσσάριο άκυρων και εντελώς αχρείαστων προβλημάτων. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: Γίνεται να κόψεις ένα αυτοκίνητο στη μέση με ένα φορητό ηλεκτρικό πριονάκι; Το κομμένο αυτοκίνητο παίρνει μπρος; Τσουλάει; Κάνει όπισθεν;

Όλα αυτά θα τα δεις στο βίντεο. Εδώ, σου δίνουμε μόνο την απάντηση του Clarkson στο αρχετυπικό ερώτημα: ‘Τι γίνεται αν κόψεις στη μέση μια Alfa Romeo;’. Μια Halfa Romeo.