ORIGINALS

11 αξεσουάρ που κάνουν την διαφορά στο αντρικό ντύσιμο

Το Oneman, ο απόλυτος οδηγός του ανδρικού στιλ, απογειώνει την γκαρνταρόμπα σου μέσα από 11 ξεχωριστές επιλογές αξεσουάρ

Έφτασε πάλι το Σαββατοκύριακο και το καθιερωμένο μας ραντεβού! Ελπίζω να το περίμενες και εσύ με την ίδια ανυπομονησία διαφορετικά θα με κάνεις να νιώσω άσχημα. Σαν αυτούς τους τύπους που βγαίνουν μόνοι τους για καφέ, ποτό και φαγητό και μιλάνε μόνοι τους, και καταλήγουν σε μεγάλα διλήμματα μόνοι τους και φιλοσοφικές σκέψεις επίσης μόνοι τους. Κοινώς καταλήγουν να μιλάνε και να αναρωτιούνται με τους τέσσερις τοίχους. Πάντα όμως καλοντυμένοι.

Μην συμπεριφέρεσαι έτσι. Είναι γαϊδουριά απέναντι σε κάποιον που σε βοήθησε όσο κανένας άλλος παρουσιάζοντας τις καλύτερες ιδέες για να ντυθείς και να διασκεδάσεις. Και αν δεν συμφωνείς με αυτό, παραδέξου τουλάχιστον ότι παρέμεινα πιστός στο ραντεβού μας.

 

NAPAPIJRI BERING A BLU MARINE MARINE 113,00 € >

 

 

MI-PAC GOLD ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΦΕ ΧΡΩΜΑ 65,90 € >

Η αλήθεια είναι πως η γνώμη σου θα έχει πάντα προτεραιότητα και είναι αυτή που περιμένω να ακούσω. Αν με ρωτούσες ποτέ όμως να κάνω έναν μίνι απολογισμό νομίζω ότι τα έχω καταφέρει καλά ως τώρα. Και την ντουλάπα σου γεμίσαμε μόνο με εκπτωτικά, και εκδρομές σε στείλαμε, και βραδιά τσικνοπέμπτης σου διοργανώσαμε σπίτι σου με τους φίλους σου και τις απόκριες σε ντύσαμε γελοίο μασκαρά.

 

BELLROY ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΓΚΡΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ SLIM SLEEVE 69,00 € >

 

 

CHEVIGNON CEINTURE BRAD COGNAC 44,80 € 56,00 € >

Ήθελα λοιπόν, με κάποιον τρόπο, μέσα από τις κατάλληλες προτάσεις αγοράς να επισφραγίσω το στιλ σου και να κλείσω το κεφάλαιο γκαρνταρόμπα. Σκέφτηκα λοιπόν τα αξεσουάρ. Κάπου διάβασα πως όσο καλοντυμένος και να είναι ένας άντρας τα αξεσουάρ είναι εκείνα που τραβούν τα βλέμματα και διαμορφώνουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Σκέψου ένα ντύσιμο με μουντά κλασικά χρώματα να συνοδεύεται από ένα έντονο χρώμα αθλητικό sneaker, μία ασυνήθιστη τσάντα πλάτης ή ακόμα καλύτερα ένα ιδιαίτερο λουράκι ρολογιού χειρός.

 

Marc O’Polo ZILNAR μπλέ 40,80 € 51,00 € >

 

 

KOMONO CLEMENT ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ UNISEX ΣΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ 89,00 € >

 

 

SPITFIRE WARP ΜΑΥΡΑ-ΧΡΥΣΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 55,00 € >

Όπως συμβαίνει με τα παπούτσια και το σακάκι σου, το ίδιο ισχύει και με το ρολόι και την τσάντα σου. Μπορούν με τον τρόπο τους να απογειώσουν το ντύσιμό σου. Αποτελούν κομμάτια του χαρακτήρα σου και της ψυχολογίας σου. Μπορείς να αναδείξεις πόσο καλαίσθητος είσαι από τον τρόπο που επιλέγεις να τα συνδυάζεις με τα ρούχα σου.

 

ESPRIT ΡΙΓΕ ΦΟΥΛΑΡΙ-ΛΑΙΜΟΣ 22,99 € >

 

 

KOMONO WINSTON ΚΟΚΚΙΝΟ ΡΟΛΟΪ 99,95 € >

Και να μην ξεχάσω τις κάλτσες. Είναι καθρέφτης του εσωτερικού σου κόσμου για πολλούς λόγους όσο ελάχιστα και αν φαίνονται. Μην φοράς ότι βρεις μπροστά σου και αφιέρωσε λίγο χρόνο για να συνδυάσεις το κατάλληλο ζευγάρι με τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια.

 

Aνδρικό ρολόι TX με Γερμανικό μηχανισμό 240 € 595 € >

 

 

HAPPY SOCKS ΜΠΛΕ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΒΟΥΛΕΣ 8,00 € >