ORIGINALS

10 πακέτα γιορτινών αποδράσεων για να αποχαιρετήσεις το 2016

Το Oneman βρίσκει 10 πακέτα γιορτινών αποδράσεων για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Δεν χρειάζεται να σε τρομάζει η αντίδραση των γονιών σου για αυτή την απόφαση. Καταλαβαίνω ότι στην αρχή μπορεί να στραβώσουν λίγο και να τους κακοφανεί αλλά στο τέλος πάντα σε καταλαβαίνουν. Ως πότε θα περνάς τις γιορτές με γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και ξαδέρφια; Αν έχεις καλύτερα και διαφορετικά σχέδια με φίλους είναι ίσως η στιγμή να κάνεις την διαφορά και να τα υλοποιήσεις.

Ο μόνος λόγος για να νιώθεις κάπως περίεργα είναι το δώρο του Άι Βασίλη που θα χάσεις – στην περίπτωση που ήσουν σωστό και καλό αγόρι την χρονιά που μας πέρασε. Βέβαια και αυτό μπορεί να ρυθμιστεί με πολλούς τρόπους γιατί στην τελική άγιος είναι και την άκρη θα την βρει. Τώρα που το σκέφτομαι δηλαδή, και εσένα μπορεί να έρθει να βρει. Αρκεί να μένεις κάπου με καμινάδα.

Αν πάλι νιώθεις ότι γιορτές χωρίς το φαγητό και τα γλυκά της μαμάς σου δεν έχουν νόημα, πάρε το πρώτο ΚΤΕΛ για το πατρικό σου και μην κάνεις ποτέ ξανά κανένα παράπονο για overdose οικογενειακών στιγμών.

 

Alkistis Hotel – Πορταριά Πηλίου €269 >

Χριστούγεννα ΚΑΙ Πρωτοχρονιά στην Πορταριά Πηλίου, στο Alkistis Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 269€ από 538€ (Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς Ρεβεγιόν με Μουσική! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

 

5* Grand Serai Hotel – Ιωάννινα €385 >

Χριστούγεννα ΚΑΙ Πρωτοχρονιά στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel στα Ιωάννινα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου Τύπου και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 385€ από 770€ (Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς Εορταστικό Ρεβεγιόν αντί του Δείπνου με συνοδεία Μουσικής! Προσφέρεται ποτό καλωσορίσματος την ημέρα της άφιξης στο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα ΚΑΙ από 27/12 έως 30/12!

 

4* Afkos Grammos Boutique Hotel Resort- Καστοριά €378 >

Χριστούγεννα ΚΑΙ Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Afkos Grammos Boutique Hotel Resort, στο Νεστόριο Καστοριάς! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 378€ από 756€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς προσφέρεται Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρονται Κοκτέιλ Καλωσορίσματος και Γλυκίσματα καθώς και ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθενται ειδικές προσφορές ΚΑΙ για τα Φώτα και για 27-30/12/2016!

 

5* Montana Hotel & Spa – Καρπενήσι €489 >

Εορτές στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 489€ από 978€ (Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα και σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης και του Γυμναστηρίου! Προσφέρεται μία Θεραπεία Προσώπου, Ηamam, Sauna και Solarium! Παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος, αίθουσα Μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και δημιουργική απασχόληση τα απογεύματα με παρουσία παιδαγωγού! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε το μαγικό τοπίο του Καρπενησίου για 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

 

Το Σπιτικό – Καϊμακτσαλάν €258 >

Εορτές στο Καϊμακτσαλάν, στο “Το Σπιτικό”! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, μόνο με 258€ από 516€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

 

4* Semantron Traditional Village – Ελαιώνας Διακοπτού €350 >

Εορτές στο 4 αστέρων Semantron Traditional Village στον Ελαιώνα Διακοπτού! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 350€ από 700€ ( Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθενται ειδικές προσφορές ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και για 02/01 έως 05/01!

 

4* Europa Hotel – Καστοριά €360 >

Πρωτοχρονιά ΚΑΙ Φώτα στην Καστοριά, στο 4 αστέρων Europa Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, μόνο με 360€ από 720€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται δωρεάν χρήση Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και μία Περιποίηση Μαλλιών! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες σε μια από τις πιο γοητευτικές πόλεις της Βόρειας Ελλάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

 

4* Anamar Pilio Resort – Πήλιο €329 >

Εορτές στο 4 αστέρων Anamar Pilio Resort, στα Χάνια Πηλίου μια ανάσα από το Χιονοδρομικό Κέντρο! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών με Ημιδιατροφή ( Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 329€ από 560€ (Έκπτωση 41%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες στον μοναδικό χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

 

Το Σπίτι του Ορέστη – Ζαγοροχώρια €245 >

Εορτές στα Ζαγοροχώρια, στο Σπίτι του Ορέστη! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό με Τοπικά προϊόντα και Μεσημεριανό ή Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, μόνο με 245€ από 420€ (Έκπτωση 42%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες Εορταστικές ημέρες στο γραφικό χωριό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

 

Casa Di Neve – Καρπενήσι €299 >

Εορτές στο Καρπενήσι, στο Casa Di Neve! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Loft Suite με Τζάκι και Πρωινό, μόνο με 299€ από 598€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Drink, Δωρεάν χρήση μπιλιάρδου και Δωρεάν χρήση παιδότοπου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα!