ΔΙΑΒΑΣΜΑ

61 πράγματα που δεν καταλαβαίνουμε γιατί υπάρχουν ακόμα

Η ιστορία τα έκρινε, τα απέρριψε, αλλά αυτά δεν λένε να φύγουν με τίποτα.

Ο κόσμος προχωράει και εξελίσσεται, όμως κάποια πράγματα φαίνεται πως έχουν έρθει για να μείνουν. Κι αυτό δεν το λέω απαραίτητα για καλό.

Διαβάστε περισσότερα

Η αγαπημένη μου μακαρονάδα

Επιλέγουμε ανάμεσα σε λαχταριστές πέννες και μακαρονάδες με κιμά.

Για όσους δουλεύουν σε εταιρείες, το φαγητό στη δουλειά είναι μεγάλο πρόβλημα. Ειδικά αν δεν έχεις φροντίσει να φέρεις τάπερ από το σπίτι σου. Το μεσημέρι φτάνει, μαζί κι η πείνα σου και ξαφνικά αρχίζουν αυτές οι προβληματικές συζητήσεις με τους συναδέλφους για το τι θα παραγγείλετε, οι οποίες μέχρι να καταλήξουν κάπου έχεις αρχίσει να τους βλέπεις όλους σαν μακαρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Tonis Sfinos ξέρει τι θέλουν οι γυναίκες

Ο μεγαλύτερος playboy της αθηναϊκής -και όχι μόνο- νύχτας μας αποκάλυψε πως ετοιμάζει ταινία.

Δεν ήξερα πώς να τον αποκαλέσω. Αν και κρατούσα το κινητό στο χέρι την ώρα της κλήσης, μού πήρε δεκαπέντε δευτερόλεπτα για ν' απαντήσω. Δεν είχα την απαραίτητη οικειότητα για ένα ''Έλα Toni'', ενώ στη σκέψη του ''Κύριε Sfino'' ένιωσα σαν ένα από τα τσικάκια -όπως αποκαλεί ο ίδιος τα ωραία κορίτσια- που προσπαθούν να τον αποπλανήσουν κάθε Σάββατο, στην πίστα του Βοτανικός Plus.

Διαβάστε περισσότερα

Εμείς θα βουτήξουμε στα βαθιά μια από τις επόμενες μέρες. Εσύ;

Rafting, κολύμβηση, jet ski, babyswimming. Υπάρχει ένα water activity για όλους. Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις το δικό σου;

Το νερό έχει ποιότητες, διαβαθμίσεις, μνήμη και συνείδηση. Πάνω απ' όλα, όμως, έχει πλάκα. Μπορείς πχ να φανταστείς τις διακοπές σου χωρίς νερό; Μπορείς να σκεφτείς οτιδήποτε χαρούμενο, θετικό, αισιόδοξο που να μη συνδέεται με πολύ ή λίγο, δροσερό ή ζεστό, τρεχούμενο ή κυματισμό νερό;

Διαβάστε περισσότερα

Εγώ τον βρήκα τον ρόλο μου, έχω ένα νόημα

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Μου αρέσει να τραγουδάω. Πάντα, οπουδήποτε. Δεν τραγουδάω καλά αλλά μου αρέσει. Δεν είμαι - αυτό που λέμε - γεννημένη γι αυτό.

Διαβάστε περισσότερα

Άκης Τσοχατζόπουλος, το όπιο του λαού

Όταν οι ένοχοι παραείναι πολλοί για να τιμωρηθούν, την πληρώνει πάντα ο περισσότερο απρόσεκτος.

Αν πεις ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκεται στη φυλακή για τις μίζες στα εξοπλιστικά είναι σαν να ισχυρίζεσαι ότι ο Αντόνιο Κόντε βρισκόταν στην πιο καίρια θέση μέσα στην περιοχή, γι' αυτό και ισοφάρισε τον Ολυμπιακό στον προημιτελικό του Champions League το 1999. Ισχύουν και τα δύο, αλλά δεν είναι οι βασικοί λόγοι.

Διαβάστε περισσότερα

14 λέξεις που μάθαμε από τους αθλητικούς συντάκτες

“Διώχνει με υπερένταση ο χαλκέντερος Οφόε”.

Η πρώτη μου επαγγελματική εμπειρία ως δημοσιογράφος, ήρθε όταν ήμουν 20 ετών, δευτεροετής ακόμα στα ΕΜΜΕ. Το όνειρο μου τότε ήταν  να γίνω αθλητικός συντάκτης και μια πρακτική στην ιστορική -και συγχωρεμένη πια- ‘Αθλητική Ηχώ’, έμοιαζε σαν το ιδανικό ξεκίνημα μιας λαμπρής καριέρας στο χώρο.

Διαβάστε περισσότερα
3 4 5 6 7 8 9

Ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Δεν είναι πως δεν ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο, αλλά να... δεν θα ήταν το πρώτο που θα σκεφτόμουν. Και όχι πως δεν πήγαινα σε όλες τις πορείες στο Πανεπιστήμιο, σε όλες πήγαινα, αλλά να.... πάντα πίστευα πως το κάναμε με τον τρόπο των αγοριών.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.